Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 41 659
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Къде видя лъскавото... Тази на подметката ли? На мен ми харесва, интересно изглежда.
Като за изкуствена кожа, много са прилични, имам същите и в кафяво.

# 136
  • Пловдив
Да, онова жълтенилаво, което обикаля около  цялата обувка Simple Smile

# 137
  • София
И аз отскоро пазарувам от сайта и към много доволна от покупките. От 5 поръчки нищо не съм върнала досега, но не си и правя експерименти. Поръчвам си моя номер обувки и дрехи и всичко ми е точно по мярка. Чак ви се чудя, как поръчвате по 2-3 номера от един и същи артикул само за проба или по-голям или по-малък номер ако не е наличен вашия и после естествено се връща. Да, платформата го позволява, но на мен ми се струва, че се и злоупотребява с това. Естествено може да се случи нещо да не ти стане или да не отговаря на очакванията ти и да го върнеш, но някои случаи описани тук ми идват вповече.
 Не го приемайте като заяждане, но се надявам нещата които съм купила от там да не са много влачени насам натам и пробвани. И да, не е същото като в магазина. Пробването в домашни условия дава доста повече свобода, ако ме разбирате.

# 138
Попазарувай още известно време и пак ще си говорим... 😎

# 139
  • София
Попазарувай още известно време и пак ще си говорим... 😎

Ох да, зарибяващо е. Ама ще се опитам да си наложа самоконтрол. Оммм...

# 140
Хубави ли са обувките на Marco Tozzi? Досега не съм поръчвала, но ме поблазни цената и метнах едни маратонки. Не съм сигурна за номера и взех по-големият, дано да са хубави и да ми станат добре.

# 141
mystic woman, щом го забеляза и се чудиш, хич не ги поръчвай. Не, че няма да намериш други...рови там и ще харесаш някои 😉
Явно се се събрали все такива дето на косъм висим от палатките с кашоните поръчано...
Аз все си викам, че съм се спряла, ми...не съм...уж не такива количества, но пак все куриери посрещам и изпращам 🥴
На Марко Тоци имам обувки...не са лоши, имат качествени естествена кожа, но са средно ниво и често с високи цени. С номерацията е малко тото- умалени, тесни модели или такива, които си отговарят. Много не помогнах, но...показваш модела и ако някой има впечатления, ще сподели.
За поръчване на съседни номера и т.н. нямалогика да има злоупотреби, тук доставката и връщането са безплатни и не виждам причина да се злоупотребява. Просто връщаш ненужното, не ставащото или неотговарящо на очакваното.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 22:39 от Анонимен

# 142
Азалия е абсолютно права. Watercolor_m, това, че си уцелила своите размери, означава, че си късметлийка, и си избрала марки, които спазват стандарти на размери. А пък колко марки има, дето имат умалени/уголемени дрехи, да не говорим. От една марка едни модели могат да са уголемени, други умалени. Една дреха твой размер ще ти стои зашеметяващо, друга ще стои като парцал. Една обувка твой размер ще ти е супер удобна, друга - ще ти стиска, няма да можеш да си промушиш кракът дори в нея (случи ми се наскоро). Ако дрехите пък могат да се натаманят (пуловерите например, категорично никога не поръчвам моя размер, а само 1-2 размера надолу, при тях е цяло тото), то обувки - няма как. Поръчвам по 2-3 номера (понякога), когато много и на всяка цена искам дреха, но нямам идея как ще ми стои, понеже никога не съм носила тая марка/модел/кройка. Голямо значение има и фигура - ако е стандартна, ок, не виждам кой знае какъв проблем в нацелването на дрехи. Но колко пък сме с нестандартни фигури тук, и няма как да сме сигурни, как ще ни стои дреха Simple Smile С обувки е още по-голям проблем - дали краката са проблемни, има ли кокалчета, тесни/широки стъпала, ниски/високи сводове,...

Soñadora, абсолютно Joy

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 22:41 от Asmegin

# 143
На мен ми е неудобно от съседката и си ги поръчвам до офис. А и ми е по-добре да ида да си взема нещата, когато аз искам, а не да ме будят рано сутрин.

# 144
  • София
Asmegin, сигурно и това го има с номерата. Аз си падам малко консерва и не съм поръчвала марки, с които не съм се сблъсквала и преди, освен това съм що годе стандартна фигура. Както и да е, не искам да се заяждам и се извинявам ако на някой му е прозвучало така. Просто си представих, какво може да се случва с тези дрехи при техните пътешествия. Иначе наистина има яки намаления и е трудно да не се изкуши човек.
 Ей тези маратонки примерно не биха ми попаднали в полезрението въобще на нормална цена, но на тази са супер. Това ми е досега най-големият експеримент.

# 145
  • Пловдив
Asmegin, изчерпана е за съжаление. Тази, която получих е връщана и утре ще я разгледам обстойно за дефекти.

https://m.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/roklya-5571247?utm_mediu … _campaign=product

Относно поръчването на няколко размера, самият сайт рекламира тази опция, така че не виждам нищо лошо. Аз още съжалявам за едни дънки, че не се възползвах.

# 146
Watercolor_m, оххх, заради тези намаления ние тук групичка полудели шопинг маниаци ровим в сайта като невидели Joy

Изрових сега това
https://www.aboutyou.bg/p/leger-by-lena-gercke/pulover-rabea-7078740
Моят любим цвят Heart Eyes Точно моят любим оттенък. Като не съм поръчвала тая марка, се чудя кой номер да взема сега Rolling Eyes Някой има ли поглед върху тази марка?

Есенция Лимонова, благодаря, пуснах уведомление, но едва ли, не съм забелязала тази марка да повтарят модели след изчерпването им, ама знае ли човек ... Simple Smile

# 147
  • Пловдив
Asmegin, и аз харесвам много лилаво,  но доста къса ще дойде блузката, като гледам колко над ръкавите е Neutral Face

# 148
Аз се рязписах скромно с боти и обеци, дано този път сполуча.
Всичкото рокли в моя размер изгледах и нииищо. Те губят 😅

# 149
sunflower, да Sad Плюс моделка има много широки рамене, а аз съм с доста тесни, плюс тия ръкави ще са ми до коленете сигурно, но почти нямам дрехи в този оттенък, и бих рискувала Sad Толкова малко дрехи намирам в този прекрасен оттенък Sad

Пак ли проблем с сайта, не мога нищо да добавя в количка, а и тя не се зарежда Sad И при вас ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт