На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 319
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и честит първи сняг. Nature Snowman На мен още не са ми дали снимка да си гледам мъничето, но следващият път ще си поискам. Усмихнат и снежен ден ви желая.

# 256
Здрвейте момичета!
Позгубих се напоследък, но сега съм на линия!!
Хубавото е че в службата лудницата мина и сега почивка.  newsm44
А утре сме на преглед - да си видим бебчето и да чуем сърчице  Heart Eyes
А и честит ви първи сняг. Много искам да натрупа и да си направя снежен човек  Laughing
kONI феталната морфология е препоръчително да се прави около 20-та седмица. Потърси във форума има доста информация. Иначе те гледат на 3D видеозон. Ще ти изпратя на лични темички за феталната морфология, които успея да намеря   Peace
Момичета сега почвам да ви разглеждам по албумчетата, а довечера честна дума ще сложа и мои снимки  newsm53.
Стига от мен момичета Hug
По-късно пак от мен   bouquet

# 257
  • Sofia
phil,  в св. Панталеймон е докторката ми - ако няма принтер ще тестваме с фотоапарат. проблемът е, че не знам на какво ще ме гледа, защото май само на коремния имат принтер ...
ама ще видим де Simple Smile
не мога да дочакам утре! искам да разбера как е бебчо и да знам че всичко е наред ...

# 258
Уф, и аз ходя при Д-р Джонгова. Много съм доволна от нея, а от това, което чета тук май излиза че ще трябва да си записвам час при друг за тази фетална морфология?
Аз съм в 12 седмица сега, но с тея идващи празници.....направо се чудя. На 27.12 съм на преглед, мисля да разпитам Джонгова.

П.С. Аз от някакво суеверие може би пазя снимките от ехографа, но не мисля за албум или записи и нещо такова. Искам живо и здраво бебче, а снимките и записите от корема.....едва ли ще ми е до тях:).
Само на мен ли ми намалял апетита? Ям наполвина отколкото преди да забременея и с мъки преглъщам хапките. Старая се обаче да ям балансирано.

# 259
  • София
Здрасти и от мен!

Много работа тия дни, вместо да намалява по празниците, тя обратно се увеличава...  Tired

р0кси, и аз от самото начало нямам никакъв апетит. Пък и други мами бяха писали, че свалят килца, вместо да качват. Това минавало след третия месец.

аркси, абе според мен трябва да има принтер докторката ти.  newsm78 Ама ще се разбере утре. Аз имам снимки и от вагиналния ехограф, и от коремния видеозон.

Успешен ден на всички!
А да, и Честит Първи Сняг!  Grinning

# 260
момичета, намерих случайно нещичко за главоболието и ви го пращам
http://www.med.primasoft.bg/reference/headache/wom/PREGN/pregn.html
дано да е от полза...не че е нещо ново, но все пак  Simple Smile

# 261
...нещо интересно  Wink
http://www.butikmama.com/
има хубави нещица и не много скъпи

# 262
и пак:
http://www.pakostnik.com/
тук може да видите козметиката в частта за майки

# 263
  • София

Днес ми е много заспало, а още повече със снежеца ми се навяват едни такива мисли, които включват скриване на нос под завивките и трайно оставане там или поне до бъдни вечер Laughing
От друга страна имам работа, което все пак ме държи будна и по-надалеч от горните мисли, а и все още ми се повдига......
Лекинко и благородно завиждам на мамите, които не работят, почивайте коремчета че после почивка няма Simple Smile
Хубав снежен следобед на всички! Peace

# 264
  • Стара Загора
Ех как ви завиждам за снега в София (лекичко и благородно) , аз цял ден чакам дъжда да се превърне с сняг но уви. Още вали дъжд, но може и сняг да дойде има надежда.

Там-там мерси за инфото. Аз се поразрових за феталната морфология. Всъщност бях си планирала екскурзия до София през февруари за БХС и преглед при д-р Томова а то тя правила прегледи за фетална морфология само дето незнаех 4е такъв е термина.

А знаете ли колко време предварително е необходимо да се обадя и да си запиша час?

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 16:13 от kONI

# 265
Мили мамчета и аз  ви завиждам за снежеца.Ние тука в бургас имаме само дъжд.Дано да дойде и при нас снежец,че никаква Коледа няма да е така  Laughing.Мен днес ужасно ме боли стомаха и незнам от какво е.Вчера бяхме при свекърва ми на прасе,аз хапнах малко не съм се оливала ама незнам от какво ме боли така.Дано да ми мине,че направо незнам.лека вечер на всички.

# 266
  • Бургас
Да ви се похваля имам си джинси с място за коремчето  Mr. Green Hug

# 267
  • Sofia
ОБЯВЯВАМ МДС ЗА ГЕРОЙ НА ГОДИНАТА   newsm10     smile3501       smile3534

Готова съм с подаръците, направо съм герой, но половинката най ме измъчи. Обаче успях.

А за снега не ни завиждайте, брои се когато е количество достатъчно поне за един снежен човек. Е надявам се скоро да е достатъчно, че моя разбойник няма търпение.
Пожелавам ви уютна и спокойна предколедна вечер.  Hug

# 268
kONI няма за какво  Hug То и мен много ме интерсува въпроса и доста се порових и почетох. За преглед е добре за си запишеш час около 2-3 седмици по-рано. Утре съм на доктор и там пак ще питам и ще докладвам за информацията  Wink
Гледах аз по сайтовете за разни дрешки, но като не мога да преценя какво ще ми стане с мойте буйни форми  Embarassed . Май ще обикалям по магазините да меря направо.  Rolling Eyes
mds и аз те обявявам за герой  bouquet Аз само мъжа уредих с подарък и си му го дадох още преди 1 месец, а за другите нямам и идея какво ще получат! Мисля да си подаря на себе си комплект козметика за нарастващото коремче smile3503

# 269
Здравейте момичета, крайно време беше и аз да се включа във форума и то в най-подходящата за мен тема - живот и здраве в края на юли ще си гушкам бебчето Grinning
Четох, че някой от вас се притесняват заради увеличения си апетит през тези месеци...аз бих предпочела и при мен да е така, защото това непрекъснато гадене и отвращение към храната никак не е добре...дано скоро престане
желая ви на всички лека бременност и по-важното прекрасни бебчета Grinning

Общи условия

Активация на акаунт