Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 78

• 45 737
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Малко тъп въпрос, извинявам се, та правя си спонтанен аборт явно. Ще ходя на второ мнение все пак за кухото яйце. Въпроса е дали може да се изкъпя или не тъй като кървя. Отново, извинявам се за тъпия въпрос.

# 166
Може, с не вряла вода,защото ще се засили кървенето...
Малко тъп въпрос, извинявам се, та правя си спонтанен аборт явно. Ще ходя на второ мнение все пак за кухото яйце. Въпроса е дали може да се изкъпя или не тъй като кървя. Отново, извинявам се за тъпия въпрос.

# 167
Здравейте, в 29г.с. Съм Изписаха ми Нитроксолин за Стрептококи. Има ли други мами, които са го пили по време на бременност? Притесни ме листовката.

# 168
Споделете, ако имате възможност, какви процедури ви правят. Предполагам, ще бъде полезно и за останалите.
незная наименованието на всички лекарства вливат ми магнезий в системата и още нещо не помня името и някакви инжекции за развиване на дробчето на бебето Sad

# 169
А обясниха ли ви рисковете и колко време ще стоите? Предполагам, че ще ви препоръчат да стоите до раждането?

# 170
А обясниха ли ви рисковете и колко време ще стоите? Предполагам, че ще ви препоръчат да стоите до раждането?
1 см ми е останал от шийката.Днес беше първата ми визитация гинеколога лаза 1 2 седмици...докато се стабилизира аз съм в 30 седмица Sad Искат поне до 34 да задържим бебка

# 171
Момичета,
Днес ми излязоха кръвни изследвания. Глюкозата ми е 4.69 и се притеснявам дали не е висока за края на втори, началото на 3 триместър. С лекар ще говоря чак в понеделник. В първи триместър ми беше 4.7 и веднага ми пуснаха да си правя обременяване с глюкоза. Правих и нямаше проблем. Вчера съм яла плодове и малко фурми и сладолед с мед. Някоя от вас има ли наблюдения рисково ли е глюкозата на гладно да ми е 4.69? Също така, макар че уж влиза в стойностите, б12 ми е 290. Каква добавка бихте ми препоръчали за увеличаване на б12?

# 172
В 7-ми месец съм. Миналият месец глюкозата ми беше 4.7, а този - 4.3. Двама доктори ми гледат резултатите, никой не е споменавал нищо за обременяване. Моля, споделете какво ще ви кажат докторите в понеделник.
За B12 препоръчвам Natural Factors 1000 mcg- по 1 таблетка на ден под езика. Би трябвало да ви вдигне стойностите до към 400-500.

# 173
В 7-ми месец съм. Миналият месец глюкозата ми беше 4.7, а този - 4.3. Двама доктори ми гледат резултатите, никой не е споменавал нищо за обременяване. Моля, споделете какво ще ви кажат докторите в понеделник.
За B12 препоръчвам Natural Factors 1000 mcg- по 1 таблетка на ден под езика. Би трябвало да ви вдигне стойностите до към 400-500.

Ще пиша като се консултирам. По принцип следя референтните стойности тук и за втори и трети триместър го дават до 4.4 - 4.3. Но щом лекари не са го коментирали значи поне при вас не наблюдават проблем.

http://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Glucose,%20fasting.htm

# 174
Здравейте, от дни съм със задна хрема и с лека суха кашлица в следствие на стичащия се секрет. Аг ми каза само пастили за смучене , но не мисля че ще има ефект. Наливам се с чайове , гаргара със сода , пастили.
Знам, че геломитрол ще ми свърши работа но не знам дали е добре при бременност ?

# 175
  • Вестерос
Направи си гаргара с топла вода и сол,както и промивка на носа с топла вода и сол. Изцеждай лимон с лъжица мед и мляко вода, пий го топло.
За гърло може също оливокап.

# 176
Биозин мама 2 по 1 на ден и инхалации с физиологичен разтвор.

# 177
Момичета един доста глупав въпрос искам да задам мисля че знам отговора ама такава параноя ме тресе че искам да го чуя (прочета) и от някой друг .преди 2 години този месец  и около тея дати имах абразио в 3 месец сега съм в 30 седмица с скъсена шийка в болница.Та въпроса ми е дали има нещо общо въпросния месец и дати ...от 3 до 30 седмица е много време знам че гледат гестационната седмица не месеца и датата ама да питам.Чувала съм че организма помни...

# 178
Момичета един доста глупав въпрос искам да задам мисля че знам отговора ама такава параноя ме тресе че искам да го чуя (прочета) и от някой друг .преди 2 години този месец  и около тея дати имах абразио в 3 месец сега съм в 30 седмица с скъсена шийка в болница.Та въпроса ми е дали има нещо общо въпросния месец и дати ...от 3 до 30 седмица е много време знам че гледат гестационната седмица не месеца и датата ама да питам.Чувала съм че организма помни...

Аз за първи път чувам за такава зависимост. Незнам какво помни организмът, аз съм с 15 опита инвитро, няколко операции, мисед, биохимични бремености, спонтанни аборти. Сега сме 35 г.с. … радвай се на бремеността и предстоящата среща с малкото човече.

# 179

Аз за първи път чувам за такава зависимост. Незнам какво помни организмът, аз съм с 15 опита инвитро, няколко операции, мисед, биохимични бремености, спонтанни аборти. Сега сме 35 г.с. … радвай се на бремеността и предстоящата среща с малкото човече.
чувала съм го но не твърдя че е истина живи и здрави и вие и бебчо Wink

Общи условия

Активация на акаунт