💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
nrgmama , благодаря ти за поредния страхотен пост, а това в скрития текст.. още се смея и тайно завиждам на тази жена за колекцията й. Joy

Днес много ви се радвам, много сте активни, всеки път като вляза имам по 10 коментара за четене. Stuck Out Tongue Winking Eye Човек ще си помисли, че Ханде и Керем са се последвали отново в инстаграм. Joy Ако се случи, ще изпишем темата за 24часа сигурно Joy , но и да не се случи - купонът тук продължава. 😏 И това ме радва най-много.  Hug

Обзор на епизод 41
(В оригинал - част от 13ти)

Серкан кани Еда на обяд в офиса.
Еда: Мислиш за мен, въпреки всички проблеми.Heart Exl

Еда: И аз трябва да се прибера. Не бива да ги тревожим, те ни чакат вкъщи.
Серкан: Ти си невероятна.
Еда: Не ме ласкай, вече няма връщане.
Серкан: Знаеш ли какво, мисля, че трябва да избягаме, да се махнем от тук. Ще бъде чудесно, сега те виждам само сутрин.
Еда: Отличен план.

Пъръл: Целунах един  мъж и той избяга чак в Катар. Joy
Серкан: С Еда сме влюбени и сме заедно.
Айдан: Това как ви хрумна?
Серкан: Що за въпрос, мамо? Joy
Алптекин: Просто искаме да си сигурен.
Серкан: Сигурен съм.
Heart Exl
Серкан към родителите си: Аз съм влюбен в Еда. От сега нататък Еда ще е част от живота ми, ако и вие искате да сте част от живота ми, ще приемете Еда. Разбрахте ли? Чудесно.
Еда към Айфер: Аз съм влюбена в него. Сега Серкан е част от живота ми. Искам да свикнеш със Серкан. Ние се обичаме.

Сватята се обединиха в акция "Да разделим Еда и Серкан". Joy
Айфер не успя да сплаши Серкан, но Айдан влезе в главата на Еда.

Айдан: Искам да обсъдим някои неща, Еда.
Еда: Еда? Явно е сериозно. Joy
Айдан: Ще ходиш , където аз ти кажа, ще правиш каквото ти кажа. Щом започваш нов живот със Серкан, той изисква някои жертви. Или не можеш, много ли ще е трудно?
Еда: Ще го направя, щом е за Серкан.
...
Айдан: Какво искаме и какво ще стане са различни неща. Да не мислиш , че Серкан ще зареже всичко, за да дойде с теб?
Еда: Не знам, надявам се.

Ферит разказва на Ефе за драмите в офиса.
Ферит за Еда: Много е умна, работлива, креативна и е почтена.
Ефе: Ясно, нека да обобщим - средата е бурна и страстна, но въпреки това работим много продуктивно, може би и точно за това.
Ферит: И защото Серкан обича да подрежда хаоса.
Ефе: Значи вече имаме нещо общо.

Пъръл: Енгин, дори роботът Серкан й държи ръката и идват заедно в офиса, а ти избяга от страната, заради една целувка.Joy
Еда се чувства излишна в офиса. Първо думите на Айдан, след това Пъръл й каза, че нямало причина да работи по проекта, да започва нещо, което няма да довърши. След това видя как Серкан обяснява на Селин колко била важна за него, да остане в офиса и да му помага...няма да му цитирам думите, че пак ме ядосва. Joy

Селин: Благодаря ти, че още ми вярваш. Не го очаквах, след това, което направих.
Серкан: Еда ме прави по-добър човек.
Heart Exl

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 121
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 122
Добро утро мили момичета !
Един прекрасен вторник ви пожелавам изпълнен с положителни емоции.

Лицата на Дисни с нетърпение очаквам новите им проекти  дано бъдат интересни и стойностни.

# 123
Добро утро и от мен! ☺️☺️☺️

Няма да се изморя да казвам колко благодарна съм, че открих тази тема.

