Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Купих си кожени боти, но нещо не ги прецених добре- много е твърда кожата, кажете, моля, с какво да я омекотя?

# 631
  • На брега на реката
Инферия, от както съм с такива кукички, се родих!
Нищо не откачвам! Свалям от корниза и пъхам в пералнята.
Никога не съм имала проблеми. Само веднъж, намерих една кукичка в пералнята. Закачих си я на мястото и толкоз.
Много ме улеснява това!

# 632
Inferiya
Да, аз пера с кукичките. Точно същите са.

# 633
А аз ги откачам и закачам при всяко пране! Живи да сте, че споделихте!!!!

# 634
  • На брега на реката
Рамацоти, ич не им слугувам.  Струват стотинки и да се повредят, не ми е жал. Имам резервни!

# 635
Буболина, кукичките са ясни, но та тънкото перде ме е шубе да не се закачи някоя и да направи бримка Simple Smile Ще пробвам с едно малко първо Joy

# 636
Моето е тънко, нищо му няма. Ако пък те е страх , махай и слагай на всяко пране.

# 637
Тогава ме е страх, че ще полудея Joy Ще пробвам, ще пробвам, докато има слънчице да ги извъртя Simple Smile

# 638
petiaivanov, има спрей за разширяване на обувки.
Аз използвам всичко каквото ми падне. Последно мазах едни твърди многократно с мляко за тяло, после стар крем за лице и накрая едно кожарско мазило и станаха супер меки.

# 639
  • На брега на реката
Ако те е страх за пердето, напъхай го в торба за пране, а остави само щипките да висят отвън торбата.
Моите са тънки и нямам поражения!

# 640
  • Sofia
Тесни обувки може и да се “начукват”,ако мястото го позволява..аз го правя най-вече отзад на петата.

# 641
Буболина, кукичките са ясни, но та тънкото перде ме е шубе да не се закачи някоя и да направи бримка Simple Smile Ще пробвам с едно малко първо Joy
Не свалям кукичките, но частта от пердето, където са те, напъхвам или в мрежа за пране, или в калъфка за възглавница и връзвам с една връзка, за да си стоят в калъфа. Така няма опасност да закачат и скъсат пердето или пък да попадне някоя в помпата на пералнята и да я повреди.

petiaivanov, има спрей за разширяване на обувки.
Аз използвам всичко каквото ми падне. Последно мазах едни твърди многократно с мляко за тяло, после стар крем за лице и накрая едно кожарско мазило и станаха супер меки.
Благодаря! Аз кожарско мазило имам, но не знаех, че омекотява. Ще видя и за спрей.

# 642
Като казахте пердета... Има ли опция да се изперат без да им махам кукичките Joy дебелите иди дойди, но тънките ме притеснява да не се повредят :/ ей такива са

Ама разбира се, то точно това е целта на тези кукички. Те са си заключени и си стоят. Но понеже от време на време някоя се чупи или се отключва и пада, а не искам да ми влиза в казана на пералнята, слагам края на пердето в мрежа за пералня и го стягам. Така ако някоя кукичка падне си остава вътре в торбата.  не слагам цялото перде в мрежата, защото става на балон и не се върти добре в пералнята.

# 643
petia, намажи отдолу нещо от твоята козметика все пак.
Може и крем за крака например, но да е нещо по - скоро меко, хидратиращо, което попива лесно.
Кожарското най - накрая.

# 644
petia, намажи отдолу нещо от твоята козметика все пак.
Може и крем за крака например, но да е нещо по - скоро меко, хидратиращо, което попива лесно.
Кожарското най - накрая.
Аааа, ама така кажи де. Да взема да им ливна крема от охлюви срещу дъртост и като мокасини ще станат те!
Благодаря ти още веднъж Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт