Играчки от подръчни материали...

• 57 090
  • 430
  •   1
Отговори
# 315
Ако наистина си съгласна да купиш и да пратиш, много бих искала и аз. Мисля, че за теб ще е най-лесно по куриер с наложен платеж за наша сметка. За Еконт знам, че работят с наложен платеж и без договор. Така като ни доставят пратката, ще дадем парите на куриера и на другия ден ще ти ги предадат.

# 316
  • Разпиляна във въображението
Добре става и така. Който желае да ми напише на Лични адреса си, а аз ще гледам да отида събота до магазина.

# 317
Miriel, благодаря! Аз само искам първо да проверя в магазина, в който съм купувала подобни пъзели дали случайно не са получили такъв, но обещавам до четвъртък да ти пиша.
А доставката ще струва около 6лв, зависи от зоната. Няма да излезе много на сметка, но за такова съкровище... Rolling Eyes

# 318
ако има желаещи от един град - се обединявате и така Grinning

# 319
много ми харесват, ама се чудя какво ли бих могла да ги правя
само ще събират прах, за жалост

може би Малена е още много малка за такива игри

като казахте рамки за снимки, ще ви покажа, това което пуснах в съседната тема за Фотошоп:

а това е кутията, която непрекъснато изкушава Малена, добре, че много трудно се отваря

# 320
а това е кутията, която непрекъснато изкушава Малена, добре, че много трудно се отваря
..и мене много ме изкушава Grinning
...за съжаление докато бях в София в Слънчогледа нямаше нищо интересно Sad
някой да знае такова местенце в Пловдив???

рамките са стряхотни Heart Eyes

# 321
Аууу, какви скъпоценности! И аз бих поровила в тази кутия. Много хубава рамка си направила.
А аз твърдо съм решила, че ще правя кукленска къща. Макар и после сама да си играя с нея.

# 322
О, тези крави са приятни. И аз си купих една такава от "шведското левче" във Варна Simple Smile

# 323
О, тези крави са приятни. И аз си купих една такава от "шведското левче" във Варна Simple Smile

какво е това шведско левче??????
не разбирам

# 324
  • 2 етажа над тавана
Ау, а в София дали има "шведско левче" Mr. Green newsm78

Малена, страхотна рамка, а кутията е като пещерата на Али Баба - пълна със съкровища!

# 325
Malenna, не знам как я удържаш дъщеря ти, аз не бих могла  Mr. Green

Къде има такива чудесиики? Споделете, плз  Praynig

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 00:56 от iviche

# 326

какво е това шведско левче??????
не разбирам
Едно магазинче на улицата, която върви от "Валентина" надолу. Трудно ми е да го обясня, съвсем в началото се падаше.
Беше пълно със скандинавски стоки за по лев-два, затова го кръстих така. Аз си взех крава с магнит, иначе имаше точно такива - като украса за рамки.
Кефят ме.

# 327
Anda,razbrah

аз пазарувам от склада, чийто собственост е това магазниче

# 328
Malenna не мога да видя последните снимки на нещата, който си направила. newsm78

Чудя се къде съхранявате нещата, който правите. Рамките оказвате ли ги, другите малки неща къде ги "излагате". Не живея в собствено жилище и площта ми е ограничена. Искам да направя много неща, включително и "весели" рамки, но къде да ги окача?
Покажете как ги "използвате"?

# 329
Malenna не мога да видя последните снимки на нещата, който си направила. newsm78

Чудя се къде съхранявате нещата, който правите. Рамките оказвате ли ги, другите малки неща къде ги "излагате". Не живея в собствено жилище и площта ми е ограничена. Искам да направя много неща, включително и "весели" рамки, но къде да ги окача?
Покажете как ги "използвате"?

Miriel,
не можеш да ги видиш, защото в Мултиплай има някакъв проблем, по-късно сигурно ще се оправи

иначе на въпроса ти,
аз дневника на Малена го разпечатвам, вече има втори в който нареждам снимките с рамките
другите неща които изработвам са предимно за стаята на Малена, закачам ги на стената или на тавана.
кутиите ги използвам за фиби и аксесоари за коса, пак на Малена
а къщичките за птици, ще закача на вилата, но все още не сме се преместили там за летния сезон

Общи условия

Активация на акаунт