Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 41 650
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Днес взех няколко поръчки основно за детето. Този път всичко ми хареса.

И за мен

Роклята е попадение. Много ми хареса как стои.
Получих и този бански:
https://m.aboutyou.bg/p/lascana/oformyasht-tsyal-banski-218945?u … _campaign=product
Размер 38 В ми е точен, но чашката очаквано ми е малка. А е толкова хубав, да не говоря за цената, на която го взех.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 19:13 от Есенция Лимонова

# 121
Ох, момичета, как се оправяте с толкова много дрехи, какво ги правите? Не мога да се спра да поръчвам, навсякъде е пълно с дрехи и обувки. Заричам се, че до Нова година ще купувам само тоалетна хартия и след пет минути съм поръчала нещо.

# 122
Аз съм на почивка, хора... И тук вече две пратки дойдоха. 😆 Още не бяхме пристигнали и се обадих да предупредя, че ще дойдат от Еконт. Едната беше там два часа преди мен. 😊

# 123
Есенция Лимонова, може ли линк към роклята на Дороти? Благодаря.

Аз вече така се омотах с дрехите си, какво имам, в какви цветове, че гледам, поръчвам повторно. Днес извадих две  абсолютно еднакви рокли в един и същ цвят от гардероба Animal See No Evil Цяла вечер снимам дрехите и обувките си и ги въвеждам в приложението, че да мога сега набързо да проверявам преди да поръчам. Но това ще ми отнеме няколко дена, като гледам. Друг е въпроса къде да слагам всичко, че и при мен, като при Poni69 навсякъде е пълно с дрехи, обувки, книги, пъзели... Имам си няколко мании аз Animal See No Evil

Поръчах тези кецове:
https://www.aboutyou.bg/p/gabor/niski-maratonki-7913551
Другите свършиха, докато умувах. Тази марка не съм пробвала до сега, някой има ли мнения как са? Размерите дали отговарят? Аз чакам още едни на тази марка, малко пост фактум питам.

Азалия, приятна почивка Wink

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 20:56 от Asmegin

# 124
  • Пловдив
От сравнително скоро започнах да пазарувам от сайта. Толкова ли често пускат големи промоции?

# 125
Asmegin, да не живееш у нас, толкова точно ми описа къщата. Книги спрях да купувам отдавна, но е пълно с такива от родителите ми, е и аз имам скромен принос с 1-2 кубика криминалета и купища албуми с репродукции. Кашоните с пъзели също заемат достойно място и чакат по-спокойно времена.

# 126
Poni69, явно си ми сродна душа Simple Smile))) Ако знаеш, как ми се кара ММ, че превърнах жилището ни в склад Joy Аз и в неговото нощно шкафче успях да натикам книгите си Joy

# 127
  • Пловдив
Никой не каза за кода дето фаща Дорори Пъркинс ботите Grinning  или той изтече?

# 128
Направо си за майсторско свидетелство!

# 129
... и купища албуми с репродукции.
Ох, уцели ме 💘
Ето това ще си купя
https://m.helikon.bg/210179-Gustav-Klimt.html

# 130
Предполагам, че е страхотен албума. Като студенти (завършила съм Художествена академия) къде ли не търсехме да видим нещо от Алфонс Муха и Густав Климт, по непонятни причини бяха абсолютно недостъпни.

# 131
Никой не каза за кода дето фаща Дорори Пъркинс ботите Grinning  или той изтече?
Мистик, кодът е PROMO. Той не хваща ли ботите на Дороти?

# 132
  • Пловдив
Никой не каза за кода дето фаща Дорори Пъркинс ботите Grinning  или той изтече?
Мистик, кодът е PROMO. Той не хваща ли ботите на Дороти?
уф...
Иска ръчно въвеждане Head Band

# 133
Ясно, друг код няма сега сякаш, освен инфлуенсърски Sad

Успя ли?

# 134
  • Пловдив
Да, да...ам не съм ги пуснала още. Видях тая лъскава лента и се спрях. Кожата липи ли, че е изкуственяк?

Общи условия

Активация на акаунт