💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 198
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Гости и за мен "Любовта не разбира от думи" беше първият сериал с Ханде, който гледах. През далечната 2016година. Joy Заради нея след това гледах "Слънчеви момичета" и SCK.
На Бурак миглите наистина са дългички, дори май по-дълги от тези на Ханде. Joy
Скрит текст:
И синът ми е с по-дълги мигли от тези на сестра му. Animal See No EvilJoy Чак ги сравнявах по снимка преди време, въпреки че разликата е очевидна. Joy

Керем първо го гледах "В очакване на слънцето" , но после в "Този град ще дойде след теб" изобщо не го познах. Толкова различен беше. Joy "Този град.." го гледах донякъде, когато го даваха в реално време през 2017г. Не ми хареса развитието на историята и така и не го догледах до край. Керем изобщо не ме беше впечатлил, че да търся повече информация за него. Започвайки SCK даже не помнех, че съм гледала предишен негов сериал, че даже и два. Joy

# 136
  • Плевен / София
Поли, аз Керем го гледах първо в "Тандем"....и то защото щеше да играе Ойкю Карел и Ибрахим Челиккол...След това започна нашия сериал и чак тогава "чух" за Слънцето и го изгледах на маратон...
И тази героиня на Ханде имаше фобия.....от асансьор....

и за равновесие....

# 137
# 138
  • София
Привет! Heart Eyes

Не мога да се включа в днешната тема, защото SCK ми е първият и засега единствен сериал, в който съм гледала Ханде и Керем. Но ви чета много внимателно и си водя бележки. Sunglasses

За компенсация ви нося едно старо клипче, но от сериите, които минаха скоро по Лейдито
 /по Миси! / Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 16:10 от Dilemi

# 139
Този град ще дойде след теб / В сърцето на града

Али е много силен образ.
Изиграването му показа истински, силен и запомнящ се Керем.
Лейла Лидия Тугутлу не я харесвам особено много.
Гледала съм я с другия ми любимец Чаатай Улусой в "Делибал/Delibal", но още тогава не ми направи кой знае какво впечатление.
В играта й с Керем също не мога да напиша нещо повече от "добре, че Керем прави чудеса"

Любовта не разбира от думи

Много, много готин сериал Heart Eyes
Един от любимите ми сериали, които гледам за развлечение и забавление след уморителен ден.
Бурак Дениз е сред Топ 4 от любимите ми артисти.
Гледала съм повечето му роли и много харесвам играта му.
Освен това харесвам работата му с Хазал Кая в "Нашата история" и разбира се партньорството му с Ханде.
Двамата много добре направиха влюбената двойка, която непрекъснато играеше всевъзможни игри докато сами падаха в капаните приготвени за другия.
Имаха много добра "химия" и синхрон между тях.

# 140

Благодаря ви за всичко което правите в тази тема Flowers Hibiscus Толкова позитивизъм, любов, приятелство и хубава енергия има в нея, че човек трудно се откъсва и винаги съжалява когато е пропуснал част от магията на момента Heartpulse
Дени, кратко и точно представяне си направила на темата. Не съжалявай за пропуснатото, макар че по-вълнуващо от самия сериал беше обсъждането му. Stuck Out Tongue Winking EyeЗаформяха се много интересни дискусии, а самата атмосфера предразполага към споделяне. Неусетно се отпускаш и не се притесняваш да бъдеш себе си. Често първо пиша и пускам, после обмислям как ли ще прозвучи, няма ли да се изтълкува погрешно Joy
Като страничен наблюдател* мнението ми може би щеше да е по-различно, но докато общуваш с тези хора и си един от тях, четеш с разбиране и вникваш в написаното, радваш се на всяка споделена снимка по темата или извън нея и извличаш по нещо ценно за себе си - накрая те обзема спокойствието и доброто им настроение и решаваш, че това място определено притежава една такава особена енергия...

