Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 41 660
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Според мен е саботаж от мъжа ти Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 151
Г-жа Шантал, като нищо Joy

# 152
  • София
Поръчах тези кецове:
https://www.aboutyou.bg/p/gabor/niski-maratonki-7913551
Другите свършиха, докато умувах. Тази марка не съм пробвала до сега, някой има ли мнения как са? Размерите дали отговарят? Аз чакам още едни на тази марка
Габор са супер, много са удобни и са от много добро и високо качество. Отговарят номерата, имат обувки и за различна ширина на крака.
Няколко чифта имам на марката, едните са на висок ток, а са адски са удобни, понеже самият модел е с ортопедична стелка, изобщо не усещам, че съм на ток. Този модел са, горещо го препоръчвам
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 00:20 от Vesika

# 153
Vesika, благодаря за отговор! Simple Smile Може ли линк към тези токчета? То не че умея да ходя с тях, но да пробвам.

Вече не ми е смешно, абсолютно на всичко дава грешка при опита ми на добавяне в количка. Отписах се, сега не мога да се впиша обратно. Обновявам страници, затварям-отваря браузър, рестартирах компютъра... Не разбирам, какво се случва. Никой друг ли няма проблеми?

# 154
При мен няма проблем нито със сайта, нито с приложението.

# 155
При мен проблеми и с двете Sad Изглежда, няма да пазарувам днес.

# 156
Отговарят номерата, имат обувки и за различна ширина на крака.
Няколко чифта имам на марката, едните са на висок ток, а са адски са удобни,понеже самият модел е с ортопедична стелка,
Как мога да разбера кои модели как са - за широк крак, със ортопедични стелки?
Четох тук за някои маратонки, че са тесни, и отсвирих марката 🤔
Есме, оправи ли се проблема?

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 07:09 от Lemy

# 157
Как мога да разбера кои модели как са - за широк крак, със ортопедични стелки?
Никак. Тази информация са я спестили.
Търсиш модела по други сайтове - amazon, obuvki.bg, отзиви... и ако някъде има инфо, добре. Или инфо от запознати с конкретната марка. Ако не - проба/грешка.

# 158
Тази марка Dockers by gerli как са им обувките като качество и номера. Кракът ми е по-широк и хич не знам дали да се пробвам да избирам обувки онлайн.
Също и за сутиен не мога да се реша за онлайн покупка. И там ли важи правото за връщане?

# 159
  • София
Някой знае ли, какво е това?
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/bahe-yoga/lenta-7982318?utm_medium=refer … _campaign=product

# 160
Ластична лента за изправяне на раменете и подобряване на стойката.

# 161
Леми, не се оправи Sad Отвратително е това, саботаж пълен. През нощта за някое време оправи се приложение, та нахвърлях някакви неща, но не знам, поръчах или не, щото после пак се появи проблем. Не обичам да поръчвам през приложението, обикновено го правя през лаптопа, но там не се оправя нищо. Това е саботаж!!!!

Стеличка, аз писах за тази марка, една от последните поръчки, които получих, бяха маратонките. Много ми харесаха, обещах и снимки.

Бях приятно изненадана с тези маратонки. Понеже са изкуствени, нямах очаквания, търсех другарче за коженото ми яке, пасна ги, маратонките са една идея по-тъмни, ама не ме бърка това.
Подходящи са и за доста широк крак. Моят е нормален към широк, и дори имаше място още, но, като стегнах връзките, не се усеща това. Тясното краче, най-вероятно, ще се загуби в тях. Отговарят си на размера. Много комфортни в обуване и носене (за сега из апартамента само). Стелката им е пак така от изк.кожа, много е комфортна, дебела, ще пробвам с нея да ходя, но най-вероятно ще сложа моите ортопедични вътре. Много приятно съм изненадана с тези маратонки. Сега, не знам как са другите модели, но ще пробвам друг път нещо на тази марка 100%.

# 162
# 163
И аз тях ги мислих снощи, но много станаха парите на поръчките, и се отказах.
Пп. грешка, други съм гледала, но си приличат с тези.
Ей това яке е намалено, излиза 48 лв, но все още нямам впечатления от модела и марката:
https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/prehodno-yake-rizze-7651553

Есме, давай с приложението, на мен с него ми е доста удобно, но и аз през телефона действам де.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 16:40 от Lemy

# 164
Хубаво яке, имам панталон в същия цвят, обаче скапан сайт ме саботира! Не работи, и приложението не работи. Рестартирах 1009573663671818 пъти, изчистих кеш, телефон също рестартирах, преинсталирах приложението. Редих пъзел, че да се поуспокоя малко, сега пак ще пробвам.

Аз се надявам да съм успяла да пусна през нощта поръчката през приложение, когато то реши да проработи. Сложих едни дънки, няколко пуловера, две якета, два чифта боти. Пък челси хич не харесвам модел, но, като ги показвате тук, реших да пробвам.

Аз днес получих имейл, че има намаление 30% на вече намалени неща. Това всеки път, има ли някакво намаление - в последният ден от намаления ми пращат имейл. Интересно, каква е логиката Smirk благодаря на тези, които пишат тук, в темата, или на лични, че има някакво голямо намаление Heart

Общи условия

Активация на акаунт