Вашите постове са много повече от съждения за Ханде и Керем. Тук е истински литературен клуб, който обогатява интелектуално и духовно. 🌺

За нашите любимци посвещавам една фраза, казана от голямата Доли Партън:

"Ако искаш да видиш дъгата, трябва да търпиш дъжда"

# 124
  • София
Добро утро на всички! Heart Eyes Лек ден ви желая! Grinning

Мики, за обзора, Миси за нормалното и приятно начало на деня, Гери за споделеното! Flowers Hibiscus

nrgmamaFlowers Hibiscus благодаря за красотите, които споделяш с нас!
Много е субективно възприятието за "хубаво". Както казваше моята мъдра, мъдра баба "Различните хора на различно казват хубаво!" Grinning За мен универсална истина и се старая да я прилагам в живота си. И все пак има гледки, състояния на нас, човеците, на живата и нежива природа, които почти всички намират за хубави и им се радват и възхищават. И с това искам да кажа, че харесвам снимките, които споделя с нас  nrgmama. Харесват ми обектите, които снима, детайлите, веселото "намигване" в някои от снимките. Благодаря! Flowers Hibiscus

И още Thinking
Скрит текст:
Днес влязох в темата малко след като Миси беше писала. Постът й беше в края на стр.9 и се виждаше, че има стр.10. Когато се опитах да я отворя, ми се се зареди пак стр. 9 Rolling Eyes Дано да съм била сънена и нещо да не съм се объркала. Mask

# 125
  • Плевен / София
Скрит текст:
nrgmama , благодаря ти за поредния страхотен пост, а това в скрития текст.. още се смея и тайно завиждам на тази жена за колекцията й. Joy

Днес много ви се радвам, много сте активни, всеки път като вляза имам по 10 коментара за четене. Stuck Out Tongue Winking Eye Човек ще си помисли, че Ханде и Керем са се последвали отново в инстаграм. Joy Ако се случи, ще изпишем темата за 24часа сигурно Joy , но и да не се случи - купонът тук продължава. 😏 И това ме радва най-много.  Hug

Обзор на епизод 41
(В оригинал - част от 13ти)

Серкан кани Еда на обяд в офиса.
Еда: Мислиш за мен, въпреки всички проблеми.Heart Exl

Еда: И аз трябва да се прибера. Не бива да ги тревожим, те ни чакат вкъщи.
Серкан: Ти си невероятна.
Еда: Не ме ласкай, вече няма връщане.
Серкан: Знаеш ли какво, мисля, че трябва да избягаме, да се махнем от тук. Ще бъде чудесно, сега те виждам само сутрин.
Еда: Отличен план.

Пъръл: Целунах един  мъж и той избяга чак в Катар. Joy
Серкан: С Еда сме влюбени и сме заедно.
Айдан: Това как ви хрумна?
Серкан: Що за въпрос, мамо? Joy
Алптекин: Просто искаме да си сигурен.
Серкан: Сигурен съм.
Heart Exl
Серкан към родителите си: Аз съм влюбен в Еда. От сега нататък Еда ще е част от живота ми, ако и вие искате да сте част от живота ми, ще приемете Еда. Разбрахте ли? Чудесно.
Еда към Айфер: Аз съм влюбена в него. Сега Серкан е част от живота ми. Искам да свикнеш със Серкан. Ние се обичаме.

Сватята се обединиха в акция "Да разделим Еда и Серкан". Joy
Айфер не успя да сплаши Серкан, но Айдан влезе в главата на Еда.

Айдан: Искам да обсъдим някои неща, Еда.
Еда: Еда? Явно е сериозно. Joy
Айдан: Ще ходиш , където аз ти кажа, ще правиш каквото ти кажа. Щом започваш нов живот със Серкан, той изисква някои жертви. Или не можеш, много ли ще е трудно?
Еда: Ще го направя, щом е за Серкан.
...
Айдан: Какво искаме и какво ще стане са различни неща. Да не мислиш , че Серкан ще зареже всичко, за да дойде с теб?
Еда: Не знам, надявам се.

Ферит разказва на Ефе за драмите в офиса.
Ферит за Еда: Много е умна, работлива, креативна и е почтена.
Ефе: Ясно, нека да обобщим - средата е бурна и страстна, но въпреки това работим много продуктивно, може би и точно за това.
Ферит: И защото Серкан обича да подрежда хаоса.
Ефе: Значи вече имаме нещо общо.

