Отговори
# 2 565
Ботуши не съм имала от поне 10 години. Сега обаче обмислям да си купя и да ги нося с вълнени поли, а може и с дънки, ще видим. Целият проблем при мен идва от манията ми за ходене, а с ботуши до коляното, които да са елегантни, няма как да стане.

# 2 566
За гръб - въздушната йога.
Иначе за цялостно разтягане - ащанга. Там винаги разтягаш до където можеш.

# 2 567
Много ми харесва ефектът с многото пръстени с камъни на Лиса Елдридж (гримьорката), даже си купих няколко такива, обаче, уви, на мен ми стоят като на сгодена ромка, а не като на Лиса.

# 2 568
Зелда, точно за нея си мислех като писах, че на някои жени им отива с повече пръстени Simple Smile
Аз искам да пробвам от онези, които се слагат по-горе на пръста как ще ми стоят. Много познати носят на първия пръст халка. На мен ми се струва неудобно, но никога не съм опитвала.
https://www.graziaonline.bg/Content/ImagesDatabase/p/750x422/cro … aff67c24b27ea.jpg

Малии, те били даже повече от два на ръка. Направо я мисля и аз как ли бърка в тоз ми ти бидон със зеле Laughing

# 2 569
Въпреки, че имам много пръстени винаги нося само по един съответно в комплект с колие или гривна....не харесвам повече по ръцете си!

# 2 570
Аз съм от тези, които сериозно са ограничили излишествата. Някак дойде времето да купувам чифт сандали вместо три, една рокля вместо пет и само ежедневни тениски и бельо да сменям сезонно. Три пъти в годината ме обличат с нова униформа, козметиката ми е ограничена до крем, спирала и червило (трябва да изхвърля натрупаната стара в най-скоро време) и дори любимите дънки не съм сменяла от поне две години. За парфюмите ми се грижат домашните, 2-3 ползвам ежедневно и още толкова за навън. Ако мога да огранича и покупката на цветя, вино и мезета, направо влизам в графа Скруч. Мисля да похарча едни 400 евро за куфар на пърполетка, но за дрехи вече не давам толкова.

# 2 571
Ходила съм на групови тренировки по йога и там точно ащанга практикуваха. Като почна пандемията съм си свалила приложения с йога, там незнам коя е, но също не е зле.

# 2 572
  • пустинята Гоби
Много харесвам изобилието на пръстени, може би една идея по-финни от показаните, но няма как да нося - пръстите ми не позволяват изобщо. Пък и не отиват на всеки, един ще изглежда чудно с тях, друг като ромка от махалата.

# 2 573
Пръстени значи, ето ги любимите ми железарийки🤗

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 15:13 от Lioness77

# 2 574
Запитах за четирите чифта сандали, защото за мен е странно - евтина цена не може да ме подтикне да купя дори един чифт ако не ми трябват - модата се мени много бързо, всеки сезон излизат нови форми и цветове.
А и постоянно има намаления, евтини стоки, разпродажби, промоции, черни петъци, кибер понеделници и т.н. и с идея, че нещо си е изгодно, човек само се затрупва с повече неща отколкото му трябват и харчи едни пари, които могат да се ползват за друго (примерно разходка до Белоградчишките скали, само примерно Simple Smile

Аз преиграх малко с бройката пафюми покрай БГ Мамма.... от няколко и то подаръци, сега имам двайсетина....

Люляковия пуловер е страхотен, като се прибера ще го снимам - заменя един подобен, който попадна в погрешна пералня и излезна размер XXXXXXXXXS Grinning

А двата шала просто ме отнесоха с цветове и може да е малко смешно, но си мислех за Агента като ги взимах. Зимата нося всеки ден на врата увит като поло.

Rockstar, супер си. Чехлите ми тровят погледа, но с контузения крак ти е простено Wink

Lioness77, уау си ти Simple Smile
Във фамилията има само един човек с кожа като твоята и той е от мъжки пол.

# 2 575
  • София
Ох, нито един пръстен не понасям. Аз и затова се чудех дали пръстен да си искам за подарък.
Сандали си купих два чифта юли, с единия се пребих и вече минавам на тема маратонки.

# 2 576
  • София
Почти нищо не купувам.
Мразя да ходя по магазини и да разглеждам. Досега харесвах нещо на витрина, влизах да го погледна и решавах дали да го купя или не.
Сега харесвам нещо на витрина, после си казвам, че имам достатъчно дрехи/обувки/аксесоари.

Предпочитам да си давам парите за други неща - основно пътувания.

Запитах за четирите чифта сандали, защото за мен е странно - евтина цена не може да ме подтикне да купя дори един чифт ако не ми трябват - модата се мени много бързо, всеки сезон излизат нови форми и цветове.

Ал, може да те шокитам, но обувки нося с десетилетия. Много пазя и съответно имат добър вид, както и по-класическа визия, която няма как да е напълно извън модата.

В момента съм с обувки, които съм купувала преди 7-8 години.
Вчера бях с маратонки на над 10 г.

# 2 577
Дано приемате нови попълнения в уютната ви тема 🙂

Много добре й стоят на Лиса пръстените, има хубави ръце и не слага нищо друго освен тях.
За себе си мога да кажа, че и с повече пръстени се харесвам или гривни/часовник, но никога заедно. Дори само халката ми е достатъчна да изключи слагането на нещо на китката.

Лъвице, на теб ти стоят добре, колкото и бижута да сложиш!

# 2 578
  • някъде под слънцето...
Лъвице Heart
LaCumparsita
Преди 3-4 години бях на вълна пръстени , за които говориш.Носех ги с голям мерак.После  минах на друга вълна и бяха прибрани в кутийка.Забравих за тях, докато дъщеря ми не реши да си прибере, тези, които и харесват.От няколко седмици все се каня отново да ги вкарам в употреба.
Харесвам и нося пръстен на палеца.
За последната ми страст гривните с камъни....
Няма да казвам по колко мога да сложа наведнъж, но трябва да са със  сходен цвят и размер на  минерала.
Получавам комплименти за  съчетанията и вече  успях да запаля две колежки .
Често ме питат какви тично са камъните и от къде са купени(поръчани).
Другата седмица очаквам един огромен черен спектролит с  убийстввни  виолетови отблясъци  и  мъниста от черен лунен камък, които ще бъдат превърнати в гривна, вдъхнивена, но не копие, на постанатото  мен  Картие по нагоре.
Очаквам  и един малък и нежен красавец, бял лабрадорит с магични отблясъци ,  който ще стане на колие.
Когато ми мине мерака най вероятно ще спра да ги нося.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 09:39 от sl

# 2 579
Olia NikAngel_wing ти е отговорила точно. Бих допълнила, че за да се чувства добре човек, е много важно да ти допадне стила на преподавателя. При ащанга няма много възможности за импровизации от страна на инструктора, т.е. практиката е структурирана от преди повече от 3000 г. и  при това много добре за цялостно и равномерно натоварване. Сравнително динамична и силова практика е. Въздушната йога е новата ми любов и за нея е  важно да си намериш твоя преподавател. Когато започнах, посетих последователно практиките на 5-6 дами, избрах си 2 и  посещавам часовете им с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт