Отговори
# 2 580
Реално погледнато, нямам нужда от нищо и не очаквам никакви покупки за година напред. Може да се изненадам с покупка на нещо в различен цвят, ще видя.
Модата с обувките за мен нищо не означава, защото съм консервативна. Патешките човки и копитоподобни ужаси не могат да ме изкушат.

# 2 581
И аз като змия пазя и нося обувки години наред. Днес се обух с едни от 2017. 99% са от естествена кожа, и добри марки, такива с традиции, а не просто модерни имена, а това е от значение за дълготрайността.
Също и дрехи.
Явно е въпрос на стил, веднъж изграден, и отношение към обувките.

# 2 582
Запитах за четирите чифта сандали, защото за мен е странно - евтина цена не може да ме подтикне да купя дори един чифт ако не ми трябват - модата се мени много бързо, всеки сезон излизат нови форми и цветове.
А и постоянно има намаления, евтини стоки, разпродажби, промоции,....
И като тръгна да си купувам обувки, все не ми става, модела не е моя, няма точно моя размер... или цената не е "моя размер"... И изведнъж ме "изоставят" 2 чифта ежедневни сандали и не мога да открия два месеца Thinking Та ако изведнъж ми се изпречат пред очите 4 чифта, които са ми удобни, мога да се сетя с кои летни дрехи ще ги комбинирам, както и да са ми финансово удобни... взимам ги и четирите без да се замисля Smiling Imp

Така си купих късната пролет ботуши. Бях ви споделила, че моя прасец в нищично не влиза, а много искам пак да нося ботуш до под коляното/горната част на прасеца. Търсех леки обувки за щерката, но като видях модела на ботуша пробвах, даже в друг магазин ходих за точния размер... Исках черни, купих си кафяви. С години търся и не са ми красиви и/или не са ми удобни. Тези са ми точно по мярка и визуално, и удобство, и финансово... как да не ги купя Wink

ПП: И аз съм от тези дето носят обувки мноооого години... Та на Витоша в неделя имах приключение с такива маратонки - 50тина метра преди достигане на дестинацията на разходката ми се разлепиха подметките от стелката в задните 2/3 от обувката, връзвах с връзките, но на 1/3 от обратния път просто останах без подметка... Та се прибвах в мноооого "стилен" вид с мъжки къси чорапки (терлички), обути върху обувката с периодично наместване на подметката да ми е под крака в чорапа...Чудничко беше... сметнах, че маратонките са 18 годишни и всички лепила остаряват и по спешност си купих туристически маратонки за разходка, не че мноооого ми харесват, но да има в шкафа при тръгване Simple Smile

Вчера изхвърлих любими сандали (8 годишни) на платформа с изключително удобен свод и оформяне на каишките... Разскърцаха се и видях разпелване на стелката от подметката точно под свода (и на двете)... И за да не остана "по капли" в града, както в планината, ги изхвърлих малко преди да ме изоставят.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 09:59 от peneva_a

# 2 583
Рокси, много си свежа...все така с усмивка бъди Wink
Лъвицеее...Hands Clap
Olia_Nick, в хотел Триада мисля, че имаше йога, Академика Джим, Йога Вайб е в Изток. Тези ми хрумват на първо "четене"...
Аз като цяло не мога да търся инструктори, защото ме ограничава най- вече локацията. Искам да ми е близо, особено в предстоящия стиден сезон. Тренирам основно вкъщи, вече трудно се "занасям" до физическо студио, а едно време не исках и да чуя да спортувам у дома. Но темпото си е мое, времето си е мое и ми е по- спокойно. Освен това и повече време губя, ако ще тренирам навън. Иначе е по- приятно, да, откъсваш се от всичко друго.
И аз уж нямам никакви нужди, дори не си харесвам нищо, но вчера забърсах едно зелено долнище от Зара. Не знам ще го нося ли и кога, но това зелено пък ме омагьоса този сезон. И едни чорапки- терлички си купих.

