Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 47

• 78 444
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Вчерашната вечеря:
Бекончета със сирене

Печена царевица и Печени тиквички

Салата домати,  краставици, маслини,  сирене и риган

Миди с черупки във вино, масло и копър

И крем супа правих, но нещо я пропуснахме Grinning

# 136

Макарони със сос бешамел и кашкавал чедър. Станаха много вкусни.

# 137
  • In transit
Салата Панцанела с бяло вино

Амандие - френски бадемов сладкиш по рецептата на Кристоф Мишалак. Прекрасен и лек  сладкиш без брашно.

# 138
# 139
  • София
Домашен барбекю сос, зелен фасул с кюфтенца  на фурна, печени чушки и хляб.

# 140
Mikkey, впечтатлена съм от сладкиша и си запазвам рецептата за скорошно изпълнение! 😍
За нещо сладко у дома изпекох този много вкусен сладкиш с кайсии. Лесно се приготвя и го препоръчвам горещо! 😋🍑🥧
https://inthebeniskitchen.com/2022/08/05/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B … 1%81%D0%B8%D0%B8/

# 141
Пържих една купа тиквички и половината направих на салата мариновани с домати, а на другата половина добавих консерва боб в доматен сос и лечо (унгарски чушки), че вчера правих чили и ми останаха отворени бурканчЕта.

# 142
  • Тополовград
Скрит текст:
Домашен барбекю сос, зелен фасул с кюфтенца  на фурна, печени чушки и хляб.

Може ли рецепта за барбекю соса.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 13:40 от Не се сърди, човече

# 143
  • Под сянката на разлистените кактуси
Mikkey, впечтатлена съм от сладкиша и си запазвам рецептата за скорошно изпълнение! 😍
За нещо сладко у дома изпекох този много вкусен сладкиш с кайсии. Лесно се приготвя и го препоръчвам горещо! 😋🍑🥧
https://inthebeniskitchen.com/2022/08/05/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B … 1%81%D0%B8%D0%B8/

Бени, след почерпка с този сладкиш гаджето на сестра ми й поиска ръката Joy Горкият, не знаеше, че мама го е правила

За да не е спам, салатата от снощи, само това беше за вечеря, но с яйца, маслини и риба тон, достатъчно си беше

# 144

Сортиране с чесън тиквичка, орехови ядки и краве сирене. За съжаление нямах копър. В оригиналната рецепта се пюрира и маже на филия, но аз предпочитам в този вариант.

# 145
  • София
Може ли рецепта за барбекю соса.
Може, но той си е моя измислица. Мерки нямам. Доматено пюре от картонена кутийка около 400 гр, щото използвах малко за пица, мъничко олио, 2-3 суп. лъжици захар, черен пипер, лют червен пипер - една лъжица, сок от нар - една лъжица, малко сладко от боровинки- около две лъжици, риган, мащерка, джоджен, чубрица по две щипки, две суп. лъжици пушен червен пипер, половин чашка вода , сол на вкус и всичко варих , бъркайки го, до сгъстяване.По време на варенето опитвах как е на вкус, и добавях , ако трябва сол, или захар.

# 146
  • София
Винен кебап, ММ го яде с нудъли вместо ориз.

# 147
  • София
Соленки - ФРИТЕЛИ С РИКОТА И ПУШЕНА СКАМОРЦА - FRITTELLE NON FRITTE ALLA RICOTTA

Пълнени чушки с кайма и бял сос

КЬОПООЛУ

ПАТЛАДЖАН С КОЗЕ СИРЕН, МЕД И ЧЕСЪН

ПЕРФЕКТНОТО ОРИГИНАЛНО ТАБУЛЕ

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/

# 148
Мариновани пилешки горни бутчета обезкостени станаха ммм

пресни скариди задушени в узо с чесън лимонена мащерка от балкона Wink зехтин и масло

# 149
Да се включа отново в темата. Готвя, ядем, но все забравям да снимам. Иначе редовно ви следя. Както винаги, разкошни сте, момичета! Браво на всички за старанието и споделянето! Бъдете здрави! ❤️

Гювеч със свинско и зеленчуци, произведени от мен (сложих лук, чесън, морков, зелен боб (поникнаха само три растения 😀, има за една - две манджи), тиквичка, картофи, домат)

Хубави почивни дни! 🌞

Общи условия

Активация на акаунт