Любители на кучета - 130

• 32 259
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Аз искам да попитам за храната.Ветеринаря ни посъветва да вземаме само гранули, и без човешка храна. Роки яде Purina Proplan с коластра. До първата годинка трябвало да се храни с такава. Един чувал 10 кг е 100 лв. Дали някъде мога да намеря алтернатива на тази храна? Или чак  след годинката да мислим други варианти?

# 586
  • под тепетата
Сара е като голямо мече , обуто с чорапки Smile
T3di709007, за човешката храна е напълно прав.Е, давам чат-пат кашТавал за наградка. За другата храна нямам наблюдения.

# 587
Аз давам краставица, много му харесва 🙂

# 588
  • под тепетата
А, да, това го забравих. Строява се до мен на мига, в който чуе белачката! Моркови, ябълки, диня...

# 589
Зависи кой какво разбира под човешка храна.
Месо с ориз/зеленчуци е човешка храна, но много кучета се хранят така.Даже сега Тайра я храня така ПАК, защото ветовете ме накараха 😵‍💫 ...Разбира се без подправки.
Просто менюто е обрано, и ако е на такава храна, от време на време е хубаво да приема и някоя добавка, ако евентуално не си набавя всичко от храната която консумира.Под добавка визирам определени витамини и минерали.
Съветвам ви , ако си яде гранулите да не му предлагате "готвено" , ако ще ви е досадно и нямате време през 2-3 дни да готвите и на кучето 😂
Защото на мен лично вече не само ми е досадно, ами ми и писна ..Не стига, че мъжа не ми дава идеи за готвене, ами сега и да мисля на Тайра какво да сготвя 🤯😂
Иначе на нея и е добре 😌

# 590
  • под тепетата
Личи си и, че лапа готвенко. Я каква лъскава е мадамата!
И на Ози и Лео мъжът ми им готви ориз  с  воденички и дробчета. Сутрин са на манджа, вечер -гранули.

# 591
А с яденето на боклуци от земята как да се справим? Като го видим казваме не, ама не чува.И да ви покажа къде се беше кордисал днес 😁

# 592
Ооо Билянка добре ,че не ви се е паднала Тайра 😂
Няма никакъв, ама никакъв вариант при нея това да се случи.Ако и предложа второ ядене гранули, това значи че няма да вечеря хахахах
Забравих да добавя, че с това ядене на два дни веднъж ходи по голяма нужда 🤔
Първите 3 дни докато разбера ,че е пълно усвояване, доста време обикаляхме на разходка 😂

по: Ами Теди дърпаш рязко повода и казваш "НЕ" , докато спре да го прави.Сега е малък още всичко му е любопитно.

# 593
  • под тепетата
Оф, при нас проблемът е, че Ози ходи да инспектира купичката на Лео. Той,  както и предното ни хъски, не винаги си изяжда всичко. И Ози се възползва и омита останалото Triumph

# 594
Зависи кой какво разбира под човешка храна.
Месо с ориз/зеленчуци е човешка храна, но много кучета се хранят така.Даже сега Тайра я храня така ПАК, защото ветовете ме накараха 😵‍💫 ...Разбира се без подправки.
Просто менюто е обрано, и ако е на такава храна, от време на време е хубаво да приема и някоя добавка, ако евентуално не си набавя всичко от храната която консумира.Под добавка визирам определени витамини и минерали.
Съветвам ви , ако си яде гранулите да не му предлагате "готвено" , ако ще ви е досадно и нямате време през 2-3 дни да готвите и на кучето 😂
Защото на мен лично вече не само ми е досадно, ами ми и писна ..Не стига, че мъжа не ми дава идеи за готвене, ами сега и да мисля на Тайра какво да сготвя 🤯😂
Иначе на нея и е добре 😌
Да бе, добре! Виж я какъв тъжен поглед вади! И се е свила, горката, на тясно на креслото! Няма диван, няма крак за възглавница! Няма и кой едно черно дробче от младо теленце да предложи на нещастното кученце! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Но...

ПС ...и кое уважаващо себе си кане би погледнато голи хрупки?!?

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 19:57 от Mitteva

# 595
Прекалено съм възпитан за да стоя на пода. Айк в чакалнята при вета. Добре е момчето в сряда ще пътува с нас до Сицилия и трябваше вътрешно да е обезпаразитен.

И е прясно изкъпан, постриган и парфюмиран  😂😍

# 596
И нашият Пикачу ходи с нос, забит в земята. Ще кажеш ‘куче следотърсач’. В момента се учим да ходи на каишка. Ама като я сложа, той просто сяда.

Кучето все още яде храната, с която са го хранели в развъдника. Крокети някакви - 25 евро за 3 кила. Има два пакета и като започнат да свършват, ще мисля дали да продължаваме с тях или да сменяме. Не съм проучила как стои въпросът с манджата.

# 597
Здравейте имам проблем и много се притяснявам ако може някой да помогне моето куче е на 9 години немски шпитц не е боледувала от нищо винаги иследванията са и точни както и органите преди една година я захонихме но лекарят ни до подледните дни не разбра че е бременна направихме секцио и изкрахме всички бебета умряли благодарна съм на господ че нея спасихме от този период мина около 2месеца и като пишка има кръв ходихме на лекар в провет пловдив тракия и ни казаха че има камъни в пикочния мехур и трябва операция но ние не искахме защото скоро и беше направено секцио и доктора ни изписа храна уринал имаше ефект но после след около 6месеца пал забелязах малк капки кръв заведох я пак на ехограф и казаха че камъните трябва да се премахнат оперативно много съм притеснена и се чудя дали трябва да и правя тази операция защото не чета много хубави мнения за провет някой имал ли е такъв проблем и какво бихте ме посъветвали мерси

# 598
Защо не направите консултация с друг ветеринар, особено щом за вашата клиника няма много добри отзиви?

# 599
Лори пък е голям любител на гранулите!Ето толкова...🙂

Общи условия

Активация на акаунт