Днес много ви се радвам, много сте активни, всеки път като вляза имам по 10 коментара за четене.

Обзор на епизод 41
(В оригинал - част от 13ти)
Серкан кани Еда на обяд в офиса.
Еда: Мислиш за мен, въпреки всички проблеми.

Еда: И аз трябва да се прибера. Не бива да ги тревожим, те ни чакат вкъщи.
Серкан: Ти си невероятна.
Еда: Не ме ласкай, вече няма връщане.
Серкан: Знаеш ли какво, мисля, че трябва да избягаме, да се махнем от тук. Ще бъде чудесно, сега те виждам само сутрин.
Еда: Отличен план.

Пъръл: Целунах един мъж и той избяга чак в Катар.

Серкан: С Еда сме влюбени и сме заедно.
Айдан: Това как ви хрумна?
Серкан: Що за въпрос, мамо?

Алптекин: Просто искаме да си сигурен.
Серкан: Сигурен съм.

Серкан към родителите си: Аз съм влюбен в Еда. От сега нататък Еда ще е част от живота ми, ако и вие искате да сте част от живота ми, ще приемете Еда. Разбрахте ли? Чудесно.
Еда към Айфер: Аз съм влюбена в него. Сега Серкан е част от живота ми. Искам да свикнеш със Серкан. Ние се обичаме.
Сватята се обединиха в акция "Да разделим Еда и Серкан".

Айфер не успя да сплаши Серкан, но Айдан влезе в главата на Еда.
Айдан: Искам да обсъдим някои неща, Еда.
Еда: Еда? Явно е сериозно.

Айдан: Ще ходиш , където аз ти кажа, ще правиш каквото ти кажа. Щом започваш нов живот със Серкан, той изисква някои жертви. Или не можеш, много ли ще е трудно?
Еда: Ще го направя, щом е за Серкан.
...
Айдан: Какво искаме и какво ще стане са различни неща. Да не мислиш , че Серкан ще зареже всичко, за да дойде с теб?
Еда: Не знам, надявам се.
Ферит разказва на Ефе за драмите в офиса.
Ферит за Еда: Много е умна, работлива, креативна и е почтена.
Ефе: Ясно, нека да обобщим - средата е бурна и страстна, но въпреки това работим много продуктивно, може би и точно за това.
Ферит: И защото Серкан обича да подрежда хаоса.
Ефе: Значи вече имаме нещо общо.

Пъръл: Енгин, дори роботът Серкан й държи ръката и идват заедно в офиса, а ти избяга от страната, заради една целувка.

Еда се чувства излишна в офиса. Първо думите на Айдан, след това Пъръл й каза, че нямало причина да работи по проекта, да започва нещо, което няма да довърши. След това видя как Серкан обяснява на Селин колко била важна за него, да остане в офиса и да му помага...няма да му цитирам думите, че пак ме ядосва.

Селин: Благодаря ти, че още ми вярваш. Не го очаквах, след това, което направих.
Серкан: Еда ме прави по-добър човек.

Лека нощ и сладки сънища!