На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 316
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • София-Лозен
Здравейте и от мен отново!  bouquet  bouquet

r0ksi , същата съм, хич нямам апетит! Ама никакъв го няма! Това никога не ми се е случвало през живота. Така обичах да си хапвам преди! Ама ей на какво доживях!

Да се похваля и аз днес си купих някои работи, ама не са точно за бременни де! Едни дънко-панталони /мааалко по-големшки/ и пола и зимна шапка!

Вчера бяхме при доки и малкото шушулче ни помаха с ръчичка! Такава веселба беше. Усещането е невероятно.

Утре на обяд пътувам за Англия. Там ще бъдем на празниците! Дано всичко да бъде наред.
Бог да ни пази!

Прегръщам ви всички и ви желая невероятни празници!

# 271
Привет мами! Мисля, че вече е време и аз да се включа тук! Живот и здраве чакам моя малък бебчо в края на юли!  newsm32 baby

# 272
  • sf
поздрави момичета!
аз честно да си кажа хич, ама хич не искам сняг!
не го понасям направо!  Sick
за жалост, няма как да мине без него!
лека вечер на всички!

# 273
  • София
donsyy, в твоя чест измислих това предложение за заглавие (и аз не обичам сняг, нито студ, де):
Зимен студ макар да вее, ЮЛСКО слънце в мене грее
 Sunglasses
Приемам редакции и отлагане за по-нататък. Още доста зима имаме, на мен ми тежи ... винаги ми тежи зимата... но тази точно има какво да ме сгрява  Laughing

# 274
Добро утро момичета. Тази сутрин бях на изследвания и съм много горда от себе си. По принцип ми става лошо, когато ми взимат кръв (имам много ниско кръвно), но днес направо се изумих, нищо не ми стана. Даже не ми беше толкова неприятно. Може би самата мисъл за какво се правят тези изследвания ми дава кураж. Laughing
 Успешен и усмихнат ден на всички и добре дошли на новите мами.

# 275
Момичета, здравейте
Имам един въпрос - като някои от вас и аз нямам никакъв апетит (твърде нехарактерно за мен), но поне плодове си хапвам. Тази сутрин установих, че съм смъкнала 3 кг, а вече ми се личи коремчето много леко (в 11 г.с. съм). Другата седмица съм на преглед и ще попитам, но малко ме притесни това неочаквано смъкване на кг. Вие как сте с кг-те.

# 276
  • На края на вселената!
Предложения за заглавия на теми:
1.Вариант -  Сняг вали, вятър духа, ЮЛСКО бебче скоро ще загука
2.Вариант -  Коледа,подаръци и радост носи,чакаме си ЮЛСКИТЕ бебоци
3.Вариант -  Зимен студ макар да вее, ЮЛСКО слънце в мене грее

Аз лично избирам 2. Вариант
Казвайте, че пускам новата тема  Laughing

# 277
...предвид настъпващите празници, по-удачен е втори вариант...според мен, а трети вариант можем да го използваме за заглавие през януари - все пак сега няма и студ де.... Simple Smile

# 278
  • София
Добро утро!

...предвид настъпващите празници, по-удачен е втори вариант...според мен, а трети вариант можем да го използваме за заглавие през януари - все пак сега няма и студ де.... Simple Smile
Peace

С нетърпение ги чакам тези празници, не толкова за да празнувам, а да се наспя и да си почина. В последните дни вече много ми се събра, а и толкова бързо се изморявам....   Tired

# 279
  • Бургас
2.Вариант -  Коледа,подаръци и радост носи,чакаме си ЮЛСКИТЕ бебоци
Peace Пък трети вариант за след празниците  Peace

С нетърпение ги чакам тези празници, не толкова за да празнувам, а да се наспя и да си почина. В последните дни вече много ми се събра, а и толкова бързо се изморявам....   Tired
И аз съм вечно заспала, пък утре сме на банкет фирмата  ooooh! И една музика ще ни тресе - чалга до безкрай  ooooh! Колежката нали и тя бременна в 7-мия месец и недоволства че юнака вътре здраво ще я сритва. И той ще денси човека  Joy Абе купон да става.

# 280
Здравейте момичета!
Идвам от преглед. Имаме си сърчице и тупка ли, тупка Simple Smile
За нова темичка - за съм за 2-ри вариант  Peace
phil и аз се надявам да се наспя и да си почина  Praynig

# 281
  • София
Следваше кърмене, което продължи до средата - края на ноември 2006г, когато вече ме боляха гърдите от бременността и като засучеше ме дразнеше, а и каката сама беше почнала да се отбива (на 2г5м).

Томасе, правилно ли съм те разбрала, наистина ли си кърмила до 2г5м.?

# 282
Там-там, честито! На мен досега не беше ми се случвало такова щастие до момента, в който не видях сърчицето на малкото ми бебенце!

# 283
браво на мамите и техните бебчовци с тупкащи сърчица
...аз съм довечера на доктор и дано всичко е ок! Simple Smile

# 284
  • На края на вселената!
Следваше кърмене, което продължи до средата - края на ноември 2006г, когато вече ме боляха гърдите от бременността и като засучеше ме дразнеше, а и каката сама беше почнала да се отбива (на 2г5м).

Томасе, правилно ли съм те разбрала, наистина ли си кърмила до 2г5м.?

Да. Кърмих каката до 2год и 5мес. И още щях да кърмя (поне няколко месеца) сигурно, ако не ме боляха гърдите като засукваше. Донякъде се чувствам виновна, защото стана повече по мое желание, макар тя да даваше сигнали че се отбива. Но с второто няма да допускам грешките като с каката при кърменето - имам предвид, че тръгнаха проблемите още от раждането с добавка, минаха през АБКМ, в резултат драстична диета и за двете и много мъка и от моя и от нейна страна.

Общи условия

Активация на акаунт