Любители на кучета - 130

• 32 254
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
На мен не ми стана ясно, даже още по-голяма каша ми  стана . Къде пикочен мехур къде матка. Да не би да има пиометра или друго възпаление на матката , от нея кръвта в урината и последния лекар да предлага хистеректомия?
Последният път казаха ,че стената на матката е започнала да се уголемява зареди цистита и камъните така ми обясниха.Другото което искам да кажа разбирачите от сорта на” в последния момент е разбрал ,защото аз не съм я завела” .Мога да им кажа едно ,кучето ми се водеше всеки месец за да разберем дали е бременна и точно този Асен Павлов каза ,че няма бебета.Последната седмица я заведох и той каза ,кучето ви ражда трябва да се направи спешно секцио !!!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 18:01 от Ники2121

# 616
Ники,заведете кучето си на лекар, защото рискувате живота му.
Ще трябва да се погрижите сериозно,а не да търсите успокоение от форума

# 617
Ники,заведете кучето си на лекар, защото рискувате живота му.
Ще трябва да се погрижите сериозно,а не да търсите успокоение от форума
Не търся успкоение а подходящ ветеринар дори се чудя дали да не отида до Испания ,защото там са най-грижовни към животните

# 618
Идеята е добра,действай

# 619
  • Бургас
Чак пък в Испания. Стига драми.  Моето куче е мъжко, пинчерче на 11 години вече. Преди 2-3-4 години, не помня вече, така му откриха камъчета и песъчинки в пикочния мехур. Хапчета, уринална храна - нищо не помогна. Редовно му се запушваше уретъра и го катетаризираха. Накрая се разбра, че нищо няма да помогне и го оперирахме в Ст. Загора при професор Паскалев. Направи му уретростомия - изкара му уретъра през коремчето като момиче,  да излизат камъчетата които образува. Известно време беше добре, и после пак всичко отначало.Като през цялото време и досега си е  на уринална храна.Оказа се. че има камък в пикочния мехур, който не може да излезе през уретрата, макар и разширена. Айде пак при  прфесора, пак операция. Разрязаха му пикочния мехур и изкараха камъка - колкото костилка от череша. Сега е гору долу добре, но го вадим 4 пъти на ден. И в къщи се изпуска понякога. Явно си  е  хронично.

# 620
Чак пък в Испания. Стига драми.  Моето куче е мъжко, пинчерче на 11 години вече. Преди 2-3-4 години, не помня вече, така му откриха камъчета и песъчинки в пикочния мехур. Хапчета, уринална храна - нищо не помогна. Редовно му се запушваше уретъра и го катетаризираха. Накрая се разбра, че нищо няма да помогне и го оперирахме в Ст. Загора при професор Паскалев. Направи му уретростомия - изкара му уретъра през коремчето като момиче,  да излизат камъчетата които образува. Известно време беше добре, и после пак всичко отначало.Като през цялото време и досега си е  на уринална храна.Оказа се. че има камък в пикочния мехур, който не може да излезе през уретрата, макар и разширена. Айде пак при  прфесора, пак операция. Разрязаха му пикочния мехур и изкараха камъка - колкото костилка от череша. Сега е гору долу добре, но го вадим 4 пъти на ден. И в къщи се изпуска понякога. Явно си  е  хронично.
Най-накрая един свестен коментар , благодаря ви , ясно е че ще се съглася на операция в край на сметка стискаме палци вс да е ок

# 621
  • Бургас
И ние първия път много се притеснявахме, но им минава точно както казват  като на куче. Оставяме го в климиката на университета, отиваме да пием кафе и след 2 часа  си го взимаме събуден, но замаян. Вярно, много  омърлушен, до вечерта спи и си лежи. Вечерта го вадя на полянката  на ръце, пускам го да пишка и си го прибирам.  На другия ден е по добре. И е вярно, че изписват едно котешко лекарство, което много помага.Но беше течност, билкова. Излизаше скъпо и  беше временно  и половинчато решение в нашия случай. По съставките се ориентирах и му купувах подобни човешки. Но това е леки цистити, какмък  с тях не се оправя. От операцията и досега пие Л метионин от 500 мг, по половин на ден. Човешки, това е аминокиселина която много помага за цистити.Малко хора го знаят този ефект наЛ Метионина. Има йорки стопило камъчета с нея. И аз си го пия за детокс.  Та така с нашия Хари, и трета операция има де. Но там нещо на коляното скъса някакви връзки. Всички са  при професор Паскалев.
А, забравих - професора каза че имал камък и в бъбрека.Засега така си стои. Тук се надявам на Л-Метионина.Ако се наложи друго, ще го мислим. Иначе сме от Бургас, но Ст.Загора не е толкова далече.
А Л-Метионина е изпсан от ветеринар.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 22:40 от bsz

# 622
  • София
Понякога много се радвам, че имам собственият си bubble и мога да избягвам някои срещи с хора.

# 623
Аз ще си замълча по последната тема!!
Лека нощ от нас,сладури!

# 624
Лека нощ,Мартина!

# 625
И от нас лека нощ!

# 626
Мнения за Пловдив провет тракия

# 627
  • Пловдив
аз съм доволна от Провет. Там водя и кучето и котето, но не сме имали сериозни драми. Ходим при доктор Стоянова. Тя работи във филила Каршияка.

# 628

Здравейте и от нас! Уикендът бяхме в Тетевенския балкан, ходихме на няколко планински разходки до манастир и водопад. През останалото време почиваха и хапваха. Изкарахме си много добре въпреки заплахите от дъжд.

# 629
  • София
Ксена, която ревнува от компютъра. Затова ми е легнала върху ръката и мишката.

Общи условия

Активация на акаунт