* страничен наблюдател - напълно естествено в началото се чувствах така. Гледам и недоумявам. Помислих си, тези хора лайковете за нищо ги нямат и ей така ги раздават Dizzy Face Joy Не, че нещо, но не бях свикнала и ми се видя повече от странно - все пак идвах с въпрос, не с информация. Satisfied
И другото, което ме учуди - държахме се резервирано и в редки случаи се обръщахме поименно, а в един момент започнахме да забелязваме и отбелязваме присъстващи и отсъстващи. Определено останах изненадана и от това. Sweat Smile

Различните хора на различно казват хубаво - ще я запомня тази мъдрост.
Важи и за темите - за всеки потребител са специални тези, в които е избрал да пише. Heart

nrgmama, страхотно чувство за хумор. Едва ли някой е успял да сдържи любопитството си и да не отвори втория спойлер Joy

# 141
Ах,ХайМур!!!
Любимата ми двойка след ЕдСер!!!
Прекрасно филмче,макар,че и там мъжете си бяха много за бой!!
Измъчи се милата Хайят с проклетия Мурат!!!
Особено като младоженци!!
И в този филм Ханде си гледаше сладко,сладко!!

Има ли мъж да устои на този поглед???
Той затова Бурак все изпотен горкият!!!Що пот се изля от него в този филм!!
Ама то,издържа ли се на тази красота?!

Филмът с Керем и Лейля Лидия не съм го гледала!Хубав ли е?Тъжен ли е?
Не харесвам особено Лейля Лидия!Доста ми е безизразна и студена!

# 142

Усмивка, сериалът с Лейля Лидия за който питаш знам само, че е с нещастен край. За нея съм съгласна, че е безизразна, освен това е и висока за Керем, но така по снимки ми изглеждат симпатична двойка.

# 143
Привет,
Ново стори от Ханде

„Не искам да се ваксинирам, Ханде. 🙂 ”

# 144
Относно предишните проекти на Ханде и Керем мога да кажа че гледах Ханде в Любовта не разбира от думи където страшна много ми хареса като актриса а и самия сериал. След това я гледах в Слънчеви момичета но да се позная в този сериал изобщо не ме грабна някак безлична ми беше. А за Почукай на вратата ми знаете мнението ми в него направо ме завладя и от този сериал тя ви стана една от любимите актриси. За предишни проекти на Керем немога да коментирам защото от старите му проекти нито един не съм гледала. Керем го гледах за първи път в Почукай на вратата ми и там ме завладя. След този сериал Ханде и Керем са моите любимци.

# 145
Скрит текст:
Като повярвам

Като се разколебая

Като се отчая

Като прочета нещо кофти

Част 2

Като клюкаря

Като забъркам нещо и...

...дойде метлата...

...но пък нищо реално не съм направила. Smile

Sparkling Heart

# 146
  • София
"Любовта не разбира от думи"

Един от любимите ми сериали. Ханде и Бурак бяха една много химична двойка. Толкова забавен сериал. Изиграха си го чудесно. Нищо, че "антите" обявяват Ханде в бездарна актриса, тя успя да се синхронизира с Бурак и не му отстъпваше в играта. Бурак Дениз за мен е един от турските артисти в топ 5. Играе невероятно естествено. Просто те грабва.

"Този град ще дойде след теб"

Много тежък сериал. С тежък край. Трудно го изгледах. Продължих да го гледам единствено заради прекрасната игра на Керем. Лейля Лидия е много красиво момиче, но като актриса е доста зле. Не успя да ме накара да повярвам, че е влюбена в Али. Студено момиче, без лицеви емоции. Като двойка не си подхождат двамата. Все си мисля, че ако на нейно място беше Ханде щяхме да гледаме взрив от емоции. 

# 147
и по темата на деня Wink
не съм гледала нито един от двата сериала затова в помощ Ютуб Stuck Out Tongue Winking Eye
Хаят и Мурат Wink

Wink

Али и Дерин

Wink

Gift Heart
И естествено Бамби Sparkling Heart

# 148
  • Плевен / София
Моля за помощ... Бях виждала портрети с молив на Ханде и Керем, но не си ги запазих.
Някой може ли да помогне?

# 149
Гости, не знам дали търсиш някаква конкретна рисунка, но аз последно споделях от това момиче - Ейми. Следвам я и в туитър, но там рисунките се губят между другите туитове, а в инстаграм са си подредени, надявам се, че ще можеш да отвориш линка.
https://instagram.com/whenshedrawss?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Общи условия

Активация на акаунт