Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 202
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Как чистите кожените стелки на летните си чехли/ сандали? Там където е ходилото. Срещала съм някакви хакове, но не помня с какви смеси се почистват. Знам, че се сушат на сянка Blush
Погледни най-отгоре в първия пост на темата.

# 76
Много благодаря! Не се сетих къде съм гледала как става Hug

# 77
Освен с мокра кърпа, може и с магическа гъба.

# 78
Стелките и с мицеларна вода блясват.

# 79
  • русе
В инстаграм гледам , че си почистват каналите на мивката и фурната с вода в която е разтворена таблетка за съдомиялна!

# 80
Това е стар хак, обсъждахме го преди доста време за почистване на фурни и тоалетни.

# 81
  • София
Аз ползвам капсули за миялната. Дали има някъде на бройка таблетки да си купя 2 за фурната, да пробвам. Въпреки че от последния обезмаслител съм много доволна, чисти супер и се изплаква лесно (изи профешънал)

# 82
  • в сърцата на децата <3
Има на Финиш, но са ужасно скъпи предвид цената им по принцип. Към 7 лева за 3 броя бяха в Кауфланд. По-добре питай някой да ти даде 1-2 за проба или си пръскай Изи-то, то е много добро и го предпочитам.

# 83
Тези на брой не са ли тези, които са за почистването на миялна? Не за миене на съдове (макар че пише, че може да се ползват в пълна миялна)

# 84
Аз пробвах трика с таблетка за фурната ... ами не изми по-добре от обезмаслител или пяна за целта. Даже въобще не изми, ако трябва да съм точна.

# 85
Може ли да попитам като използвате обезмаслител за фурната, как почиствате него след това /преди да готвите отново/?

# 86
  • в сърцата на децата <3
Тези на брой не са ли тези, които са за почистването на миялна? Не за миене на съдове (макар че пише, че може да се ползват в пълна миялна)
Ох, като видях цената и не загледах подробно... Може и такива да са наистина.

Може ли да попитам като използвате обезмаслител за фурната, как почиствате него след това /преди да готвите отново/?
Както и котлоните - хубаво с мокра гъба обирам, после с препарат за стъкла финишно избърсвам.

# 87
След почистване и измиване на фурната я включвам на високи градуси с вентилатор и оставям вратичката леко отворена, докато работи.Ако има остатъци от препарат се изпаряват и изгарят...абе не знам дали е правилно.

# 88
  • София
С мокра гъба минавам няколко пъти и после с кухненска хартия подсушавам.
Оставям и аз малко да поработи празна, за да изветрее ако има нещо останало.

# 89
  • На брега на реката
И аз правя така, но последното забърсване е с кърпа, напоена с вода и оцет 1:1.
Привя го, защото повечето препарати съдържат основи и киселината ги неутрализира!

Общи условия

Активация на акаунт