Любители на кучета - 130

• 31 972
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Nedinka, може да го пренесете и в нещо друго, което няма да го стресира толкова и ще имате възможност за контакт. Например кутия за ботуши. Laughing
Скрит текст:
Така пътуваха куче и щерка близо 400км.

А чанта можете да купите, като тръгнете да пътувате и кучето си е достигне размерите на голямо куче.

Аууу, Mtz, ужасно...Много тъжно. Скоро с подобен случай, но с алабай се възмущавах. Не мога да разбера защо хората си взимат такива породи, които общо взето след натирването им с обречени на егати тъжния живот.

# 136
  • София
Изобщо как ще вземеш куче (ако ще чихуа) и ще го натириш Sad Поредно доказателство, че идиотщината не е само българска черта. Няма ли някакви организации там, mtz?

# 137
mtz , много жалко за прекрасното куче Sad Много умна порода са, свекитата имат кане корсо, гледат го на двор и го възпитават много. Той е много послушен заради тях и е много любвеобилен. Дано и това, което си снимала да има късмет и да заживее щастлив живот.

# 138
  • София
Дано се намери дом за кането. Ужасно е.

# 139
  • тук-там
Да не стане объркване. Това е в родната Бистрица. От шопето по-упорито и тъпо няма (да ме прощават). Селяндурщина!

# 140
Понякога и на мен ми идва в повече, особенно ме тормози мизерията..Косми, косми, косми и следи от вода по целия коридор, и следи от телесни течности по дивана 🤯... ОБАЧЕ!!! Не мога да си представя да си натиря кучето ей така..Каквото и да ми коства, ще си го гледам и ще го обичам, па ако ще да затъна в косми 😂...
Много безотговорни хора има..многоо!
Дано да размислят хората..
Много е сладък 😍

# 141
  • София
По-добре да го дадат на някой, който истински ще се грижи за него.

# 142
Ре, то за по-добре, по-добре, ама как се намират хора, които биха гледали поотраснало кане/алабай/немска овчарка, с незнайно какви поведенчески проблеми, наистина добре…Това са кучета, които изискват доста повече средства от дребна/средна порода и много, много, много внимание, за да станат социално приемливи и безопасни най-вече. То това е и драмата на големите породите, не че някое куче заслужава да бъде натирено, все едно какъв размер, но при големите почти невъзможно ми се струва да си намерят дом, различен от вързано на синджир в някой двор.

# 143
Здравейте, тези от вас, които хранят любимците си с Барф, от кой вид купувате и сте доволни? На пазара има няколко марки и  се чудя кои са най- добри. Благодаря предварително!

# 144
  • тук-там
Женско е и се казва Айра. На годинка е. Много е добра и плашлива. Може би са го били идиотите. Не ми дава да го пипам, но постоянно идва да ме търси. Гледа ме кротко и с подвита опашка.
Барф вече си подготвям сама, така че ще се въздържа от препоръки.

# 145
  • София
Попи, така е, но се намират. И осиновяване в чужбина не е съвсем невъзможно.
Ако на МТЗ съседите наистина са склонни да я дадат можем да потърсим осиновители.
МТЗ, браво. Не е лесно да правиш сама храната.

# 146
Музика от дивана за нашите уши:
https://youtube.com/shorts/JxXUIxvuKUY

# 147
И аз правя барф-а. Купувала съм Стефанов и Пет Картел. От първия при някои видове куч имаше проблем с прекалено сипкави изпражнения, при втория пък бяха малко по-големи. Първия с цените в момента е ужас и безумие, при втория все още е поносимо. Той обаче не винаги има налична храна, защото внася от Гърция. Така стигнах до правенето.

# 148
И аз правя барф-а. Купувала съм Стефанов и Пет Картел. От първия при някои видове куч имаше проблем с прекалено сипкави изпражнения, при втория пък бяха малко по-големи. Първия с цените в момента е ужас и безумие, при втория все още е поносимо. Той обаче не винаги има налична храна, защото внася от Гърция. Така стигнах до правенето.

Благодаря и на двете ви с mtz, а как си правите Барфа?

# 149
  • Бургас
mtz, мъчно ми стана за кането. Много е хубава. Сигурно не е и кастрирана...Sad
Re, там, където ходим на разходка, минават няколко канала с тиня. Далеч сме от тях, но вчера гонеше топки, стана й топло, а тя като подуши вода и оглушава. Забегна и се овъргаля хубаво в тинята.
В тази връзка нямаме проблем с пиенето на вода - от душа, докато мием крака, от пода в банята, от тоалетната чиния - вода да е.

Общи условия

Активация на акаунт