Любители на кучета - 130

• 32 249
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Честит Рожден Ден на великолепният тигър Чоки! Желая ви да сте дълги години заедно, повече весели и нетравматични приключения и много здраве да имате! А той нека си остане все такава скица и да се грижи добре за котката си!

# 196
  • под тепетата
Красавец Теди! Добре дошли! Тъкмо щерката ми обясняваше какво куче е видяла на плажа, а то точно като ваш Теди Smile

# 197
  • София
Здравейте ,радвам се да се запознаем имам ердел териер на почти 9 месеца казва се Теди

Добре дошъл! Simple Smile

Поздрави от Неро, гарджето на сестра ми

ЧРД на Чоки на патерица. Gift Heart

# 198
  • под тепетата
Ммм, нещо много ми се прииска да ги понамачкам тез убавци!
В Лидл има купи с гумено рингче отдолу, което не позволява дрънченето по пода. Това, за бебето на Re го пиша, дето не искаше да пие вода. Ако, разбира се , това му е бил проблемът!
Имаше още една красавица териер, дето отдавна не се разписвала в темата. Дано всичко е наред при тях!

# 199
  • София
Ммм, нещо много ми се прииска да ги понамачкам тез убавци!
В Лидл има купи с гумено рингче отдолу, което не позволява дрънченето по пода. Това, за бебето на Re го пиша, дето не искаше да пие вода. Ако, разбира се , това му е бил проблемът!
Имаше още една красавица териер, дето отдавна не се разписвала в темата. Дано всичко е наред при тях!

Неро е такъв дивчо, доскоро не позволяваше да го гушкаш, все се дърпаше, като магаре, но поостаря (8 годишен е) и взе да му харесва да го мачкат. Satisfied
Друг ердел ли е имало, аз нали също липсвах доста дълго... ?

# 200
  • по света
Красавец Теди! Добре дошли! Тъкмо щерката ми обясняваше какво куче е видяла на плажа, а то точно като ваш Теди Smile
На кой плаж ?

# 201
  • под тепетата
juliana, на Аргата е видяла териера преди два-три дни.
 Жгмъц, не беше ердел, от по-мъничките беше една красива госпожица - Бека, на Джуджанка. Ох, ковида ми взе половината памет, другата - дъртозата Weary! Тя не е влизала отдавна във форума, дано всичко е наред!
Сега на паркинга на Лидл в Балчик имаше една красива визла и бяло пуделче, все на чужденци.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 16:37 от bilqna_69

# 202
  • по света
juliana, на Аргата е видяла териера преди два-три дни.
 Жгмъц, не беше ердел, от по-мъничките беше една красива госпожица - Бека, на Джуджанка. Ох, ковида ми взе половината памет, другата - дъртозата Weary! Тя не е влизала отдавна във форума, дано всичко е наред!
Сега на паркинга на Лидл в Балчик имаше една красива визла и бяло пуделче, все на чужденци.
И Тедо беше на море за това попитах Simple Smile

# 203
  • sofia
И ние морско-странджански.

Бека, мисля беше мини шнауцерка.

# 204
  • под тепетата
Права си, Кришка! Минишнауцер е Бека. Липсва ми.

# 205
И Лъчко, скоро не е прокопавал тунели и ловувал насам...🙂

# 206
Един малко глупав въпрос - кокалче или пръчка от пресована телешка кожа ок ли е наведнъж да се издъвче? 
Купих няколко на Мейпъл и днес на обяд и дадох едно, тя милата взе го и почна да обикаля напред назад, докато осъзнае че си е неин Grinning и после започна да си дъвче, но се чудя ако го изяде целия наведнъж дали няма да се отрази лошо на стомахчето.

# 207
Plamena яденето на кокал/пръчка от пресована кожа отнема доста време. Няма проблем да го изяде кучето, просто съобразявай размера с този на кучето. И една препоръка от мен, докато гризе подобен род кокал/пръчка нека има хора да го наблюдават. Моите и двете кучета ако успеят да отчупят голямо парче и тръгват да го гълтат наведнъж и им случаи да им заседне в гърлото и да се налага да им бъркам в гърлото и да вадя заседналите парчета. Та моята препоръка е никога да не се оставя лакомство, което може да доведе до задавяне на кучето, когато излизаме и оставяме куче само у дома.
Чоки да е жив и здрав на голяма патерица! Много енергия и сили на семейството му, че да могат да му смогват на щуротиите 🤗

От нас малко усмивки:

# 208
  • под тепетата
Ей,точно за вас си мислих, Sivi! Четях за спадналото ниво на Дунав и си мислих къде ли се разхлаждате.
По въпроса за липсващите отдавна - Джинкс също го няма от доста време.

# 209
Освен това, което каза Сиви, също и като остане малко парче, направо трябва да се прибира.

Общи условия

Активация на акаунт