“Подкрепа за съфорумка и двете ѝ прекрасни деца - midnightStar, тук сме!“

• 105 114
  • 833
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, вчера изпратих скромна сума, която стои като "pending" в PayPal. Моля, да ми обясните дали съм направила нещо не както трябва, за да се опитам да оправя нещата и отново да пратя пари.

Изпращам много позитивна енергия на Павел! С вас сме! Hands Pray

# 256
Към пейпал на коя сметка са изпратени?

# 257
https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-pavel?fbclid=IwAR1Yus … _DUKvxSHhs-g2rw00
Използвах този линк. Излезе ми страница, каквато излиза при плащане на онлайн поръчки, ако има някакво значение.

# 258
Има няколко дарения днес към платформата ,които са минали.Пиши им ,контакти влез и ще съдействат!

# 259
  • Mediterraneo
Към която е вързан профилът на Пейпал. Изпращачът няма как да знае сметката.

Аз друго искам да попитам. Гледам даренията в платформата, всички много странни суми, а уж няма комисионни. Банкова такса аз не плащам за превод до Х евро в сметка в Европа. Банката получател ли удържа и каква е сумата?

# 260
  • Бургас
Тарти, има място за отбелязване и нагласяне с какъв процент искаш да помогнеш и на самата платформа да съществува и по подразбиране е на 15%. Така че ако не се премести на нула, част от сумата отива за платформата и затова даренията са некръгли суми, според мен.

Надявам се на добри новини! Heart

# 261
Сега погледнах, от банката са ми върнали парите. Ще ги преведа пак, този път директно на пейпал на Павел.

Edit: Получи се, поне от Пейпал така твърдят. Капка по капка вир става! Вярвам, че заедно ще се справим и скоро ще чуваме само добри новини! Hands Pray

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 16:34 от Reddish Brown

# 262
Към която е вързан профилът на Пейпал. Изпращачът няма как да знае сметката.

Аз друго искам да попитам. Гледам даренията в платформата, всички много странни суми, а уж няма комисионни. Банкова такса аз не плащам за превод до Х евро в сметка в Европа. Банката получател ли удържа и каква е сумата?
ПейПал профил може да се свърже с до 8 сметки.
Приспада се транзакционната такса .

# 263
Разбирам хората, които се притесняват да не злоупотреби някой с доверието им. Но напомням на всички,  че няколко момичета абсолютно безвъзмездно отдават труда и времето си.  Ако някой иска повече отчетност, може да се включи като доброволец и така ще има достъп до цялата информация.  Да, има хора, които мамят, сигурно всички сме лъгани поне веднъж,  но това не трябва да ни спира да помагаме. Някой може и да ни излъже, но на някого може да помогнем и да сме единствената надежда.

# 264
  • Mediterraneo
Бобчи, имах предвид, че като наредител аз не знам на коя сметка прехвърлям парите. Аз ги нареждам към пейпал профил, нататък как се разпределят между сметките на този профил, няма как да знам. Понеже попита някого към коя сметка в ПП са изпратени. Или аз се бъркам нещо.

# 265
Не се бъркаш.За втори път казва някой ,че не успява да преведе през пейпал ,не знам защо.Предния път нямаше общо с платформата ,което не знам дали има значение де.Същата ситуация се получи и тогава с чакащо плащане.

# 266
Някой знае ли нещо, как е Павел?
Мид, явно няма време и сили да пише, ако се чува с някой да дава информация при възможност.
Дано е овладян сепсисът и се продължава лечението.
Стискам палци и се моля за добри новини!
Мид- Heart

# 267
Овладяват го да.Дано скоро се почувства по-добре.Тя е постоянно в болницата и сигурно е много изтощена .

# 268
  • При семейството си
В тези ситуации, липсата на новини са добри новини.

# 269
Овладяват го да.Дано скоро се почувства по-добре.Тя е постоянно в болницата и сигурно е много изтощена .
Разбира се, че ще е изтощена и физически, и психически, разбираемо е. Да знае, че я мислим и стискаме палци. Дано утре всичко е по-добре и се продължи по план лечението.

Общи условия

Активация на акаунт