Играчки от подръчни материали...

• 56 886
  • 430
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
И АЗ ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ
ЗВУЧИ МИ МНОГО ГОТИНИ
ОБИЧАМ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С РАЗНИ СТАРИ НЕЩА ОТ КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО ИНДИВИДУАЛНО,НОВО И ИНТЕРЕСНО newsm44
МНОГО СЪМ ЗААААААААААААА

# 241
ани69, сууупер е играчката   bouquet

# 242
ani69 , сигурна съм, че дъщеря ти е във възторг от новата си играчка. Супер е! Grinning

iviche , ето ти още идеи с дървени лъжици (За всички са де! Някои са коледни, но няма значение.)

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 00:47 от Amarena

# 243
Аууу, Амарена, супер са. Мерси.   bouquet

Сега ще правя триглава ламя, на която 2 от главите са от лъжици, третата - от дъска за рязане на зарзавати, с шия - лъжица. Та по тоя повод така се вдъхнових, че тичах към 19 ч. точно преди кърменето на бебето да докупувам лъжици, защото се оказа, че не ми стигат... Joy
Ще ви я покажа после. Peace

# 244
Амарена страхотни са!Фаворити веднага ми станаха готвача и плашилото!

# 245
  • Вече в моята си приказка...
Сега разгледах темата - страхотни неща сте направили, момичета!
Имам един въпрос - как се прави онова тесто, с което могат да се моделират различни фигури, както и герданчета и т.н. Някой беше споменал, че се слага и лепило за тапети... Моля, дайте ми съотношението и продуктите, които се слагат, както и дали се пече или само се изсушава...
Предварително ви благодаря!

# 246
  • най-шареното място
Аз съм правила само брашно, сол и вода, до твърдо хомогенно тесто. Сущях чрез печене /ниска Т на фурната/.

# 247
... мы вчера сделали такое тесто:
1 стакан соли
0,8 стакана воды
0,5 стакана крахмала
1,5 стакана муки
Тесто получилось хорошее, Даше очень понравилось.

Може ли някой да преведе пропорциите на соленото тесто?

# 248
1 чаша сол
0.8 ч. вода
0.5 ч. нишесте
1.5 ч. брашно

Според мен може да се интерпретира и като част(напр. лъжица,вместо чаша). В зависимост от количеството което искаш да получиш.

# 249
  • Czech Republic
Ето какво открих при една приятелка в Мултиплей : http://sawa7aaaa.multiply.com/photos/album/8?mark_read=sawa7aaaa:photos:8

Стъпка по стъпка как да си направим цветенце (там е използвано за фиба). Идеята много ми хареса и може да се реализира чудесно като украса за детски играчки!

А вие сте супре сръчни майсторици - много хубави идеи и реализации видях. А аз все нямам време за всичко което бих искала да направя... Rolling Eyes

# 250
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ето какво открих при една приятелка в Мултиплей : http://sawa7aaaa.multiply.com/photos/album/8?mark_read=sawa7aaaa:photos:8

хубави неща има  ....

и тези също са супер:

http://sawa7aaaa.multiply.com/photos/album/7

# 251
  • в сбъднатите мечти
Страхотна тема! Незнам как не съм я видяла до сега.
Ще я следя с интерес.

# 252
1 чаша сол
0.8 ч. вода
0.5 ч. нишесте
1.5 ч. брашно

Според мен може да се интерпретира и като част(напр. лъжица,вместо чаша). В зависимост от количеството което искаш да получиш.

Благодаря ти за превода. Намислила съм да правя едни неща с такова тесто, но не съм много сигурна дали ще се получат, затова засега няма да разправям, но ако се получи - ще покажа снимки!

# 253
Намислила съм да правя едни неща с такова тесто, но не съм много сигурна дали ще се получат, затова засега няма да разправям, но ако се получи - ще покажа снимки!

И аз съм намислила....и така вече 1 година само си ги мисля и нищо не съм пипнала:)

# 254
И аз съм намислила....и така вече 1 година само си ги мисля и нищо не съм пипнала:)

Колко добре ми е познато това...Е,правя нещо от време на време,колкото да не е без нищо.Главата ми е пълна с идеи,а всъщност трябва да я пълня със съвсем други неща ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт