Играчки от подръчни материали...

• 57 088
  • 430
  •   1
Отговори
# 300
Вижте колко сладки рамки за снимки-шити рамки.Аз направо се влюбих Simple Smile
http://flickr.com/photos/andreia/sets/72157594218910302/
И аз, снощи не можах да стана от компа... Embarassed

# 301
  • Разпиляна във въображението
Посетих разпродажба в един магазин и попаднах на това - веднага си го взех. След сглобяването на мабелите може да се запълни цяла кукленска къща. Мисля да ги боядисам и да добавям елементи към тях. Мисля, че ще стане супер

# 302
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
искам и аз

# 303
Miriel, страхотен е комплектът! От детски магазин ли го купи? Аз съм купувала от "левче" такава сглобяема кола. Дано частите на мебелите да са отделени, че сглобяването е голяма играчка.

# 304
Комплектът е купен от детски магазин в Плевен. Той ще бъде закрит и затова има разпродажба. Струва 4 лв., но е намален с 30% - 2,80 лв. крайна цена. Там има страшно много пъзели. Къщи, животни, коли, самолети, китайски къщи и още и още, не мога да изброя всичко. Има и Тауър Бридж (дано да съм го изписала правилно, но той е цветен и по-скър). Частите са отделни. Наистина е малко играчка докато се ориентирам кое да кое е, но съм почти готова. Остават 5-6. Ще пусна снимки

# 305
и аз чакам да видя снимки
изглеждат ми страхотни и само за 2.80лв  ooooh!

# 306

След окончателното им "разкрасяване" ще е добре частите да бъдат залепени за да са по-здрави.

# 307
Уауууууууууууууууууууууууу!

# 308
Искам и ааааааз такъв комплект.....супер е !  smile3514

# 309
Божичко, не мога да спра да разглеждам този сайт Flickr. Тук в България, дали по книжарниците продават подобни материали? От къде могат да се купят?

# 310
Аз измайсторих една рамка, но нямам сега с какво да я снимам. При първа възможност, ще ви я покажа.

# 311
  • Вече в моята си приказка...
И аз искам да си направя някакви рамки за снимки, но нямам идеи. Някъде да се намирали начини на правене на такива? Преди време в едно списание имаше за подарък рамка за снимка от картон - сглобен и залепен на определени места. Много сладка рамка беше. Нещо подобно ми се прави...

# 312
Комплектът е купен от детски магазин в Плевен. Той ще бъде закрит и затова има разпродажба. Струва 4 лв., но е намален с 30% - 2,80 лв. крайна цена. Там има страшно много пъзели. Къщи, животни, коли, самолети, китайски къщи и още и още, не мога да изброя всичко. Има и Тауър Бридж (дано да съм го изписала правилно, но той е цветен и по-скър). Частите са отделни. Наистина е малко играчка докато се ориентирам кое да кое е, но съм почти готова. Остават 5-6. Ще пусна снимки
А би ли се ангажирала да купиш и изпратиш?  Embarassed

# 313
И аз искам да си направя някакви рамки за снимки, но нямам идеи. Някъде да се намирали начини на правене на такива? Преди време в едно списание имаше за подарък рамка за снимка от картон - сглобен и залепен на определени места. Много сладка рамка беше. Нещо подобно ми се прави...
Моята също е от картон, по-точно взех капака на една кутия от обувчици на детето ми. Ще я снимам тази вечер и ще видиш.

# 314
А би ли се ангажирала да купиш и изпратиш?  Embarassed

Може да стане, но трябва да го измислим как да стане. Магазинът ще работи до края на месеца

Общи условия

Активация на акаунт