Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 41 662
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Есме, дай да видя дънките Simple Smile

# 166
Ще покажа всичко, само да успея да вляза в приложението или сайта Joy Съвсем блокира Joy

# 167
Есме, много странно. Само от лаптопа ли ти се случва това, а през телефона как е?

# 168
И през двете не мога да вляза. Ако не се оправи, ще звънна в поддръжката, не ми се е случвало това до сега.

# 169
Звънни, много странно.

# 170
Тя г-жа Шантал вчера предположи, че е дело на съпруга ми Joy Може да му е дошло до гуша да се спъва в моите обувки и да размества дрехите ми, и е решил да вземе драстичните мерки Joy

Майтапа на страна, но само този сайт не ми се отваря. Много ме е яд, ако снощи не съм успяла да пусна поръчка, че на това намаление, изглежда, че ще съм капо, само с едни кецове.

# 171
Много ме е яд, ако снощи не съм успяла да пусна поръчка, че на това намаление, изглежда, че ще съм капо, само с едни кецове.
Аа, не може така, съдбата трябва се намеси и да поправи тази несправедливост😁

# 172
  • Пловдив
На мен преди време така ми блокираха сайта на Ейч М. Само от компютъра в офиса не можех да влизам обаче...нещо ай пи то, дъра-бъра...оправи се след време.

Да допълня с отзив за поръчките Simple Smile
Пуловер Gap, супер, дебел е...
Скрит текст:
Между горчица и жълто е...в офиса светлината не  е ок...
И якето Рагуеър ли как беше..топ е!
Черно е...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 08:10 от mystic woman

# 173
Joy Joy Joy ще умра, рестартирах рутера, и се оправи всичко. Наложи се и да сменя парола, защото не приемаше моята, нищо че я изписвах вярно. Не знам за какво е била цялата работа.

И снощи успях все пак да пусна поръчка, ето я:

В плановете ми беше да взема само един пуловер в небесносиньо, но с тези истории... Последният пуловер е бонбонено розов, на снимката изглежда по-тъмен, отколкото на модела. Този пуловер е страхотен, мек и топъл, аз го взех в червеникав някакъв меланж от предното намаление. И сега видях, че имаха и лилав такъв, но свършиха размерите, разбира се.
Якето на Навахо ще го видим като размер. Леми, ти ме подкукороса за него Joy на лични като ми прати скрийншот. Другото яке тук видях в темата Simple Smile Цената е много прилична за дебело яке , остава и да изглежда хубаво. Единственно се чудя на моите 157 см до къде ще ми стига Joy
Гледам, че не успях да поръчам едни боти на Том Тейлър Sad Сега без намаление вече не ми се струват чак толкова евтини, макар, че ако има код, би била по-добра цена. Имам само за 15% код Sad

П.С. Така, сега мога да влизам и в сайт, и в приложението, но не мога нищо да добавям в количка.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 08:34 от Asmegin

# 174
  • София
Navahoo си отговаря, моето зимно е такова. Обаче са си тежички да знаеш, но пък много топлят, а аз съм страшно зиморничава Simple Smile Моето го дебнах зимата и го взех за 200лв.

# 175
I.R., бях питала няколко пъти за тези якета в темата, после си взех една парка xxl р-р, защото никой не се включи Simple Smile Тя се оказа прилично голяма, сега ще пробвам с XL р-р с това яке. Това не е от най-топлите, възможно, няма да тежи толкова, няма мъхеста подплата, но беше намалено и с 30% отстъпка излезе прилично. Иначе аз имам мерак за онези якета и парки, от най-топлите, дето с мъхести подплати са, но все не ги намалят Sad

# 176
  • София
Моето е ето това: https://www.aboutyou.bg/p/navahoo/zimna-parka-luluna-4416072
Много интересна материя е отгоре, защото не пропуска вода и доста бързо си съхне. Отговаря си на размера, защото аз по принцип съм С, но за якета винаги взимам номер по-голям. Марката според мен е хубава и топли и си заслужава определено да се дебне.

# 177
Даааа, и от този модел си харесах парка, тази в червена боровинка е уникален цвят. Но пък няма номер Sad Не знам, дали ще се появи. Намалят ли ги често? Аз колко ги наблюдавам - ако ги намалят, все 10-15% най-много... Но аз ги наблюдавам от скоро де...

# 178
  • София
Ми аз помня, че миналата зима ги дебнах и ту имаше номер ту нямаше. Директно си отварям таб на компютъра и всеки ден по няколко пъти опреснявах страницата иначе не чакам те да ме уведомят. Според мен дебни за номер пък все с някой код за 20% ще ти излезне изгодно.

# 179
Ух, сериозно си подходила към това. Благодаря за съвет, ще направя и аз така. Тези уведомления когато идват, вече са изчерпани размерите, та не се надявам много - много на тях. Иначе да, след като видях парка, която върнах, щото ми беше голяма, останах с впечатлението, че тези якета са стабилни, хареса ми и качеството.

Общи условия

Активация на акаунт