Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 166
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
С каквото и да решиш да третираш, трябва да съобразиш, ако килимът е вълнен.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 21:41 от 🧡 Clo 🧡

# 61
😂😂 😂Clo преди и след тренировка да се изтегли ли?😉
FrauDanna ММ беше сътворил същата поразия с кафе , ако имате Лидл  имат едни флакони с пяна за дамаски и килими . Моят килим е тип мокетен и с нея излязоха петната.

# 62
🤣🤣🤣🤣 Гадният коректор. Третира имах предвид. И пак ме поправи 🤣🤣🤣🤣

# 63
Ясно, разбрах те. То и да се тренира хич не е лошо. Blush Имам такава пяна и мисля да пробвам.

# 64
Момичета,  помагайте..
Попаднахме на много добър, но малко немърлив майстор..на вилата...
Дограмата е изцапана с вар..
Особено праговете на вратите и тук, там по прозорците,  пвц частта имам предвид..
Все още работи, но до дни се очаква да излезе, така че искам да съм подготвена с почистващите атрибути...🙂

# 65
  • в сърцата на децата <3
Чисти докато е мокро, после ще надереш и прозорци, и дограма.

# 66
Варта е основа, чисти се с оцет. Може и да се стърже със стъргалка за керамичен котлон най-напред, ако е на буци.

# 67
  • В един копнеж!
Добър вечер.
С какво би могло да се почисти дюшеме, нелакирано,неимпрегнирано, захабено, без петна.
Правихме ремонт на въпросната стая. Почистих с навлажнена кърпа пръските от латекс. Ами мръсно е. Ще пусна прахосмукачката да издърпа прах и т.н., а след това?! Чета, че много вода му е противопоказна.

# 68
Циклене или поне шлайфане с ръчна машинка.

# 69
За Оцет бях чувала..
Благодаря.
И на мен би ми било най- добре  на мокро.
Но както казах, мазилката не е вкъщи, а на вилата..🙂

# 70
Циклене или поне шлайфане с ръчна машинка.
И след този труд, вземете и го лакирайте. Иначе пак ще стане същото след време.

# 71
Или го омаслете.

# 72
Моя приятелка наскоро си оправи паркета в апартамента дето е под наем. Мисля, че беше взела лак да го лакира. Много по-добре изглеждаше

# 73
Как чистите кожените стелки на летните си чехли/ сандали? Там където е ходилото. Срещала съм някакви хакове, но не помня с какви смеси се почистват. Знам, че се сушат на сянка Blush

# 74
Как чистите кожените стелки на летните си чехли/ сандали? Там където е ходилото. Срещала съм някакви хакове, но не помня с какви смеси се почистват. Знам, че се сушат на сянка Blush
Аз ги чистя с мокра кърпа, ама не пък чак вода да тече.

Общи условия

Активация на акаунт