КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 334
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
В това видео Павел, Ицака и Кукушев играят въпросната игра с пускането на тока, на същото съоръжение. Общо взето само се лигавиха.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 10:24 от diziler

# 166
  • София
Много глупаво решение да няма тази седмица, другата не всички ще подновят. И е по-добре сега да дават като няма ИВ и Фермата. Даже трябваше по три епизода на седмица да са.

# 167
Да, трябваше по 3 епизода. Кукушев пита водещите колко епизода е предаването в последния лайв, те не знаят, казаха максимум 45. А докога ще се излъчва? И те вдигат рамене... или октомври, или ноември. Е може ли да нямаш ясен план за това? А като ще липсва предаване, по-добре да е по време на някакви празници, примерно около 6 септември или 22 септември, а не сега, ни в клин, ни в ръкав, обявено в последния момент и то само в този лайв. Доста непрофесионално.

Май просто не са готови с монтажа и затова отлагат, сигурно монтажистите са на море и не смогват. 
Да не говорим на живия лайв всяка събота през половината излъчване звук няма или е супер тихо, хората се оплакват, пълна скръб са откъм звук.

# 168
  • София
И аз трудно ги чувам, защото гледам през телефон, а според мен не е трудно да увеличат звука, пък който иска да си го намали. Аз винаги слушам на максимум и ми се губят думи, особено при играта нищо не се чуваше и от тази музика.

Ясно е, че могат да го направят перфектно, защото са се доказали с годините и на техните си видеа се чува, но тук се вижда, че не достигат парите. Те си, казват, че основният им проблем са монтажистите. То и в момента има глад, защото са ги дръпнали от предстоящите предавания.

Реално са снимали много контент, но на нас не ни го показват и няма какво толкова да обсъждаме.

От лайфа ми направи впечатление само, че Аниста пак като някакво дете, ще дойда, няма да дойда. Да беше отишла и да се държи добре, за да замаже лигавото отношение, което показа след играта.  Тя им казала, че не им е сърдита на тях, а на изказванията на другите участници за нея.

Йоанна и тя, уж реагираха накуп, за да били в крак с епизодите, ама плажчето е по-важно, реакция няма кой да снима. Като даваш заявки, си ги изпълнявай.

# 169
И самите водещи взеха доста да се лигавят. Те са вече известни, лично на мен са ми по-приятни от Иван и Андрей. Но може да не излизат с късите шорти и да не говорят на сленг, да не се лигавят толкова и всяка втора дума да е "ебавам се", да не им пука от цинизми и т.н. Един ден ще стигнат и до БТВ или Нова, да водят нещо подобно. Вече трябва да започнат да се държат на положение. Това квартално плямпане леко ми идва в повече. Особено лиготиите с Мъци... нямам думи.

# 170
Аз като човек работещ като монтажист и имаш поглед върху бранша мога да ви кажа, какъв им е проблема - не им се дават пари за монтажисти. Монтажът е основен в едно предаване и за него трябва да се инвестира, а инфлуенсърите масово го подценяват. Когато обаче си правиш собствени влогове - добре, но ако искаш да пускаш сериозно предаване няма как да стане само с двама монтажиста. Това е голяма продукция. За камери са дали сумати пари, а само двама човека монтират. Не става така. Фермата имат над 20 монтажиста. Да взимат пример. Сигурно тези двамата вече изнемогват милите. Дано им плащат поне добри пари - че работата си е сериозна и отговорна, а като сте само 2 е сложно. Предпомагам , че това е проблема. Може и да греша, но коректно беше да обяснят. Иначе монтажа им е мн приличен, но просто мн ми е жал за двамата монтажисти, отнасят го яко.

# 171
Те си търсят усилено монтажисти, може би наистина заплащането е ниско, за да не могат са намерят.

# 172
  • София
Еее как да взимат пример от Фермата, там имат огромен бюджет, скъпи реклами, тук изкарват малко пари. Повече го правят за чест и слава.

Те са от първите ютюбъри, които още преди няколко години почнаха да наемат екипи и да харчат пари за по-високо качество. Не мисля, че са стиснати и че искат супер големи печалби за себе си.

Но да, куцат нещата, трябват им още двама монтажисти и поне още един за звука.

# 173
Обаче бързо забравихте че това е онлайн предаване снимано за интернет а не за телевизията и другото е  че преди няколко дена Ицака се оплака от интернет доставчика от където  се случват всички неща  може да му гледате стрийма тук https://www.twitch.tv/icakatwitch рядко стриймва на игри

https://www.youtube.com/watch?v=ZO01fasJFEI&t=141s във ютюб канала на Тино /Тинко има подкаст със Ваня Запрянова

https://www.youtube.com/watch?v=G-eAh4vVuRA а в канала на DesktopBG са на гости на къщата на инфлуенсърите

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 10:57 от Никола Савов 603256

# 174
Кликвам на първото видео: 3 часа и 20 мин, кликвам на второто видео: 2 часа и 5 мин, как и кога ги гледате тези плямпаници с часове?

# 175
  • София
Много е досадно това държане на сметка на другите потребители. Кой каквото иска да гледа и има време, няма нужда някой да се оправдава, че гледа всичко. Хората са в различен етап в живота си, някои слушат и на работа и тн.

На мен Тинко ми е скучен и не бих го гледала и 30 минути да беше видеото.

П.п. Йоанна и сестра й с ново видео, тя пак се оправдава. Толкоав ли е трудно да схване защо не й дават да гледат групово друго предаване. Павел и Ицака са прави, не е проблем, че ще гледат час, а че после ще го обсъждат още три часа и няма да имат съдържание.

# 176
  • София
Кликвам на първото видео: 3 часа и 20 мин, кликвам на второто видео: 2 часа и 5 мин, как и кога ги гледате тези плямпаници с часове?
За нищо на света не бих си позволила да губя ценно време от живота си с говорилнята.
Аз дори не запомних кой е Павел, кой е Ицака. Знам само, че единият ми е мега неприятен - този, който се хили дебилно с венците отвън и говори неразбираемо.

# 177
@Niya, разбира се, че никой на никого не държи сметка. Казах го приятелски.

А Тинко говори като пълен простак. Това махленско плямпане на сленг, и цинизми във всяко второ изречение... не знам защо си мисли, че е "готин" като псува и ръси цинизми нонстоп.

# 178
Реакция на Николас с Мъци. На който не му се гледа - Стефи хейтеше Аниста, Николас я харесвал и си говорел с нея, на него най-безразличен му бил Боян (не, че не го понасял, просто нямало какво да си говори с него)

# 179
Тъй като не гледам нищо допълнително и си чакам предаването цяла седмица проверявам през няколко часа дали са качили епизод. Вече започнах да позабравям какво се случи в предните епизоди, скоро ще ме загубят като зрител.

Общи условия

Активация на акаунт