АПРИЛСКИ БЕБЧЕТА 2023

• 55 123
  • 622
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,момичета! Малко глупаво може да ви се стори питането ми,но случайно да се усетили,че ставате по-поддатливи на т.нар.уроки. Снощи бяхме на гости при роднини, та като се прибрах, нямаше такова главоболие и рев,голям рев,без причина. Та,вие пазите ли се от "лошите очи" по някакъв начин?

Не си по-податлива на уроки. По-тревожна и чувствителна си от хормоните.
Усетиш ли, че нечия компания ти е неприятна - зарязвай без притеснение.
Сега за празниците, роднините много ме натовариха. По-конкретно една от бабите, която Вече Е решила как ще се казва бебето.
Отговорът ми беше, че не е нейна работа да мисли за име.
Обвиниха ме, че се държа неуважително?!?!
Сега ги оставих да си празнуват без мен. Бясна съм.
И предни години е имало неприятни за мен изказвания, напътствия и т.н., но от уважение съм си мълчала. Сега не мога да го търпя.
Събиранията с бабите ги правя само заради децата. Те се радват - глезотии, подаръци, ох на баба сладките ....
И все пак, на Бъдни вечер трябва да сме със семейството 😒
Весела Коледа! 🎄
Ох, и аз съм в абсолютно същото положение. Само дето на мен ми казаха, че съм си вирнала носа... 🤨🤨

# 421
  • София
Аз се скарах с баба ми преди празниците, поставих си граници и ѝ съобщих, че в момента не тя е най-важната... И сега кротува, а на мен ми е спокойно. Simple Smile

# 422
Здравейте момичета случвало ли ви се е бебето да не е толкова активно понякога и по скоро казано да усещате потупванията му отдолу съответно да се усещат по слабо трябва ли да се притеснявам в 23+ 4 г.с и от два само така го усещам доста се притеснявам….

# 423
Здравейте момичета случвало ли ви се е бебето да не е толкова активно понякога и по скоро казано да усещате потупванията му отдолу съответно да се усещат по слабо трябва ли да се притеснявам в 23+ 4 г.с и от два само така го усещам доста се притеснявам….
Да,случи ми се и всичко си беше наред на прегледа.Дори и сега понякога в 27 седмица не го усещам постоянно Simple Smile

# 424
Днес се чувствам като смазана от влак, а вчера нищо ми нямаше... 🥺
Така не съм се чувствала, откакто влязох във втория триместър. Бебчо си мърда от време на време, но аз съм изтощена и без сили, даже едва хапнах на обяд....
☹️☹️☹️

# 425
Понякога и аз съм така, ако два дни съм активна на третия ден трябва да почивам нямам сила за нищо. 🙂

# 426
Понякога и аз съм така, ако два дни съм активна на третия ден трябва да почивам нямам сила за нищо. 🙂
При мен нещата май идват от това, че бебчо всичко изсмуква, буквално, и на мен не ми остава нищо. Изобщо не качвам килограми. Иначе той си расте и се развива добре. При вас как стоят нещата с килограмите.?

# 427
Аз съм 11 кг нагоре, но си хапвам всичко, не се ограничавам.Но казват, че и повече съм дигнала, защото бях много слаба 42 кг, та сега наваксам. Само хемоглобина почна малко да ми пада вече и ми изписаха желязо.

# 428
Аз съм 6кг отгоре, днес влизам в 6ти месец. Все още обаче изглеждам преяла, нямам типичното бременно коремче. Още нямам и никакви дрехи за бременни, нося си моите, включително и дънките. Просто когато купувам нови дрехи купувам един размер по-големи.

# 429
Аз съм 6кг отгоре, днес влизам в 6ти месец. Все още обаче изглеждам преяла, нямам типичното бременно коремче. Още нямам и никакви дрехи за бременни, нося си моите, включително и дънките. Просто когато купувам нови дрехи купувам един размер по-големи.
И аз вече влязох в 6-тия. Едва започва да ми личи 😂 Хапвам всичко, през час се храня, но в началото свалих 5 кг., заради повръщането и сега си ги върнах и не мърдат 🤷‍♀️

# 430
Аз съм от тези с доволно голям горем като за 6ти месец. Качила съм 9-10 кг като уж това ми беше максимума за цялата бременност... Ама каквото такова. Пращат ме на изследването с обременяване с глюкоза, но се разубеждавам последно време да отида. Казаха ми, че резултатите не са показателни за нищо и няма смисъл от изследването.

# 431
Аз съм от тези с доволно голям горем като за 6ти месец. Качила съм 9-10 кг като уж това ми беше максимума за цялата бременност... Ама каквото такова. Пращат ме на изследването с обременяване с глюкоза, но се разубеждавам последно време да отида. Казаха ми, че резултатите не са показателни за нищо и няма смисъл от изследването.
Аз да питам. Това обременяване на всяка бременна ли се прави? Не съм в час... Мен ме е страх, че ако трябва да го правя няма да издържа и ще повърна ☹️

# 432
В България не е задължително, ако няма определени фактори, но аз съм в друга държава и тук е сред задължителните изследвания. Прави се в 23-та седмица, сутрин на гладно и жадно. Надявам се да мине добре, предстои ми след няколко дни и да не ми стане лошо.

# 433
Заради по-голямо количество околоплодни води ме пратиха и мен на такова изследване. Минах го вчера и не е страшно. Изпива се чаша с глюкоза, което е доста сладичко, но не е кой знае какво. На мен ми бяха забранили сладко под каквато и да е форма докато не се види резултата от изследването и да ви кажа добре ми дойде Simple Smile
Пригответе си нещо солено за хапване за след изследването, защото се взима 3 пъти кръв и на практика чакаш 2 часа. От голямото количество захар кръвното може да почне да пада повечко, та аз си имах и солен айран както и един сандвич. Това ми беше препоръка от лекаря, който ме изпрати.

# 434
  • София
Заради по-голямо количество околоплодни води ме пратиха и мен на такова изследване. Минах го вчера и не е страшно. Изпива се чаша с глюкоза, което е доста сладичко, но не е кой знае какво. На мен ми бяха забранили сладко под каквато и да е форма докато не се види резултата от изследването и да ви кажа добре ми дойде Simple Smile
Пригответе си нещо солено за хапване за след изследването, защото се взима 3 пъти кръв и на практика чакаш 2 часа. От голямото количество захар кръвното може да почне да пада повечко, та аз си имах и солен айран както и един сандвич. Това ми беше препоръка от лекаря, който ме изпрати.
Но се яде след като ти вземат трети път кръв.

Общи условия

Активация на акаунт