Любители на кучета - 130

• 32 256
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Боже колко мъка има по тоя свят.Заплождане на 9 годишно куче(Това е като 65+ годишната ви баба да забренее и го износи) с неясен произход и без изследвания. Ветеринаря до последно не разбрал.... Секцио... Мъртви кученца... И резултата налице....
В Пловдив освен Провет не знам къде може другаде да направите такава операция.Но питайте в Кършияка ,на този в Тракия му се носи лоша слава.Или опитайте в София.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 08:56 от whitefang

# 601
  • тук-там
Аз се извинявам, но не можах да изчета поста на потребителката без нито една запетайка. Задъхвах се някак.
Един глезан от мен:

# 602
Аз го прочетох, за което съжалих след това. Белият зъб е описал вече и моето възмущение, та няма да се повтарям.

В Ст. Загора също има добри ветеринари, доколкото съм чувала.

# 603
  • Пловдив
То самата операция ,не е някаква супер сложна. Въпроса е наложителна ли е или в Провет-Тракия ги "Сапунисват"
Възможно е ,ако камъка/ните са оксилатни да се разнесе с диетична храна и лекуване на "хроничния" цистит(което е честа причина за образуване на камъни в пик.мехур на женски кучета-без да има в в бъбреците ). И в двата случая ,ще трябва да е на диетична/вет-медицинска храна до края на живота,6 месеца не са достатъчно.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 11:35 от whitefang

# 604
Благодаря ви , иси е много обичано куче и затова искахме да си имаме наследство от нея и я загонихме за което съжелявам идкренно аз съм от пазарджик и имах ветеринар тук но след като разбра в последният момент че е бременна ест се отказах от него.. Въпросът ми е следния казаха ми че опервцията ако не се направи цистита става хроничен а аз вече не знам на какво да вярвам която и клиника да харесам в сф или пливдив   за всички има лоши отзиви до колкото знам камъните не са от разградимите много де притеснявам защото не знам къде и на кого да се доверя а в глвата ми има мисли които хич не кскат да я пусна на операция някой ако е имал такъв проблем и миже да ме посъветва при кой точно ветеринар да отида ще бъда много благодарна в момента мк казаха че имало голям ефект с едни котешки хапчета и даваме от тях и от ето тази добавка .. просто никак не ми се иска операция [/img][/img]

# 605
Не търсете хора с подобен опит, търсете лекар с такъв. Ако трябва втори, трети, десети. Несериозно е това, което правите - самолекуване, котешки хапчета, някой бил казал... Трябва Ви лекар. Понякога операции са наложителни, ако това е за доброто на кучето. А това, че на толкова късна възраст на кучето сте осъзнали, че искате потомство, не ми се коментира.
Рядко се газирам толкова.

# 606
Не търсете хора с подобен опит, търсете лекар с такъв. Ако трябва втори, трети, десети. Несериозно е това, което правите - самолекуване, котешки хапчета, някой бил казал... Трябва Ви лекар. Понякога операции са наложителни, ако това е за доброто на кучето. А това, че на толкова късна възраст на кучето сте осъзнали, че искате потомство, не ми се коментира.
Рядко се газирам толкова.
Само да заява да прочетете по нагоре където казвам че аз не бях съгласна майка ми го направи без мое придъствие в къщата!!! Така ветеринарът от Провет тракия даниел панов я гледа на ехографа и каза че с тези котешки хапчета е разбил камъните на померан който има много операции и било рисковано имало ефект и разбили камъните с тези хапчета и за това ги изписа но каза няма какво да се лъжем трябва си операция иначе цистита ще стане хроничен как ще я самолекувам дори в испания бях на почивка и я заведох там я гледаха на ехограф и исписаха хапчета но след известен прием на хапчетата пак има тук там някоя капка а за тези котешките има много добри отзиви специално за кучетата от малките породи и както казах същият този лекар с тях е излекувал померан  с по голям какъм от иси (тя има 3)

# 607
  • София
Ама как да Ви четем като липсват всякакви препинателни знаци?! Вие наистина ли мислите, че е лесно да разберем какво опитвате да кажете? И въпреки това, във връзка с хапчетата никаква майка не сте споменал/а - само че ги давате. Whitefang вече Ви каза къде да отидете в Пловдив, явно за момента няма други препоръки.

