Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 78

• 45 676
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Много моля ако можете разчетете ми

# 556
Благодаря ви, дами, за споделените мнения! Heart

# 557
Момичета, направих преди няколко дни микробиология, защото имах по-засилено течение, без парене и сърбеж. резултата излезе без наличие на гъбички и анаеробни бактерии. Само завошено количество левкоцити. Дали е нормално? В 20 седмица съм вече, преди месец лекувахме гъбички, поне сега няма. Между другото като ми каза лекаря, че е нормално това увеличено течение, някак се по успокоих и като че ли и то намаля, не е толкова силно постоянно. Имали ли сте такъв резултат? Да се притеснявам ли?

# 558
Здравейте, хербитусин може ли да се приема по време на бременност?

# 559
Да питам за болки в зъба какво може да се приема

# 560
Здравейте, хербитусин може ли да се приема по време на бременност?

Аз приемах в 14-та седмица,АГ каза,че може,те са билкови.

# 561
Момичета, когато влезнем в 27 г.с. (26+1) тогава ли влизаме в 7 месец, че малко се обърках?

# 562
Момичета, когато влезнем в 27 г.с. (26+1) тогава ли влизаме в 7 месец, че малко се обърках?

Точно от 27+0 започва седми месец. ☺️

# 563
Здравейте, някой може ли да ми съдейства с намирането на сайт, в който са описани всички АГ в България, които са специалисти по фетална медицина? Бях го гледала преди 2 години тук във форума, но сега не го откривам.

# 564
Мамита искам да кача част от резултата ми и да си кажете мнението ако разбирате ..
Разбрах само и единствено А група .
Долу където пише отрицателен така ли трябва да е ?
За да са наред нещата .
Разбрах само ,че е нещо за бебето (нищо не ми е ясно ).
Мога да кача и останалата част от резултата за да ви е по ясна картинката ..
Нямаше да питам тук ако всичко ми беше готово  (не ме нападайте) .
Просто сте отрицателна кръвна група, което ще рече на всеки 3 месеца се пуска допълнително клръвно изследване за съвместимост между майката и плода (тест на Кумбс се нарича). Вече като се роди детето, ако е положителна кръвна група на Вас ви се поставя инжекция, предотвратяваща развитие на антитела към следващо бебе, ако и то е положителна група. Аз съм В- и двете ми деца са В+. Погледнато от добрата му страна - знам им кръвните групи от раждането им Simple Smile Лека бременност!

# 565
Здравейте! Днес по обяд ми беше мокро бельото когато го свалих, попринцип си имам течение от начална бременност, но чак толкова сякаш не е било. От тогава всичко си е сухо, нямам нищо по бельото и нямам течение, самото влагалище не е супер влажно. Аг ми е казвала, че ако са водите ще разбера и ще продължи да изтича. В 8 месец съм.  Възможно ли е енократно изтичане на околоплодна течност или трябвя да продължава да тече?

# 566
Еднократно ме съмнява да е. При мен изтичаше по малко отвреме-навреме в продължение на два дни, преди да ме приемат в болница за предизвикване.

# 567
  • Вестерос
Според мен е възможно. Има и такива случаи. Ако забележиш пак, се обади на проследяващия те.

# 568
Имам от началото по-обилно водно течение, плюс петна на бельото, аг винаги казва че са добре водите. Просто сега беше като количество малко повече от обикновено, не съм го усетила. Ще се следя.

# 569
При съмнения АГ може да ви направи тест лентичка за околоплодни води.

Общи условия

Активация на акаунт