Отговори
# 2 490
Недей гледа видео-та, където всичко е с бавножтемпо защото обясняват кое как се прави. Отиди в някое студио и там можеш да придобиеш представа за интензитета на упражненията.

# 2 491
  • някъде под слънцето...
Аз ги деля на благородни метали и други материали.  Обеци от нещо различно от злато и сребро ми възпаляват ушите. А това да свалям пръстен при всяко миене на ръце или колие при къпане , за да не почернеят ми е адски досадно и просто не нося такива.
И  аз не мога да нося нищо друго, освен благородни метали и   медицинска стомана.
Много внимавам и с токите за колани, защото  при  допир с кожата никои  докарват  неприятни обриви.
Също  у дома свалям всичко  освен обеците,  защото   никои камъни не обичат вода,  душ гелове и лосиони.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 13:15 от sl

# 2 492
Диамантеното бижу при мен се връзка чудесно и за празник, и за спорт, и за плаж … Няма опасност от увреждане- надраскване на камъка или почерняване на метала- свалям само ако трябва да почистя камъка или да сложа друг кат

# 2 493
Аз ги деля на благородни метали и други материали.  Обеци от нещо различно от злато и сребро ми възпаляват ушите. А това да свалям пръстен при всяко миене на ръце или колие при къпане , за да не почернеят ми е адски досадно и просто не нося такива.
И  аз бе мога да нося нищо друго, освен благородни мерали  медицинска стомана.
Също  у дома свалям всичко  освеб ибеците,  защото  никои камъни не обичат вода,  душ гелове и лосиони.
Пишете и мен в отбора. С влизането свалям всичко, нищо не търпя по себе си, даже и обеци.

Макадамия, много си нежна, бижуто също! Не знам ползван ли е фитър при снимането, но изглеждаш страхотно!

# 2 494
Това са ми актуалните гривни и пръстени, преобладаващо от стомана, тук-там сребро. В дъното са жълтото злато, което от поне 15 год.не нося. По ръцете ми има още 7 гривни. Кой каквото ще да мисли, обичам да се вижда Wink

През годините съм изхвърлила много подобни, бяха ми писнали.

# 2 495
Това са актуалните ми пръстени и гривни, преобладаващо от стомана, тук-там сребро. В дъното са няколко пръстена жълто злато, които не нося от поне 15 години. По ръцете ми има още 7 гривни. Кой каквото ще да мисли, обичам да се вижда Wink
През годините изхвърлих много подобни, просто ми бяха писнали.

# 2 496
Някой железар може да ти изкове цяла мотика от толкова желязо Joy.
Минималистичната ми натура не понася нищо повече от чифт обеци и много рядко малък пръстен.

# 2 497
Нямам интерес към диаманти към този момент, най - много искам едни черни перли да си взема, но имам по - належащи задачи преди да им дойде ред.
Засега образованието на децата е приоритет и някоя друга екскурзия.
На йога ходих преди години и не можах да се запаля. Помня само едни упражнения - крокодилски май се наричаха и ги правя все още от дъжд на вятър.

# 2 498
silver pearl, ако имаш минимален бюджет от 100 лева от магазин Denix си взех много хубави перлени обеци със сребро и мънички цирконии, за около 80 лева, а има и по- бюджетни.
Моите са тъмни перли, има и други цветове.
https://swanpearls.com/product/cherni-sreburni-obici-maika-na-perlite

# 2 499
  • Русе
Sysly, спомням си, много ти благодаря! happy doc, ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏, благодаря и на вас!
Аз също още с влизането си свалям всичко без обеците. От всички бижута най-обичам гривни. От тях имам не само златни, но и всякакви други, каквото ми е харесало. Преди два дни и аз влизах в Parfois и видях, че има намаления, но търсех ластичен колан и нямах много време да огледам.

# 2 500
И аз съм любител на перлите.
☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏, от silver pearl имам тези:
Скрит текст:
Бежова перла, най-често ги нося тях.

Бяла перла:

И любимите ми:

Много женствено и стилно стоят на ухото.

А пърлените колиета нося като горен слой при наслоени няколко по тънички и нежни колиета. Самостоятелно някак са ми много....лелински. Не, че аз съм кака, ама още не се давам. Wink

# 2 501
Някой железар може да ти изкове цяла мотика от толкова желязо Joy.
Минималистичната ми натура не понася нищо повече от чифт обеци и много рядко малък пръстен.
Разправят, че навремето принцеса Маргарет показала пръстен с огромен камък на приятелка, която възкликнала: О, колко вулгарно!
Маргарет, сияеща: Нали, страхотен е! Joy

# 2 502
Сигурно е бил на средния и пръст Wink.

# 2 503
Много красив комплект macadamia 💖
И страхотна коса и цвят.

# 2 504
Macadamia харесва ми косата ти, обичам къдрави гриви. Колието също е много нежно и подходящо за фина дама като теб.
Pepa 57 - харесват ми пръстените и гривните ти,  носи си ги със здраве,както аз обичам да си нося моите железарийки и камъчета.

Общи условия

Активация на акаунт