🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 17)

• 51 122
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Аз цяла бременност имам такива болки, може да не са яйчници, там има и едни връзки, които държат матката, като матката става по голяма и връзките болят от тежестта. И в момента имам леки болки и се чудя дали да пия едно но шпа.

Момичета усещам болка в яйчниците, но е супер лека. Нямам стягания, вчера бях на тонове- никакви контракции. Дали може да е предвестник на раждането това, че си ги усещам?

# 541
Момичета, дойде и моят ред да се похваля. Днес със планово секцио( но имах болезнени контракции) 4 дена преди термин ми се роди малкото юначе цели 3 600 кг и 50 см. Пожелавам на всички леко раждане.
Някой се притесняваше от теста за ковид и аз се притеснявах, но минава за няколко секунди неприятно е но се търпи. А за секциото, ужасно ме беше страх и сега съжалявам, че е било напразно. Мина дооста бързо и леко. Чух как се разплака бебето ми, целунах го, беше толкова топличък, хубавичък...ангелче е! Казва се Алекс. Лъвчето Алекс 😁

# 542
Момичета, дойде и моят ред да се похваля. Днес със планово секцио( но имах болезнени контракции) 4 дена преди термин ми се роди малкото юначе цели 3 600 кг и 50 см. Пожелавам на всички леко раждане.
Някой се притесняваше от теста за ковид и аз се притеснявах, но минава за няколко секунди неприятно е но се търпи. А за секциото, ужасно ме беше страх и сега съжалявам, че е било напразно. Мина дооста бързо и леко. Чух как се разплака бебето ми, целунах го, беше толкова топличък, хубавичък...ангелче е! Казва се Алекс. Лъвчето Алекс 😁

Честито, да ви е жив и здрав малкото лъвче Алекс💙

# 543
  • Варна
Честитооо на всички! 🥰

Ковид теста ни е най-малкия проблем според мен 😄😄😄 аз дори не помня като ми го направиха … в 5:30 сутринта, с контракции, грам не обърнах внимание, че за 1 секунда ми бъркат в носа. Така че не го мислете - не се усеша изобщо, а и не мисля, че на раждаща жена ще й бъркат надълбоко и продължително в носа, просто е задължителна процедура в момента

# 544
Минавам и аз да се разпиша 👧🏼
Честито! Да Ви е жива и здрава дъщеричката!💜 Бързо възстановяване!🍀

И от мен запис,днес в 9.40 се роди Катерина,3.400,52см🥰
Честито на останалите мами, бъдете здрави и благословени!
Милото,силно се надявам да е само прилика и съм убедена,че съкровището ви ще бъде отгледано с много любов и топлина .🙏
Честито! Да Ви е жива, здрава и много да Ви радва! 💜 Бързо възстановяване!🍀

# 545
  • София

Честито, Галя! Да ви е жив и здрав малкия Алекс!💙💙💙
На теб бързо възстановяване.

# 546
Честито на новите мами 😇
Момичетата кърмили активно на гърда, смятате ли този колектор за необходим.
Помня,че като цедях, течеше и другата гърда, но не знам това регулира ли се с времето..

# 547
Честито! Да Ви е жив и здрав!💙
Бързо възстановяване!🍀

# 548
  • София
Честито на новите мами. Бъдете здрави и щастливи!

Момичета, кога става по-лесно със секциото? Трети ден след операцията ми е, но ме опъва, боли, трудно ставам и лягам. Имам чувството, че ще ми се изсипе корема или ще ми се отвори раната 🤣. Днес ми смениха превръзката и казаха, че зараства добре.

# 549
Много ви благодаря момичета. За колектора мисля че не е мн необходим. Да, тече си, но после като вземе да цока по повечко и сменяш гърдите и се регулира някак си. Може да се вземе протектор като за начало.
Редактирам: Неизвестна, при първото ми секцио бяха казали, че най трудно е вторият ден, после вече ставало по лесно. Сега ще видим този път как ще е.

# 550
  • Бурса
Честито на новите мами 😇
Момичетата кърмили активно на гърда, смятате ли този колектор за необходим.
Помня,че като цедях, течеше и другата гърда, но не знам това регулира ли се с времето..

Аз съм кърмила и двете деца, надявам се и сега с бебчо да се получат нещата. Не съм имала преди такъв колектор, но и аз си спомням че много течеше другата гърда, когато се кърмихме затова този път си го поръчах. Помпа даже не съм си взела, реших че ще купувам ако ми е необходима. Ще видим колко ще ми е в употреба колектора...

# 551
Честито, Галя , да ти е жив и здрав Алекс!

# 552
Да ви разсмея. Преди малко най-сетне решихме как ще се казва бебето. То нямаше и накъде повече да отлагаме. Едва ли има други решили в последния момент.

# 553
Ние още нямаме име, нямаме дори списък.

# 554
Има, има Simple Smile ще помагаш до реша в Окръжна като се засечем. Wink Папазов каза, че според него ще изчакам моя си лекар, който се връща от отпуск на 16.08, разкритието не мърда.

Галя, честит да е Алекс!

Общи условия

Активация на акаунт