Пъръл: Енгин, дори роботът Серкан й държи ръката и идват заедно в офиса, а ти избяга от страната, заради една целувка.Joy
Еда се чувства излишна в офиса. Първо думите на Айдан, след това Пъръл й каза, че нямало причина да работи по проекта, да започва нещо, което няма да довърши. След това видя как Серкан обяснява на Селин колко била важна за него, да остане в офиса и да му помага...няма да му цитирам думите, че пак ме ядосва. Joy

Скрит текст:
Селин: Благодаря ти, че още ми вярваш. Не го очаквах, след това, което направих.
Серкан: Еда ме прави по-добър човек.
Heart Exl

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy
Мен също....
Селин се крие в офиса си, защото не иска да вижда мъжа, който пренебрегваше и при всяко свирване на Серкан изоставяше и отиваше там където и е казал....Човек трябва да може да губи с достойнство ....Но Селин това не го може...и ПР и е когато и "изнася"....Новините за нейното зарязване изчезнаха с вълшебна пръчица, а тези за Еда и Серкан не "бяха в длъжностната и харектеристика".....Пак подпалих....Време е да се успокоя с...

nrgmama, благодаря, че ни правиш съпричастни с твоите пътешествия.... Heart
Налбантова отдавна я изгубих от поглед.... Това щеше да и хареса...

# 126
Здравейте Animal Bee

Дилеми, всичко е наред. Може да е било грешка от форума, снощи аз започнах 9стр, няма нищо изтрито.Blush

Дисни + почнаха да показват кадри от новите сериали на Демет и Пънар, проектите, за които отдавна се знаеше, очакваме да чуем и за новите...

Гости , и Селин ме дразни, и Серкан ме дразни. Joy Той обаче хубаво се оправдава, Еда го била променила. Ако не беше Еда, щеше да срине Селин със земята, че си е продала акциите ли? Не мисля. На Селин винаги й се разминаваше гнева на Серкан. Сама един път имахме удоволствието да го видим. Joy

И накрая всички се превръщаме в нечий спомен. Опитай да бъдеш по-добър човек и ще бъдеш незабравим. Kelvin Clarus

# 127
Очите не знаят как да скрият емоциите, в очите на влюбени ще видите светлина и искряща радост.
Очите на влюбени хора са пълни със страст и желание, невъзможно е да се фалшифицира такъв вид,

Здравейте, пропуснала съм вчерашната тема и в опит да наваксам слагам няколко влюбени погледи Heart Eyes
Благодаря ви за всичко което правите в тази тема Flowers Hibiscus Толкова позитивизъм, любов, приятелство и хубава енергия има в нея, че човек трудно се откъсва и винаги съжалява когато е пропуснал част от магията на момента Heartpulse
Поздравления и пожелания за чудесно време с любими хора на всички, които ще пътуват/почиват по време на отпуските и лека работа с много усмивки и успехи на всички работещи през август.
На всички пожелавам влюбени, щастливи, усмихнати дни и нощи Sparkling Heart
Сбъднете мечтите си и се наслаждавайте на всеки момент от живота си....

Скрит текст:
Скрит текст:
Снимка на татус с къна която си направих снощи Grinning
Готино е да забравиш, че си на 49 и да правиш неща присъщи на младите.

# 128
  • Плевен / София
Здравейте Animal Bee

Дилеми, всичко е наред. Може да е било грешка от форума, снощи аз започнах 9стр, няма нищо изтрито.Blush

Дисни + почнаха да показват кадри от новите сериали на Демет и Пънар, проектите, за които отдавна се знаеше, очакваме да чуем и за новите...

Гости , и Селин ме дразни, и Серкан ме дразни. Joy Той обаче хубаво се оправдава, Еда го била променила. Ако не беше Еда, щеше да срине Селин със земята, че си е продала акциите ли? Не мисля. На Селин винаги й се разминаваше гнева на Серкан. Сама един път имахме удоволствието да го видим. Joy

И накрая всички се превръщаме в нечий спомен. Опитай да бъдеш по-добър човек и ще бъдеш незабравим. Kelvin Clarus
Чакай да падне самолета и Серкан да  "забрави"  Еда....тогава в темата ще влизам   с

# 129
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

По данни на Adba TV за Керем Бюрсин:

Март: 227 500
 Aприл: 166 800
 Май: 208 800
 Юни: 283 100
 Юли: 247 200
 Направено е споделяне в социалните медии (с изключение на ретуитване).

