Отговори
# 135
Скини дънки в тази горещина? Само мисълта за това ми докарва топлинен удар. Simple Smile

# 136
  • София
Дънки през лятото не мога да нося.Топло ми е с тях.В определени периоди съм имала летни дънки от тънък дънков плат.Обаче рядко се намират такива модели.
Но който може,защо не!

# 137
Дънки от месец и половина не съм обувала, даже панталон никакъв -заради шината.
Днес вече я захвърлих (временно) и правих първите си свободни крачки без патерици и шина..)

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 23:10 от Angel_wing

# 138
Честита ти захвърлена патерица, Ейнджъл! Никога повече да не ти се случва!

Но тениската е Miller High Life , Агент може да знае коя е тази бира Simple Smile Шампанското на бирата. 2017 от Милуоки от магазина ни за фенове към завода си я купих.
Oпасявам се, че бира не пия, никога не можех да харесам аромата на коя да е бира, че да се пречупя да я опитам. По-невеж човек от мен по отношение на бирите няма, дори като се наложи да купя бира за милото (той е ценител) или за купон правя видеоконферентна връзка от магазина за алкохол и той ми казва кое да взема, защото за капак дори не помня толкова нерелевантна за мен информация!
Преди няколко години ММ се опитва да ме убеди да направим ваканция в Берлин. Моят аргумент против беше: "Аз не пия бира, ти не слушаш джаз, какво ще правим в Берлин!"

Отивам да гледам видеото на Агентчето със сина ми, който е голям "фен" на французите 🤭 (ама им учи езика иначе).
А, един екстра език е винаги от полза Simple Smile Браво на детето!
Аз установих с голяма доза ирония и малко ехидност, че българките сме бетер французойките в частта с "French people are a lot more judgmental about how you dress" и "In France there is social pressure about Everything!" (Ф. са изключително критични по отношение не само на собствените си дрехи/стил, но и по отношение на тези на другите + във Ф. съществува социален натиск по отношение на ВСИЧКО!). Надявам се да не засегна никой (това е американското влияние върху моят изказ и подход), но наистина се налага да поживееш извън хубавата ни страна и да почетеш форум БГ Мамма отдалече за да можеш да оцениш колко силно критична и с твърдо мнение по всеки въпрос е типичната българска дама Simple Smile Казано с много любов и съпричастност от моя страна, все пак и аз идвам от същата позиция Wink

PS Но все пак е добре да се разбере, че дори във Ф. младежта вече носи чорапи със сандали и чехли и че това вади от равновесие типичната французойка на средна възраст, дори когато е моден дизайнер и се предполага, че го е виждала нееднократно по подиумите Wink

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 18:36 от Agent Provocateur

# 139
  • София
Браво kopche! В чудесна форма си 🏝️
   Благодаря ти! 🌹
Стимулира ме и ме контролира "моят фитнес инструктор' със синята тениска от предната страница, който показах. Има още работа, разбира се и синът ми никога не е доволен от мен и ме следи изкъсо, но съм доволна и от това и се старая, до колкото мога. Не се престаравам, обаче. Хаха-ха! Simple Smile

Ейнджъл, браво за напредъка! Искам такива очила! Страхотни са! 😍
Много ми хареса банския ти Копче.И ти си като момиченце.В първия момент помислих,че отново показваш дъщеря си.
Ха-ха ха! Разсмя ме! 😉

Мими, къде е този язовир? Не съм го чувала.🤔

# 140
Браво kopche! В чудесна форма си 🏝️
  Благодаря ти! 🌹
Скрит текст:
Стимулира ме и ме контролира "моят фитнес инструктор' със синята тениска от предната страница, който показах. Има още работа, разбира се и синът ми никога не е доволен от мен и ме следи изкъсо, но съм доволна и от това и се старая, до колкото мога. Не се престаравам, обаче. Хаха-ха! Simple Smile

Ейнджъл, браво за напредъка! Искам такива очила! Страхотни са! 😍
Много ми хареса банския ти Копче.И ти си като момиченце.В първия момент помислих,че отново показваш дъщеря си.
Скрит текст:
Ха-ха ха! Разсмя ме! 😉

Мими, къде е този язовир? Не съм го чувала.🤔
[/quote]
На 20 км след град Елена, минахме на връщане от Арбанаси да хапнем пресен пържен сом!

# 141
Копче, да ти е живо и здраво чедото! Прекрасни сте!

Ейнджъл, браво!

Аз откакто съм се върнала, не мога да се наспя от социализация, а в петък пак заминавам. Airplane
Хубави почивки и пътешествия на всички! Tropical Drink Nature Sunny Animal Whale

# 142
Angel_wing, супер! Да си жива и здрава! Ще имаш работа докато възстановиш мускула и силата - търпение ти пожелавам!

kopche, да е жив и здрав, че така те дебне 🙂 Познато ми е - мен също ме дебнат, като се прибрах веднъж от няколкодневно  пътуване направо ми се скараха - забравените маратонки ме издадоха, че съм си почивала 😃

Agent Provocateur, ами чак толкова критичност е досадна, малко като бабите дето само повтарят, че детето е голо и да се облича, за да не изстине 😃

Едните ми нови сандали като ги избирах вече си представях с кои чорапи ще си отиват, харесва ми да нося пола, 3/4 чорапи и сандали на ток; около мен няма французойки на средна възраст, а и да имаше не бих се съобразила де 🙃

И тази вечер имаше доста жени по дънки, 20 градуса не водят до топлинен удар 😃

Ali97, в Kensol има дънки от тънък памучен дънков плат 🙂. Няколко модела бяха

# 143
А каква музика харесвате?
УНИКАЛНА Вечер в Пловдив на Античния с Грегъри Портър! Няма такава атмосфера! Пукаше се по шевовете театърът!

# 144
В Античния вечерите са винаги уникални ❤️

Последно ме заплени валса от "Сънят на Пилат" на маестро Димитров /а и цялото представление, гледах го два пъти/ и лайф изпълнението на Charlotte de Witte

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 08:38 от Al Georgieva

# 145
Отново сте много хубави момичета показали се в темата!
Аз днес видях една прекрасна Змия. С лятна къса рокля, разкриваща дълги и много секси крака. Танцуваща, излъчваща такова непринудено щастие. Връщах видеото отново и отново, толкова ми хареса. Удовлетвореността май е най-добрия стил. За всякакви възрасти, но на 40+ е осъзната.
За музиката, имах огромното удоволствие да присъствам в петък вечер по повод местни традиционни празници, на шоу организирано от кметството на нашето градче. Италианска банда с много хъс и умения два часа радваха публиката с кавъри на Queen. Всички пяхме и се забавлявахме страхотно.

# 146
  • София
Al Georgieva благодаря!Когато имам път към магазина им ще проверя какво предлагат.

# 147
А имаче, в страх от комарите, извадих панталон на Кензол от преди “100 години” и Бяла блуза + бели летни Сникърс и.

# 148
Останаха ми очите в панталона! Страхотен! Ето това вече е мой принт!

PS Преди 20+ години имаш джинси в медено кафяво с такъв принт, разбира се с ниска талия и лек клош. Звучи кошмарно, но не бяха никак лоши с бял пуловер, дори мисля, че имам някъде и снимка с тях.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 01:02 от Agent Provocateur

# 149
Пснталона е много дълъг. Ако ще го носиш с гуменки трябва да е ои- къс и това гърчене в ханша от кройката ли е ? На улицата не бих те забелязала, но тук нали оглеждаме всичко под лупа и моето мнение е не на комбинацията.

Общи условия

Активация на акаунт