Любители на кучета - 130

• 32 245
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, в някоя от темите една дама беше дала линк към сайт за оценка на различните храни, но не мога да го открия. Дали бихте го пуснали пак?

# 631
BIP пътник, не бяха включили климатика на пет кабината на ферито и докато се охлади му разрешиха да пътува с нас.

Тук вече опознаваме забележителностите.

И настанен за почивка.

Признавам си имах леки притеснения как ще се държи на дълъг път, но се оказаха напразни. 200 км с две почивки за кафе и разходка, пътува сгушен в ръцете ми ( в кенгуруто) и само въртеше глава да не изпусне някоя гледка 😂 Много е смешен като седне до мотора в очакване да го “облечем” и тръгнем.

# 632
Здравейте, в някоя от темите една дама беше дала линк към сайт за оценка на различните храни, но не мога да го открия. Дали бихте го пуснали пак?

Заповядай: https://www.allaboutdogfood.co.uk/

# 633

Заповядай: https://www.allaboutdogfood.co.uk/
Благодаря много!

# 634
  • sofia
Много хубави снимки на кучета!!!
Туристите са ❤️ 😍,  направо ще ги изям!!!
Леон кротко мързелува с кокъл:

# 635
  • тук-там
Магни, чудесно сте се справили! Пускай снимки от слънчева Сицилия Simple Smile

# 636
Днес точно хич не е слънчева, но поне се разминахме с дъжда 😊

Ще тръгваме ли или още ще се помотвате 😂

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 19:38 от MagniМ

# 637
  • София
За хранещите с БАРФ -намерих една полезна група https://www.facebook.com/groups/2042692059331413/?hoisted_sectio … =3201221960145078

# 638
  • Пловдив
Отдавна не сме се показвали

У нас отношенията с котката на синковеца мина от активна военна бойна фаза в студена война и от време на време резки нападения.
В тази връзка иска да попитам Tari - как се справяте с малкото коте вкъщи?

# 639
Здравейте, благодаря на всички за насоките ..
 И двете бебета кученца бяха осиновени успешно, растат и си играят. Едното е в семейство с 8-9год дете и спи в леглото му, другото е при двойка около 50те, които го гледат като внуче Simple Smile

Естествено "добри хора" ни "обзаведоха" с натирена голяма кучинка, която се страхува дори и от котки, много е бита милата. Синът ми се е заел с това да я "очовечава".  Но това е нож с две остриета, защото в района други "добри хора" убиват големите кучета, а тя е доста едра

# 640
  • под тепетата
Браво! Радвам се, че са намерили своя дом!
Мъжът ми вчера ми показа два ваймаранера, на който също търсят дом и ми се скъса сърцето, като знам как се привързват към стопаните си, също като Ози.

# 641
  • София
Още една туристка

# 642
  • Sofia
В тази връзка иска да попитам Tari - как се справяте с малкото коте вкъщи?

Ей така

Прекрасно си съжителстват, но Марси е много обичливо коте, пък и в взехме мъничка.
С титуляра Нанси са във вечна война

Така го наблюдава отвисоко и до там

# 643
  • тук-там
Лошо гледа Simple Smile

# 644
  • София
Според мен, строго, но справедливо 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт