“Подкрепа за съфорумка и двете ѝ прекрасни деца - midnightStar, тук сме!“

• 105 062
  • 833
  •   1
Отговори
# 135
Помогнах и аз скромно. Чета и плача...най-искрено пожелавам чудото да се случи и всичко лошо да остане зад гърба на това семейство. Кураж!

# 136
  • на Мелмак
Мид, мина ли? Как е? Ти?

# 137
  • София
Не е Ети, дори не знаем дали ще успеят днес. Ужасно е, чакаме, стои гладен и жаден от вторник вечерта.

# 138
  • под тепетата
Нещо вливат ли му? Ако му вливат системи, няма да чувства  жажда и глад.

# 139
  • София
Утре ще бъде.
Да, сега и течна храна ще му влеят.

# 140
  • на Мелмак
Ох, чакането е изнервящо, но в крайна сметка дано после е по-добре Hug

# 141
  • под тепетата
С вас сме, midnightStar! Починете , събирайте сили за утре!

# 142
Момичета, фейсбукгрупата свързана ли е с благотворителен базар. Искам да се включа ако има такъв, но не зная как.

# 143
Момичета, фейсбукгрупата свързана ли е с благотворителен базар. Искам да се включа ако има такъв, но не зная как.
Не все още,скоро ще направим и това.

# 144
Мид, моля се днес всичко да е наред.
От няколко дни чета и знам, стискам палци и се моля, но едва днес се отчетох със символичен жест за Павел.
Сърцето ми е с вас, дръжте се и се борете. Вярвам Павел ще победи в тази битка. Heart

# 145
https://www.facebook.com/groups/936611300619108/?notif_id=165967 … oup&ref=notif
заповядайте в групата за базар,канете приятели,споделяйте

# 146
  • Велико Търново
Сега разбрах през какво минават midnightStar и семейството и. Кураж, момиче! Вярвам, че със силата на положителните мисли на всички ни тук и с цялата подкрепа, ще минете благополучно през този ужас! Павел ще бъде вкъщи с децата ❤️
Включих се в групата за базара и преведох малко парички по банковата сметка. Форумът е сила, форумът е едно голямо онлайн семейство! Насреща сме ❤️

# 147
Мид, мина ли вече процедурата със стента?

# 148
Мид, мина ли вече процедурата със стента?
Чакаме ,Попи...Павел не я ял и пил от вторник

# 149
Чакаме значи. Няма да коментирам ситуацията между вторник и днес, че само ще натоваря Мид. Rage

Общи условия

Активация на акаунт