# 130
  • София
Привет момичета! Работещи или почиващи, нека денят ви да бъде един спокоен, слънчев и много щастлив летен ден.

Дени, продължавай да се радваш на почивката. Хващай всеки миг от нея и не се притеснявай от това, дали си на 20 или на 30 х 2. Татусът ти е много красив. Нека мечтите ти да са безкрайни и да се осъществят.

Още за погледите.

Цитат
Любовта е онази невидима сила в света, която ни кара да проявяваме най-доброто от себе си. Тя стопля сърцата и душите ни. Кара ни да сияем, преобразява ни. Любов, която не може да издържи на всички изпитания в живота, не е истинска любов.
Петър Дънов

Тази снимка е ясният пример, който обяснява "една снимка струва повече от хиляда думи"...Влюбеният Кеко

# 131

Чакай да падне самолета и Серкан да  "забрави"  Еда....тогава в темата ще влизам   с

Гости, почвам да се чудя това ли е причината нашата съфорумка Хоп-Троп да изчезне тези дни. Joy Беше споменала, че е точно до този епизод с падането на самолета и изчезна. Thinking Сигурно няма време да пише, бързайки да изгледа епизодите с амнезията. Joy Голяма мъка беше, цяла седмица да чакаме и да се надяваме, че в следващия епизод Серкан ще получи проблясък...

Дени,
Благодаря ви за всичко което правите в тази тема Flowers Hibiscus Толкова позитивизъм, любов, приятелство и хубава енергия има в нея, че човек трудно се откъсва и винаги съжалява когато е пропуснал част от магията на момента

И аз се чувствам по същия начин. Heart Exl Страхотен татус , обмисли да го направиш постоянен. Stuck Out Tongue Winking Eye

Линде , само "Кеко" не бях чувала. Joy То не беше Кеке, Кике, Керо.. Да ви кажа честно, нито едно от тези не ми допада. Joy

Темата ви днес е Хаят ("Любовта не разбира от думи") и Али ("Този град ще дойде след теб"/"Сърцето на града"). Да си припомним тези герои. Heart Exl

# 132
  • Плевен / София
Скрит текст:

Чакай да падне самолета и Серкан да  "забрави"  Еда....тогава в темата ще влизам   с

Гости, почвам да се чудя това ли е причината нашата съфорумка Хоп-Троп да изчезне тези дни. Joy Беше споменала, че е точно до този епизод с падането на самолета и изчезна. Thinking Сигурно няма време да пише, бързайки да изгледа епизодите с амнезията. Joy Голяма мъка беше, цяла седмица да чакаме и да се надяваме, че в следващия епизод Серкан ще получи проблясък...

Дени,
Благодаря ви за всичко което правите в тази тема Flowers Hibiscus Толкова позитивизъм, любов, приятелство и хубава енергия има в нея, че човек трудно се откъсва и винаги съжалява когато е пропуснал част от магията на момента

И аз се чувствам по същия начин. Heart Exl Страхотен татус , обмисли да го направиш постоянен. Stuck Out Tongue Winking Eye

Линде , само "Кеко" не бях чувала. Joy То не беше Кеке, Кике, Керо.. Да ви кажа честно, нито едно от тези не ми допада. Joy
Темата ви днес е Хаят ("Любовта не разбира от думи") и Али ("Този град ще дойде след теб"/"Сърцето на града").
Скрит текст:
Да си припомним тези герои. Heart Exl

"Любовта не разбира от думи" е първият сериал на Ханде, който гледах....

Казвала ли съм, че обичам сватбите....

# 133
Дени, Flowers Hibiscus така е и при мен. Ако изпусна купона в темата, после ме е яд. Как без мен ще се забавляват? Satisfied Animal Monkey Face

Мики, забравяш Киро/Кирето. Satisfied

Азисия, сложи онзи ден снимки на Мелиса от морето. На сет е, ще участва във втората част на филма с Демет и Шюкрю "Любовни тактики".

По темата Flowers Hibiscus
Е не е Керем, но си отиват. Харесвам Бурак много.

# 134
  • Плевен / София
И Бурак е с дълги извити мигли, за каквито някои дами биха убили...

Общи условия

Активация на акаунт