# 2 584
И аз съм с развит прасец, а с малко стъпало и това ми създава проблеми със закопчаването на високите ботуши. Но аз зимно време поли не нося.

# 2 585
Здравейте, дами!
Надявам се и мен да приемете в тази прекрасна тема.

# 2 586
  • София
Аз имам спортна зала на 2 минути пеш, даже всъщност два спортни комплекса с по няколко зали и разни спортове. Избрах си пилатес тъй като ми пасва на мен.  В съседните зали нещо подскачат, не знам точно какво е.
Някой има ли представа колко трябва да изчакам с този изкълчен крак преди да ходя на тренировки?

# 2 587
Idelle добре си дошла Simple Smile

# 2 588
Благодаря!😊

# 2 589
Аз преди много години си бях изкълчила глезена, по спомени около 6 седмици минаха преди да се почувствам спокойна, като първите няколко дни, или може би седмица дори, изобщо не можех да ходя и глезенът ми беше подут колкото едър лимон.

# 2 590
Ох, Роки изглеждаш... Ами нямам думи! Направо сияеш. Много красива дама си.

# 2 591

Люляковия пуловер е страхотен, като се прибера ще го снимам - заменя един подобен, който попадна в погрешна пералня и излезна размер XXXXXXXXXS Grinning

Да не е един от Манго, че и аз му се чудя?

# 2 592
За тази есен нищо няма да купувам, освен едно яке дето го мисля, но най-вероятно ще го подмина.

Посред зима съм купувала бански и в разгара на лятото палто и ботуши. Вир вода станах докато мерех палтото и дефилирах с него из магазина. Joy
Купувам тогава, когато намеря това което искам и отговаря на стандарта ми за идеалното съотношение - качество-цена. Другото ми условие е, да се вписва стилово и цветово в гардероба ми. Без оглед на това каква марка е, в кой магазин се предлага и в кой сезон. Обичам да шегувам, че аз не купувам, а инвестирам във вещи, които ще ми се отплатят, като ми служат дълго и вярно.
Не държа да съм по последна мода, но и внимавам да не изглеждам като телепортирана от минала епоха. Имам си мое правило - нещо ново, нещо старо и нещо за разкош. Wink

А вдъхновение черпя от италианките. Heart Eyes Имат уникалният талант да съчетават различни стилове и цветове по неподражаемо естествен начин и винаги да изглеждат стилно и класно, независимо на каква възраст са и от коя ценова категория са вещите им.
Само не мога още да се пречупя с носенето на повече бижута /Лъвице, е на теб ти отиват! Кефиш!/. Едва се престраших с наслояването на колиета и вече по-често слагам обеци. Пръстен по-рядко, по един. Като английската кралица, има много кой от кой по-по-най, но носи само един.Stuck Out Tongue Winking Eye

pep_si,
Скрит текст:
Господ здраве да дава, момиче, за това, че сподели упражненията за гръб! Hug
С всеки изминал ден ставам все по бодра и усещам разликата, въпреки че ги правя едва от седмица. Преди ставах от леглото като след коремна операция и секцио - техниката за ставане от леглото - първо краката и после повдигане и изтласкане с лакти. Grin Днес след упражненията скочих като сърничка - с отскок! Relieved

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 21:05 от Sysly

# 2 593
  • София
Това беше второто нещо което забелязах като ефект от пилатеса - че мога директно да стана от легнало положение. А не да се превъртам настрана, пък краката, пък да се подпра с ръка и т.н. Яд ме е че сега губя форма.  Поне мога да ходя пеш.

# 2 594
Sysly, радвам се че са ти полезни упражненията Simple Smile.  Ако си редовна след около месец вероятно ще се появи лек релеф по корема, без да е нещо впечатляващо разбира се. Аз по принцип така си ставам от 30 г., но при мен има множество проблеми и просто внимавам извънредно много да не си причиня поредната криза...

Общи условия

Активация на акаунт