Отговори
# 2 355
  • София
Как да няма? Цената е на карат и чистота.

# 2 356
Аз си търся бижу с гранат. Намерих едни много хубави обеци, но самото сребро беше почерняло, направо разкошно се връзваше с цвета на камъка(голям издължен, тежък, солиден), но консултантът каза, че ако изчисти среброто може и да ее разколебая да ги купя, защото вече са му отказвали за друг комплект обеци по същата причина. Та и двамата се застраховахме от евентуално пропадане на сделката и за момента пасувам.
От вчера загледах една сребърна гривна. Ще направя идеален комплект с нея за обеците, които имам, но и тях до сега не съм ги носила нито веднъж, а са от поне 2-3 години и се чудя дали да си я причиня.

# 2 357
Роки, на четвърти септември ли си!
Аз на трети! Wink
Да! Едно ми е напрегнато....
На мен хич....чакам го с нетърпение живот и здраве!
Сапфир и аз обожавам!
Бижута купувам само на място, никога он лайн!

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 12:58 от mimi.7299

# 2 358
  • Sofia
Аня, и аз много обичам сапфири. За себе си установих, че край лицето мога да ги нося само в комбинация с бял камък , иначе се губят сред черната ми коса.

# 2 359
  • Бургас
Какво съвпадение, явно има нещо в небето, но и аз гледам сапфири и танзанити.Много ми хареса и един лондон топаз, не знам колко е ценен, но много интересно хамелеонов ми изглежда по снимките.

# 2 360
  • София
Четейки последните постове, си давам сметка, колко слабо се вълнувам от бижута... Нулев интерес!
Пожелавам ви само достатъчно поводи, за да си ги носите диамантите, момичета!

Поздрави от Елените!

И ново маникюрче да покажа, че тука си е постижение да намериш някой, който си разбира от занаята и ...да има свободен час!

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 22:57 от kopche

# 2 361
Обожавам диаманти, този камък е късметлийски за мен и според Дънов, когато си здрав диамантите блестят, а когато се разболееш - губят блясъка си. Това ми е последната придобивка, за съжаление не мога със снимката да предам блясъка им, но озаряват цялото лице 💎

# 2 362
Тази Карълайн много пъти я заглеждам, но все не стигам да направя някоя тренировка. Загубвам се в подобни платформи, много ми е трудно с комбинирането и избора какво да тренирам.
Горещо препоръчвам вместо да се луташ и налучкваш и да тренираш хаотично просто да си избереш някоя от готовите програми и да си вървиш по нея. Да, може да ти е много трудно и да се налага да модифицираш или да правиш 50-60% в началото; да, може да не успяваш всеки ден по календар и да вървиш много по-бавно, но естественото надграждане, което обикновено е заложено в програмите е супер полезно!
Опитай, например, тази мини подготовка за по-сериозните програми на Каролин:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLhu1QCKrfgPUZ7_HDxP8P_-0ffNoobSDH

Агент, точно тези дни се загледах в профила/магазина на дизайнерското студио,от което беше джелабата на йорданската кралска снаха по време на годежа. Ако ти е интересно,  потърси Orient499 в ИГ.
Mersi, Kitty! Ще разгледам с удоволствие! Не зная дали ще стигна до нивото на кралска снаха, но италиански дълъг, широк и размъкнат лен със сигурност ще продължа да нося! Дори със шал Simple Smile

За съжаление аз лично съм безразлична към накити, дори тези със сантиментална стойност си стоят по кутиите 99.99% от времето. Но ако приключвате с пазаруване на бижута да привлека погледите ви към една "скромна" колекция от чанти и обувки и добре организиран гардероб. Вчера ми изскочи във филда (това хлапе прави много приятни анализи на стила на известните, открих го покрай МЕТ Гала) и понеже така и така се налагаше да шофирам го слушах и от време на време дори попоглеждах Simple Smile

Хммм, каката била проста австралийска инфлуенсърка, наборче (на 42 год с 2 деца)
https://www.instagram.com/mel_inmelbourne/?hl=en

Определено има много приятен стил - ето една прекрасна лятна рокля с дълъг ръкав!
https://www.instagram.com/p/CXxL-tTp2OD/?hl=en

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 15:58 от Agent Provocateur

# 2 363
macadamia,
Класика в жанра е придобитото. Tо и с твоята коса… със сигурност сиянието е още по-забележително.

# 2 364
Ангелче, и аз не понасям дълги ръкави, дори зимата нося рокли с къс ръкав. На Дика моделите са все такива...на мен вечно ми е горещо, не само от възрастта.
Савова каратите ще са 0.41 карата. Пише, че качеството е VS, не от най високото! Simple Smile
Ами не е много. На твое място по- скоро бих взела нещо което е от порядъка на G,H,I, J и SI качество.
Защо, VS е почти най високото, по хубаво е само VS 1?
Защото както ти казах няма да видиш пукнатина с просто око, дори ако диаманта е 1 карат.
Достатъчно е да е прозрачен, а малките несъвършенства няма да се виждат.

# 2 365
Благодаря, Аня - харесвам изчистените и стилни бижута  😊

# 2 366
Копче, много си хубава, и маникюрът също е много летен и красив.

# 2 367
  • тук-там
Имам за щастие пръстен с този рядък камък танзанит. Почти никой не го разпознава и все разказвам истории за камъка, но е наистина мн красив.

# 2 368
Харесвам всякакви бижута, вкл. и ръчно направени, плетени макраме, всичко, стига да е красиво и стилно. Харесвам и всякакви стилове на обличане, както пищни, така и класически, стига да са уместно подбрани за случая и фигурата. Но лично моят стил е обран, все съм по дънки, без бижута, освен старите обеци. Като бях млада, понякога  носех бижута. Обличам друго, различно от дънките, само ако се налага. Гримирам се само по някакъв повод, не си боядисвам косата, не я къдря, но тя още няма нужда от такива дейности.  Допада ми непринудения стил, не обичам да се контя. И съм доволна, че ММ си ме харесва такава. Simple Smile

# 2 369
  • София
Без обици все едно съм тръгнала гола.
Други бижута имам - не ги нося.

Общи условия

Активация на акаунт