Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 41 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
И аз си взех днес пратките от петъка и ми се до плака като видях сумата. Започвам с обувките :

Тези ги дебнех известно време, защото нямаше мой номер, а с намалението дойдоха на добра цена. За жалост отпред са много стеснено и това не ми допада. Ще ги помисля.

Скрит текст:
Още едни на същата марка, но не ми допадат толкова. Отделно едната е омазана с лепило на мрежата. Ще ги връщам

Скрит текст:

Маратонки на Gant. Имам същия модел, но черен цвят. От тънка материя са отгоре, като плат. Това ги прави доста леки и са удобни за ходене. Мислех, че плата лесно може да се къса, но черните доста ги нося и нищо им няма. Добре се съчетават с рокли. И понеже имаше бъг и съм поръчала 2 броя от тях.
Скрит текст:

И едни сандали, които не да лоши, но отпред са много тесни за моето стъпало. Ще ги помисля, но вероятно ще ги върна.
Скрит текст:

Продължавам с аксесоарите. Един колан, който е страхотен, цената му също.

Очила, които също ми допадат. Но още се чудя дали не са ми прекалено големи на размер.
Скрит текст:

След малко ще пиша и за дрехите, които взех.

# 571
И аз получих известие от Еконт за две пратки и лошо ми стана от сумата, явно всичко са събрали накуп 😄

# 572
Пълнолуние, страхотни придобивки Simple Smile

Lemy, да се похвалиш после Simple Smile

# 573
Хайде да Ви поспамя още с дрехи този път.

Тази рокля много ми хареса на снимка обаче. На живо е разочарование. Жълтото е по-скоро оранжево, но ми допада. Материята е странна и горе на деколтето и долу няма подгъв. Подплата има само малко отзад, за това прозира и описва. Ще я пробвам с друго бельо, но мисля че ще я върна.
Скрит текст:

Широка рокля, но отпред ми идва по-изрязана. Отделно и материята не ми допада.

И понеже нали много помня и от тези съм поръчвала 2 броя. Леко ми теснеят и май ще ги връщам.

Сутиен, който обаче не е за мен. Плата не е достатъчен да покрие нещата отпред.

Слиповете се оказаха с много приятна материя

Това горнище не го и мерих. Няма шанс да прибера бюста ми.

Бански, но горната част ми е по-тясна. Няма подплънки.

На снимка ми хареса банският, но на живо се оказа, че не е моят.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 12:06 от Пълнолуние

# 574
И аз имам смс от еконт за получаване. Обединили са 2 пратки от 06.08. Вчера са ми превели пари за върнати артикули. Остава още един превод, но върнах нещата в събота.
Чакам и 2 панталона за мен от поръчка на 08.08. Да видя дали съм нацелила размера.
Май съм на границата между големи размери и нормални. 😁 Днес си поръчах дънки - след доста гледане на таблици и сравняване, накрая поръчах по големи. Не мога да се ориентирам по тази номерация. От Лидлските дънки си взимам 44 размер. Но ако не станат ще ги върна.

# 575
Пълнолуние, и аз заглеждах точно този бански, но не се реших да го взема. Какво точно в него не ти харесва? То аз не знам, дали ще е наличен пак, но да питам Simple Smile

# 576
Есме, ако говориш за банските на Joop, приличам на някоя бабка с тях. Просто моята фигура не е за него. Ако бях някоя стройна и по-слаба сигурно щеше да стои добре. На мен чашките са ми леко големи.

# 577
  • Г. О.
Момичета, бански могат ли да се връщат?

# 578
Може, ако не са махнати хигиенните лепенки. За бельото същото важи.

# 579
Пълнолуние, да, точно за него говорих. Но значи аз ще изглеждам с нещо още по-зле Joy Благодаря, че сподели! И със здраве да си носиш придобивките Simple Smile

Kaili, питай тук в темата, ако се чудиш Simple Smile Тези таблици не знам, кой ги прави, но за мен не отговарят въобще Simple Smile Ако Лидълски дънки носиш 44, пробвай номер 16 или 18 от Дороти Пъркинс, другата не я пробвах, но сега ми пристигнаха дънки на тази марка, ще ги проверя Simple Smile

# 580
Пълнолуние, явно имаме сходен вкус с теб Simple Smile Сандалите на Фурла съм ги изпуснала.
Понеже не знам къде другаде да питам, моля за мнение за тези обувки.
https://www.obuvki.bg/niski-obuvki-tommy-hilfiger-th-chain-high- … 45-black-bds.html
(линкът е от друг сайт, понеже тук свършиха)
Имам такъв модел от предишна колекция и много си ги харесвам, но тук на тези ме притеснява, че на снимката на обувките в профил, токът изглежда крив. Аз мога да ги поръчам и ако е крив, да ги върна, но мисля да ползвам натрупаните си точки (в размер на 50лв, тъй като не ми позволява повече), за да им намаля още цената и не знам, ако ги върна, дали ще ми се възстановят точките и затова ги мисля.

# 581
  • София
Пълнолуние, явно имаме сходен вкус с теб Simple Smile Сандалите на Фурла съм ги изпуснала.
Понеже не знам къде другаде да питам, моля за мнение за тези обувки.
https://www.obuvki.bg/niski-obuvki-tommy-hilfiger-th-chain-high- … 45-black-bds.html

Уаууу!

Височина на токa (за най-малкия размер): 10,5 cm
И това се води ниска обувка?!!! Шах и мат съм! Rolling Eyes

# 582
Днес и утре има код - MEDI15

# 583
  • гр. София
Както съм казала, за да се разчупи кожата на Мартенсите и да заеме формата на крака, си трябва 3-4 часово носене с дебел чорап за седмица вкъщи. Най-лесно става когато се намаже обувката с вакса ( включително и езикът отвътре ).

# 584
Shokoladche, благодаря за препоръката. Не знам, как имаш търпение да го правиш Simple Smile

За мен обувка, която трябва да й се бае нещо, за да се ок за носене не е нещо, което бих искала да си причинявам. Едно е на 1-2 обувания да се поотпусне малко, но това цяла седмица ....

Общи условия

Активация на акаунт