# 608
Аз живо се интересувам кой е този ветеринар , който не може да установи бременност до последния ден!

# 609
Аз живо се интересувам кой е този ветеринар , който не може да установи бременност до последния ден!
Пазарджик стилвет -Асен Павлов

# 610
Благодаря,ще проуча въпроса
Дописвам: Ники, ти наистина си отишла при най-безскрупулния скъпар в града
Обърнете се към Терзиеви Вет, аз лично съм много доволна

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 17:29 от Krotinia

# 611
  • София
Доста неетично ми се струва току що регистриран потребител да плюе открито определен ветеринар. Граматиката не я споменавам. Той може и до последно да не е разбрал, че кучето е бременно, ако го е видял в последния момент.

# 612
  • Пловдив
Доста неетично ми се струва току що регистриран потребител да плюе открито определен ветеринар. Граматиката не я споменавам. Той може и до последно да не е разбрал, че кучето е бременно, ако го е видял в последния момент.
И аз това си помислих,до последния момент не го е преглеждал/бил информиран ,че е бременно.

# 613
Извинявам се за писането , пишех от таблет , който ми поправяше думите.Нямам особенно добро пречувствие за тази “операция” защото преди една година както казах , дадоха същото мнение (друг ветеринар в провет).Аз както споменах не исках ,защото скоро бяхме направили секцио и той каза да давам храната.Давах я и нямаше никакви следи от кръв (тогава камъните бяха 2) давах я известно време ,около 6месеца и започнах да и давам и различни неща .Като и варях месо пастети кучешки друг тип гранула.Мислих ,че се е излекувала защото дори лекаря не ми каза колко време , да се дава тази храна.Веднага като прокървя я заведах отново в Пазарджик , но при друг -др Шопов .Погледна я на ехографа и каза ,че няма нужда от операции ,защото била на години и изписа хапчета синолокс.Приемахме вс както беше казано, но пак имаше по някоя капка следователно отидохме втори път .Изписа хранителна добавка-pronefra .Започнах да я давам с хапчетата ,който написах по -хоре и храна уринал .Мнението не ми беше достатъчно и затова ,отново отидох в Провет (не бях търсила и чела никакви мнения,добра приятелка ми я препоръча).Заведох я ,погледнаха я на ехограф д-р Даниел Панов я погледна и каза , че са три камъните ,можело да пробваме с тези котешки хапчета ( имало много добър  ефект върху кучета излекувал померан с по холям камък от на Иси) .Каза да си помислим за операция , моята майка се разочарова защото втори  път вече и то след година казват да помислим за операция .( но и не казват наложително или спешно) .След като попитах доктора какво е личното му мнение как да процедираме думите ,бяха “ Ами какво да се лъжеме, може и да има ефект с котешките хапчета може и да няма ,операция препоръчвам защото ако не направим , ще се удвои матката (която вече дори била оголемена) и цистита ще стане хроничен.Майка ми и мъжа ми се притесниха и почти се съгласихме с операция,но аз много де чудя и мисля ,да пробвам дали ще има ефект с тези котешки хапчета ,който са рязбили по големи камъни и да давам само уринал ,купила съм и консерви и гранули .След като пие хранителната добавка и котешките хапчета ,няма наличие на кръв много е весела и игрива,няма признаци че нещо не е наред.Надявам се ,че сега стана по-ясно какво исках да кажа

# 614
  • Пловдив
На мен не ми стана ясно, даже още по-голяма каша ми  стана . Къде пикочен мехур къде матка. Да не би да има пиометра или друго възпаление на матката , от нея кръвта в урината и последния лекар да предлага хистеректомия?

Общи условия

Активация на акаунт