Депресирах се тотално... в понеделник стегнах багажа и автобусчето и на морее.. хипер надъхана и щастлива.. ии в автобуса започна сърбеж като ухапано от комар в меката част при китката...и се разпространи за 1 час по цялото тяло. вече откачах... бях цялата в уртикарии... пристигнах обадих се на личния той ми каза да пия дезибел...ок купих пих изкъпах се с тео бебе..и след още един час цялата пламнах. Странно защо сърбят и места който са били покрити с дрехигорях намерих спешен център. Биха ми убразон. Доктора каза да не ходя на плаж, да не се къпя да не ям алергенни храни, да не се мажа с мазила.. и тн, защото не се знае от какво е. Аз съм дошла на море... на следващият ден не го послушах отидох на плаж влязох вэв водата, седях под чадъра и пак...прибра се и пак ад... пак убразон. Сега не си показвам носа преди да се скрие слънцето. Два дни седя затворена на сянка. Първите 3 дни получих сърбеж и пак уртикария но на 3тия не ми биха убразон. Беше по малко отколкото първите два дни. Пия дезибел 2х1. Заспивах в 3 от сърбежи, главно през нощта имах сърбеж и уртикария.депресирах се няма море, няма плаж, няма бира..почивката ми отиде. Искам да си ходя, не мога си сменя билетите защото всичко е заето. Автобуса ми е по обед съвети как да пътувам в голямата жега? Да си нося ли убразон или антихисмините ще ми помогнат колкото за пътуването? П.с посетих солариум два пъти преди морето по 5минутна сесия през 72 часа, за да не изгоря там. Но при първото посещение леко изгрях в солалиума защото от 3 години не бях ходила на почивка.... дали това няма връзка? И все пак незная от какво точно, само предполагам че е от слънцето се получи. Два дни не съм се появявала почти и нямам обрив, но не се знае кога пак ще изкочи.Безопастно ли е да пътувам с автобуса в следобедните часове. Трябва ли да взема предвапрителни мерки? Няма с какво друго да се прибера. Опитах се да изместя билетите но сезона е много натоварен.