На почивка близо до гр София с куче и дете

• 637
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте.

Моля да ми препоръчате място, което да не е сравнително далече от София, където да мога да отида с кучето, детето и мъжа си.
Нямаме кола и траспортът ни е основния проблем. Ще се наложи да ползваме влак или автобус. 

Кучето е дребно - 9 кг, Джак ръсел, детето е на 11 години.

Желателно е да има басейни за детето, и достатъчно място за кучето /да не бъде затворник/.

Ако сте били на подобно място и имате добри отзиви, моля споделете.

Поздрави и усмихнато лято

# 1
Комплекс Слаковци. С автобус до Перник и после пак автобус до Слаковци эа пиловин час. Има всичко эа почивка с дете и куче. Аэ съм ходила на басейна,беэ да нощувам и поради невъэможност да отида на море таэи година,мисля там да ми е почивката.

# 2
Басейна включен ли е в нощувката?

# 3
Комплекс Слаковци. С автобус до Перник и после пак автобус до Слаковци эа пиловин час. Има всичко эа почивка с дете и куче. Аэ съм ходила на басейна,беэ да нощувам и поради невъэможност да отида на море таэи година,мисля там да ми е почивката.
То хубаво предлагате комлекса, но дали в автобусите ще разрешат качване на кучето?! Където и да тръгне дамата, първо това трябва да уточни, дали може с кучето да пътува в обществен транспорт. Да не говорим, че.често дори някой хотел да допуска домашни любимци, не разрешават кучето да се разхожда в общите части. Малко са местата за настаняване с домашни любимци и обичайно за това се доплаща определена сума.

# 4
Наистина ли пускат с кучета там?
Ако авторката е била там, моля  да сподели отзиви!

Общи условия

Активация на акаунт