Играчки от подръчни материали...

• 56 887
  • 430
  •   1
Отговори
# 255
  • Вече в моята си приказка...
Намислила съм да правя едни неща с такова тесто, но не съм много сигурна дали ще се получат, затова засега няма да разправям, но ако се получи - ще покажа снимки!

И аз съм намислила....и така вече 1 година само си ги мисля и нищо не съм пипнала:)

Смятам да правя главички, ръчички, краченца на едни човечета, но не съм сигурна дали ще се получи. Дори незнам дали става от такова тесто. Спомням си навремето си правех от такова тесто "мъниста" за герданчета, но много се напукваше. Сега ще спазя тази пропорция пък ще видим... Надявам се да не си остана само с мисленето...

# 256
Ако му добавиш и лепило,може би ще избегнеш напукването.

# 257
Ако му добавиш и лепило,може би ще избегнеш напукването.

Лепило за тапети ли? Някой някъде беше писал за това. Ако знаеш пропорциите, моля кажи!

# 258
Aйде аз да покажа нещо, което тези дни направих:
кокошка
овца
дупето на овцата Wink

# 259
mimi_kir, страхотни са. Особено овчицата

# 260
И мен тя ме кефи най- много(имам и пилета и зайци, но още нямат очи, ще ги пусна като са готови)
Правя ги за благотворителния базар.

# 261
mimi_kir овцата е страхотна   bouquet И това с дупето е много интересно:) Браво!

# 262
mimi_kir , скри ми шайбите!! Grinning
Искам да си купя овца пък! Laughing Кажи някаква цена на ЛС.

# 263
Няма пък! Grinning

# 264
Amarena , къде ти скрих шайбите?  newsm78 Тука ги няма- изгубила си ги някъде...не съм аз.
Овцете са 3, но имам още плат...така че ако не ти е спешно...по- натам....лелееее аз да взема да направя един магазин!Нали ти писах вече- поръчаха ми котка(а аз такова чудо още не съм шила Laughing)

За цена- наддавайте! Mr. Green Начална стойност- 5лв. ДУММММ

А за другите- те са за благотворителния базар.

# 265
Лепило за тапети ли? Някой някъде беше писал за това. Ако знаеш пропорциите, моля кажи!

Не ги знам за съжаление.Не съм работила с тесто.Ако ти се занимава,можеш да опиташ с малко количество тесто-да му добавиш лепило,колкото ти прецениш и ще видиш как ще се получи.
Мими,страхотни са ти играчките!

# 266
Amarena , къде ти скрих шайбите?  newsm78 Тука ги няма- изгубила си ги някъде...не съм аз.
Овцете са 3, но имам още плат...така че ако не ти е спешно...по- натам....лелееее аз да взема да направя един магазин!Нали ти писах вече- поръчаха ми котка(а аз такова чудо още не съм шила Laughing)

За цена- наддавайте! Mr. Green Начална стойност- 5лв. ДУММММ

А за другите- те са за благотворителния базар.
"Шайбите"ми залепнаха в овчичката. Heart Eyes
Ще чакам да намериш време след базара и ще се разберем. Grinning

# 267
mimi, много са хубави животинките!
MiRa_55, човечета, които се управляват с ластици ли ще правиш? Аз съм намислила да правя такива, но май ще ползвам глина за по-лесно.

# 268
  • най-шареното място
Вълшебни са животните!

# 269
Благодаря ви много!!!
Обаче аз нали си ги виждам наяве- знам им кусурите Wink

оооо, арт мама, аз знам че ти шиеш най- вълшебните! Peace

Общи условия

Активация на акаунт