Играчки от подръчни материали...

• 56 835
  • 430
  •   1
Отговори
# 210
ani69, чак сега видях мечето -толкова е хубаво
браво
не му е малка главата, дупето му е голямо  Wink

# 211
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
ani69, чак сега видях мечето -толкова е хубаво
браво
не му е малка главата, дупето му е голямо  Wink

ха-ха-ха ..... това е готино ...... може ли да те цитирам  Joy

# 212
СТРАХОТНИ СТЕ!!!
Жалко че няма за кого да правя   Tired - голямото ми момче го интересуват само акордеона и хармоника, или ножичката и боите. Не мога да го амбицирам да измисля и да помага за изработването на такива неща. Изоставя ме на втората минута! А пък бебчо ..., е той още е много малък.
Реших се направя играчки пък дори и да ги подарим на приятелчетата  Grinning Много ми харесаха човечетата от дървените лъжици и платнените книжки. Щом сътворя нещо ще ги снимам и ще ви ги покажа! 

# 213
  • най-шареното място
Malenna, тези снимки /с изключение на птичките/ ги има съхранени и на моя хард от известно време. Simple Smile
Дори започнах котето - но не е плетено, а шито. Като стане ще сложа снимка. А бухалът е нарочен за подарък за Коледа, та и него ще правя нататък.

Някой да е виждал перфоратор за фигурки във Варна или София?

# 214
Как да си ушием панда:
http://www.rogepost.com/n/4593010691
Обяснение в картинки.Обяснението е супер елементарно,но тя и пандата е такава-лесна за изработване;)

# 215
Malenna, тези снимки /с изключение на птичките/ ги има съхранени и на моя хард от известно време. Simple Smile
Дори започнах котето - но не е плетено, а шито. Като стане ще сложа снимка. А бухалът е нарочен за подарък за Коледа, та и него ще правя нататък.

Някой да е виждал перфоратор за фигурки във Варна или София?

ooooooooo, чакам с нетърпение да покажеш

перфоратори не съм виждала
все се оглеждам в Биг Шоп, но уви - няма
не че ми трябва, имам 2 и зесега ми стигат, ама все пак ако видя, ще пиша

# 216
ani69, много са хубави играчките ! Peace
И д ати кажа, екстра си е мечето. Grinning

# 217
Момичета, аз най- после измайсторих ангелчето на дъщеря ми. (Malenna , използвах твоето моделче,  bouquet но естествено го префасонирах Laughing) Имах една безсънна нощ, която прекарах с шевната машина.  hahahaОтдавна не се бях срещала с нея, та ми се наложи два пъти да я разглобявам и сглобявам и голяма част от ангела ших на ръка, но аз лично съм доволна от резултата. А малката- дваж повече. Трябва да му зашия само крилата.
Утре ще го снимам, защото Симона го е гушнала. Heart Eyes
Благодаря на всички за идеите. Както съм ви обещала, ще направя ангели по всички ваши идеи, за да ви уважа, пък и защото съм страшно зарибена вече. Grinning

# 218
Аз пък да взема да пусна и тук плетените ми играчки:

koтe
охлюв- избягал от фокус
костенурка

и помагалата, които правихме преди време за часовете по Английски на дъщеря ми:
elephant ужас...какво се вижда се вижда отзад...
табло с wild Animals

Имаше и един аквариум с рибка и коте, но заминаха за у-ще преди да успея да ги снимам...Аквариума беше от кашонче- облепено с бяло и синьо за вода. Рибка, която виси на конец от "тавана" на аквариума, коте от картон. Целта беше да научат:
котето е до аквариума, върху и във
Миналата година правихме и едни маски, но те са снимани с дигитален фотоапарат и...няма как да ви ги покажа.
Но бяха много хубави- слон, зебра(с пюскюл на челото), мече.
Като успея да намеря време, ще кача и шитите от мен играчки...

# 219
Миме, чудни са ти плетените играчки.   bouquetПродаваш ли? Laughing

# 220
Миме, чудни са ти плетените играчки.   bouquetПродаваш ли? Laughing

Не мога да направя 2 еднакви... Tired
Виж едно ангелче може да се пробвам... Wink

# 221
страхотна тема Simple Smile как не съм я открила до сега не знам  Rolling Eyesпоздравления  Hugкато се сдобием с фотоапарата си ще ви пусна и нашите игра4ки Simple Smile)))

# 222
Момичета, аз най- после измайсторих ангелчето на дъщеря ми. (Malenna , използвах твоето моделче,  bouquet но естествено го префасонирах Laughing)

Хм, нещо сте си препращали тайничко от нас, а? Laughing

Дирих го това ангелче на Малена назад в темата, а то било в ЛС Crossing Arms

# 223
Eто го:

Момичета, аз най- после измайсторих ангелчето на дъщеря ми. (Malenna , използвах твоето моделче,  bouquet но естествено го префасонирах Laughing)

Хм, нещо сте си препращали тайничко от нас, а? Laughing

Дирих го това ангелче на Малена назад в темата, а то било в ЛС Crossing Arms
Не се сърди , де. Ето го моделчето. Laughing

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 18:38 от Amarena

# 224
Mного свеж ангел, че и любовен! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт