Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 41 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, нахлувам в темата с въпрос.
За пръв път поръчвам от сайта. Пуснах поръчка в неделя 7.08 и все още дори не е изпратена. Звънях по телефона и се почна едно мънкане, че поръчката им била изпратена от склада им в чужбина, да съм я очаквала скоро.
Кога скоро при условие, че все още не е взета от куриера..
Всички ли чакате по седмица и отгоре за доставка?
Нямам голям опит с магазините в Бг, но бях поръчала от Синсей и там също чаках 10 дни за доставка 🤷♀ аз ли нямам търпение или е просто нормална процедура?

# 586
Вивиан Аз днес взех поръчките от 5ти. Така, че ако не утре, вероятно в понеделник може би ще е при теб. Провери довечера по товарителницата в сайта на Еконт дали не е взета от куриер.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 13:12 от Пълнолуние

# 587
При такива големи намаления е нормална процедура, хората пазаруват здраво.
Имам чувството, че на каквото най-много се радвам, нещо все се прецаква. Оказа се че сьомговото ми яке страшно лепи, щом успя да налепи мъх от блуза от гладко трико.... И то само от носене преметнато на ръка, в допир с блузата не повече от 20 минути...🤦

# 588
  • Пловдив
Начи за мойто черното да знам кво да очаквам Head Band

# 589

Kaili, питай тук в темата, ако се чудиш Simple Smile Тези таблици не знам, кой ги прави, но за мен не отговарят въобще Simple Smile Ако Лидълски дънки носиш 44, пробвай номер 16 или 18 от Дороти Пъркинс, другата не я пробвах, но сега ми пристигнаха дънки на тази марка, ще ги проверя Simple Smile

Накара ме да се замисля. По таблицата ми даваше 20-22. Реших да поръчам 20 размер. Ще помисля в къщи дали да направя нова поръчка с 18 размер.

А дънки размер 30 или 32 на какво отговарят?

# 590
20 - 22 номер от английската номерация е около 48-50 по европейската. При всички положения ще са ти големи, ако носиш 44 европейски. Но и всяка марка си има свои размери. Моля те, пиши като ги получиш на какъв номер горе долу отговарят. Също ми се ще да си купя дънки от тази марка, но не ми се разправя с връщане. Зимата изкупих почти цялата номерация на River island и не намерих дънки за мен. Като ми станеха в талията ми бяха много големи в ханша.

# 591
Така... дайте съвет, че за първи път ми се случва.Получих чанта Фурла в ужасно състояние. Първо ужасно мръсна, определено е носена дълго време и на всичкото отгоре скъсана. Че ще им я върна е ясно, но трябва ли да им пиша или обадя или направо да я връщам. Така пък да не си помислят, че аз съм я повредила.
Ето тази е https://www.aboutyou.bg/p/furla/chanta-za-prez-ramo-tip-premetka … ortagioia-7644052. Металната част е направо извадена от кожата.

# 592
Lady Vengeance, звънни им.

Kaili, съветвам те да вземеш и 16, и 18, защото си мисля, че си за 16 по-скоро, но да не те подведа. Понеже бях твоя размер, носих и дънки от Лидъл 44 р-р, вземах 16 р-р, който ми пасваше, но аз съм с тънка талия за моята комплекция, така че не съм сигурна, как точно ще ти стоят. Но тези, които си взела, определено ще са ти големи.

Сега нося 42, и точно дънковите номера нося 32, или 31, според марката.

Poni69, днес получих дънките на River Island, 14 номер, моето мнение, че са умалени. Не ми станаха точно в талията, където вечно всичко ми е широко. Аз по-късно ще пиша отзиви от неща, които пристигнаха днес, но точно от дънките въобще не съм очарована.

# 593
Начи за мойто черното да знам кво да очаквам Head Band
Защо, може да е съвсем друга материя. Едното което върнах беше по-различно и по-гладко, сигурна съм че нямаше да лепи, но пък кройката не ми пасваше.
Lady Vengeance, пиши им, мисля че пращаха някакъв формуляр за попълване.
Poni69, на 42 европейска мярка, кой номер от английските отговаря? Тия англичани.... 🤯

# 594
Обадих се. Записаха уж какво и има на чантата, да видим. Изказах си възмущението относно това, че не си проверяват върнатите стоки.
Нищо не ми казаха за формуляр, но аз не правя рекламация, сигурно за това.

# 595
Poni69, на 42 европейска мярка, кой номер от английските отговаря? Тия англичани.... 🤯
На 42 европейски отговаря 14  английски номер.

# 596
Момичета, и моите пратки дойдоха.

Зимното палто е чудно, малко е широчко надолу, но в раменете ми е добре. Мисля, че моделът си е такъв по-широк. Харесва ми честно казано, нещо малко по-различно за зимата, че все ходя с тъмни якета.

Това палтенце е чудно, не е моят цвят естествено, но със сигурност ще го задържа, стои много добре и е учудващо топло. Аз си го представях по-скоро като суичър, а то си е дебело палто.

Роклята стои учудващо добре (аз все не се харесвам с рокли). Визуално прибира коремчето, платът е изкуствен, но пък пада тежко и дължината е малко над коляното, стои супер.
С две думи съм доволна от последните си покупки. Hug

# 597
Не съм се включвала скоро, но ето нещо и от мен:

хубави са до сега 38 номер на марката ми бяха малки тези са ми ок

Тези на Liu Jo са пълна трагедия въобще не си заслужава, другите не допаднаха връщам.

и тези дреболийки си ги оставям

# 598
Evcheto1, чудесни покупки, със здраве да си ги носиш Simple Smile

Може ли линк към второто палто? Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 599
  • София
И аз се нареждам за това сладко преходно палто Heart Със здраве и кеф да си ги носиш Evcheto1

Общи условия

Активация на акаунт