“Подкрепа за съфорумка и двете ѝ прекрасни деца - midnightStar, тук сме!“

• 105 079
  • 833
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мина, всичко е наред, 🙏. Монтиран е, даже клип ни пусна доктора.
Повръща малко, и има дискомфорт.

Благодаря на всички, които ни мислят и помагат. Поклон.

# 151
Много моля, някой да  следи  базара.....продават се безумия......

# 152
И кое е безумието? Горнището на банския ли? Егати тъпия коментар е направен отдолу под публикацията, че и тук ни занимавате. Не сте ли чували, че се продават отделно двете части на банските костюми, че чак такова възмущение буди обявата? От години не съм купувала бански в комплект от двете части.

# 153
  • София
Браво, Мид. Толкова се радвам, че всичко е минало нормално.
За неразположенията - ще минат. Аз от една проста интубация после не можех да гълтам много добре и се задавях... Имам предвид - всичко е наред и ще бъде Flowers Four Leaf Clover Нормално е да не е като нищо да не е било.

# 154
Много добре, Мид! Ще се успокои Павел, все пак е манипулация. Ще се храни спокойно вече. Успех в следващите стъпки! 🍀🍀🍀

# 155
  • на Мелмак
Чудесно, Мид!

# 156
След стент май е нормално няколко часа, че и денонощие да е с дискомфорт и повръщане особено. Нещо се чистело знам, при майка беше така , нейния е на врата след инсулт. Също повръщаше и се притесних, но казаха било нормално, пие им се вода много след това и не им дават да не повръщат. Важното е, че е поставен, защото не при всеки може. Утре вече ще е добре и няма изобщо нищо да има от стента проблеми и повръщане. Не се притеснявайте за това, починете си сега и се радвайте, че всичко е минало добре. Стискам палци и за по-натам. Павел е борец, ще се пребори човека, вярвам го.

# 157
  • Mediterraneo
Много моля, някой да  следи  базара.....продават се безумия......

А, Първолета се намери... Защо не спрете да занимавате аудиторията с вашето незнание? Благодаря.
Мид, Blue Heart

# 158
Следим,наистина.Не е лесно повярвайте,всички полагаме много усилия .Наистина много ,аз не знаех колко е трудно и колко спънки има.Всички работим,гледаме деца,учим и правим всичко по силите си да помогнем.Уви подводни камъни има много.

# 159
  • София
Повярвайте Боб и момичетата полагат огромни усилия и помагат много дори смея да твърдя повече от близките ни.

# 160
Ще кажа само,че сме един страхотен екип,който държи връзка постоянно-Алина,Антигона,Аерин,Ениуан и аз .Ако има заслуги,всичко е общ труд.Няма да казвам повече ,че ще ме бият в общия чат .Важно е едно-Павел да оздравее

# 161
  • София
Браво, момичета! Страхотни сте! И Павел трябва да се оправи!

# 162
# 163
  • София
Добро утро.
Няма да ни изпишат днес, да се разтвори хубаво стенда и да го за хранят тук. Имало опасност от перфорация.
Та и днес ще стоим.
Поне минаха част от неприятните усещания.

# 164
  • под тепетата
Добро да е! Благодаря, че ни информираш!
 По-добре да сте под наблюдение още ден, midnightStar. Знам, че на никой не му се стои в болница. Прегръдки от нас! Днес е празник, имайте вяра!

Общи условия

Активация на акаунт