Статус?

• 6 381
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Защо бивши, настоящи и бъдещи са ви във френд листа вООбще?
Голяма греда е това.
Един статус води до съмнения, представям си някъде сърце да сложи.

Кат не си владеете емоциите - не си усложнявайте живота.

# 61
Бившият ми правеше драма защо някой ми харесва или коментира нещо. Ами освен бивш, е и блокиран. Както и хора, които познавам покрай него.

# 62
Кат не си владеете емоциите - не си усложнявайте живота.
Анджък, де! Когато нещо за тях няма значение, да не му придават.

# 63
Стига с тая реалност, социалните мрежи вече са част от реалността, не са нещо отделно.

Авторке, преценявай, ако не е потаен и не ползва фейсбук по принцип, но специално за този статус се прави, значи може би има нещо. Сама споделяш, че лъха на студенина от него, а ти имаш друга природа. Имай наум, че както този статус се е превърнал в такъв голям въпрос, и други подобни неща ще бъдат проблем, за студените, "обрани'' хора почти всичко е излишно, лигавщина и тъй нататък, обществено е и по-примеливото поведение както виждаш.

И нещо, което ми направи лошо впечталение - ''на този етап''. Въобще хората с етапите и то на практика, вече във връзка, а не на теория, докато са сингъл...

# 64
Ох добре че някои пускат такива теми да се посмея ! И на темата и на коментарите! Grinning

# 65
  • Столичанин ама не в повече :D
Ех веднъж една ме попита дали имам профил като казах не отговора и беше "щастлив човек", е сега разбирам що Laughing ама си спомням една приятелка като се сгоди буквално веднага си промени статуса. Thinking

# 66
Това за статуса е тъпо, да. Но това, че не те изпраща е липса на уважение и грижа. На мен би ми направило много лошо впечатление и ако се случи повече от веднъж, бих прекратила срещите. А след като се видите на бар/заведение или каквото там, не ходите ли после у вас или у тях?
На колко години сте?

# 67
Все още ли има хора които ползват (и вярват) на Фейсбук? 😏

# 68
Фейсбук много отдавна е част от живота и е на нивото на селския мегдан и градското радио, независимо какво ви се ще на вас. Вземете да догоните лето Господне 2022ро.

От чий живот и живот ли е това, да го опишеш?

# 69
  • София
Много искам да видя някой, който ще ме кара да си сменявам статуси и нам кво във фейса след месец виждане  Heart Eyes

# 70
Отношенията ви са твърде пресни и все още несериозни, за да си извивате ръцете по този начин. Нормално е да не иска да си смени статуса, познавате се от вчера… Ако след още един месец се скарате, няма ли и на теб да ти е неудобно да си сменяш статуса след всяка бройка? И двамата сте в изпитателен срок, гледайте да ви е хубаво, не какво ще си кажат познатите ви.

# 71
Ако някой ме кара да си сменям статуса след месец виждане, сериозно ще се притесня.
Този младеж очевидно не е особено влюбен на този етап от друга страна.
Статус е едно, но да не ме изпраща е абсолютно неприемливо. Това по ми направи впечатление.

# 72
Канил ме е, спала съм у тях 2 или 3 пъти.

Е това, както и че си тръгвате след бар на различни места или не те изпраща е по-притеснително, отколкото статуса му във фейса.
Ми ние в момента, в който се видяхме с мъжът ми, след 1 месец онлайн и телефонна, денонощна комуникация, не сме се отлепили почти един от друг. Даже в един момент му казах, че е време да си възстанови излизането на по бира веднъж в седмицата/месеца с приятели. Но за това помогна предварителната комуникация, бяхме си споделили супер много неща и освен това и за двамата в един момент беше ясно, че сме лапнали здраво. Обаче и двамата сме доста предпазливи и ако се бяхме запознали някъде на живо и след това започнехме този процес на опознаване, щеше да е много по-бавно и трудно.

Така, че ако не сте имали време да се опознаете, ще има нужда от време, за да го обяви пред света. А и кой обявява веднага тържествено началото на връзка, която може да е поредната?! Има си нужда от време за такива неща. А и може да не обича да пише толкова интимни неща. Ние също не сме се писали "завързани един за друг" и няма и нужда. Simple Smile Освен това съм го предупредила, че ако публикува някакви лигави обяснения в любов, както правят най-често изневеряващите мъже по социалките, ще има семейна война Simple Smile).

# 73
Много искам да видя някой, който ще ме кара да си сменявам статуси и нам кво във фейса след месец виждане  Heart Eyes
Идеята е да не те кара, ам сама да се сещаш, снахо Wink
Лошото става, като не се сещаш, понеже има доста риба в морето. Месецът е само за благозвучие.

# 74
Темата ми “отвори” очите защо напоследък зачестиха предложенията и тн по Фейса.

Статусът ми е скрит. И въпреки, че в профила има достатъчно снимки с ММ, това не ги спира..😅

Иначе - когато се сгодихме, ММ си смени статуса и се писа сгоден. Аз аз от необвързана си го скрих въобще, защото и без това статусите никого не спират и не виждам смисъл.
Снимки всеки си качва каквото иска, и сърчица на всякакви хора постоянно слагаме и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт