Отговори
# 2 505
Аз като цяло не си падам много по бижута. Имам периоди на залитане и купуване, нося ги 2-3 години и ми писнат. Пръстен с диаманти ми подари мъжът ми на 30тата годишнина, харесва ми, но рядко го нося.
Минах и през периода на големи сребърни бижута, сега съм с гривна Пандора и сребърни обици. Взех си от Гърция това лято синджирче с кръстче, сребро, много симпатично.

# 2 506
Единственото което свалям като вляза в къщи е часовник. Затова имам точно толкова бижута колкото нося. Обеци, гривна и два пръстена. Намират се още няколко подарък никога не слагани.
Змия, а какво се случи с гривната към която добавяш орнамент от всяка дестинация?

# 2 507
В Парфоа има много евтинджос, но ефектни обеци, аз имам към 10 чифта, винаги ме питат откъде са. Иначе искам гривна Ермес, класическа Simple Smile)

# 2 508
  • София
Змия, имам същия перлен комплект.
Аз съм с нова прическа, но без нова боя. Не мога да изтърпя и двете на куп та след една седмица и ще се боядиша.

# 2 509
Перли слагам само по повод. Всички са тъмни таитянски в различни нюанси на сиво - тъмно синьо. С млечни светли перли не мога да се възприема.
В ежедневието не сменям и не свалям бижутата си.
Обемни бижута ненавиждам, простеят ми много. Има жени, които са прекрасни с всякакви шарении, стоят им, но аз съм по друг тип накити.
Показания диамантен комплект е чудесен, поздравления за избора и вкуса.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 14:45 от Mößbauer-Effekt

# 2 510
Идвам да ви налазя темата, че вече от 4 години съм в клуба на 40-годишните, попрочетох ви и ми стана уютно тук.
Трябва да призная, че с годините станах май по-скучна и консервативна. Позатворих деколтетата, увеличих дължините на полите макар и чак дълги поли да не ми ходят и все по-малко се кича. Преди наблягах на пръстените - сега ми пречат. Обичам обеци, но ме мързи да сменям. Още повече - ако сложа нещо различно от злато, лесно ми се възпаляват ушите. Много обичам цветно и шаренко, макар и това лято да заложих на една черна къса рокля, която често нося. Ще се опитам да кача някоя-друга снимка, за да онагледя какво ми харесва и как се нося, дано се получи, че нямам много опит с прикачането тук.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 15:19 от LaCumparsita

# 2 511
  • София

Змия, а какво се случи с гривната към която добавяш орнамент от всяка дестинация?

някъде вкъщи е, отдавна не съм купувала нови елементи. А трябва.

# 2 512
  • София
И аз една Пандора кичех с дреболии от пътувания, но толкова рядко слагам бижута, че не си заслужава усилието да купувам.

# 2 513
  • София
Моята не е Пандора, а Nomination.
Слагах ѝ елементи със знамената на държави, които съм посетила.

# 2 514
  • пустинята Гоби
Интересно нещо е модата. Аз понеже нося диоптрични очила, забелязвам че напоследък е модерно да имаш синджир към тях като едно време. Само, че сега младите жени го слагат, а досега само баби ги носеха. Отделно, че от няколко години са актуални големите очила с метална рамка, което също е позабравено старо. И аз се сдобих с такива, а очила с метална рамка не съм имала от сигурно 25 години. Моите са с умерена големина, да не прекалявам все пак с тенденциите.

Харесвам семпли и нежни бижута, обеци не сменям точно от мързел, така че нося уневерсални. Часовника задължително и аз махам вкъщи, че ми е неудобно да го нося, а навън ми е неудобно без него.

# 2 515
  • София
Отдавна не съм наминавала тук, а все така хубаво.

Измислихте ли какво ви се носи през есента?

# 2 516
  • София
Моята не е Пандора, а Nomination.
Слагах ѝ елементи със знамената на държави, които съм посетила.
Моята е доста по-кичовистична 🤣.

# 2 517
  • тук-там
Аз моите не ги свалям:

# 2 518
О, Harpalike, драго ми е да те видя! Преди няколко дни се сетих за теб и те издирвах по темите да видя налична ли си. Hug
Аз съм готова за есента, чакам само само да разбера искам ли едно яке, което си харесах в Massimo Dutti, но търпеливо чакам новата тема, че тук момичетата не щат да пускат лятото да си ходи още.

LaCumparsita, добре дошла в клуба! Нищо страшно няма в годините и не бива да се превръщаме в скучни лелки. Лично аз след 40 се разхулиганих, взех да експериментирам стилово и да гледам да съм в крак с времето. Grinning

# 2 519
Сисли, не знам наистина. Предполагам, че просто преди ходех твърде предизвикателно облечена. Което преди изглеждаше що-годе приемливо, сега на тази ми възраст и килограми вече ще граничи с пошлост.
Не можах да си намеря половината снимки, които имах предвид - останали са в стария телефон, а от облака нещо не става да ги кача. Доскоро бях блонди, но ми писна от израснали корени и сега го раздавам брюнетка, поне докато не ми се отмие боята. То на снимката се вижда как прозира цветът - т'ва против уроки Wink

Общи условия

Активация на акаунт