💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 182
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Бамбини, след малко всички на бТВ Лейди Wink

... и докато чакаме едно поздравче Wink

# 106
Съни , приятна почивка! Heart Exl
S..v Hug , с nrgmama сте запомнили за цветята, благодаря! Heart Exl

Погледи Heart Eyes

# 107
# 108
  • София
Момичета, имам една питанка! Вие на кого смятате, че намига Ханде? На Керем, на Мигел, на Каан, на Мурат-2 или на Атасай?
За верен отговор ще приема този с най-много гласове.

# 109
Момичета, имам една питанка! Вие на кого смятате, че намига Ханде? На Керем, на Мигел, на Каан, на Мурат-2 или на Атасай?
За верен отговор ще приема този с най-много гласове.

Аз съм за намигване на Керем

# 110
# 111
Ханде вече е и по билбордовете

# 112

Наистина е красива Heart Exl

# 113
Момичета, ❤ 🍀 🌸!

# 114
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Дори и със закъснение се включвам по темата за деня. Stuck Out Tongue Winking Eye

Съни, приятни емоции в Турция, забавлявай се, но си отваряй очите за някой автограф. Stuck Out Tongue Winking Eye

Слънце, смях се с глас на поста #92 Joy Kissing Heart

# 115
Ахх погледи, погледи.. 🥰💕 ще ги търся и аз с поглед из Истанбул.. де тоз късмет 😂
Ако евентуално ги срещна сигурно от вълнение ще се включа направо на лайв в темата 😂😂

Ново от Ханде 💕

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 23:03 от Sunnyygirl

# 116
# 117
Още малко от пленяващите погледи на Еда и Серкан, тези погледи в които ние се влюбихме и все още не можем да ги забравим. Sparkling Heart

# 118
Flowers Herb Погледни ме в очите и кажи, че ме ОБИЧАШ ... /текст от популярна българка песен/

Пак наваксвам ... изляза за малко и пак съм в последните  ...
Rolling Eyes

Затова имам избори ...

Спокойна нощ!

# 119
  • София
Привет, на всички вас усмихнати, успешни, удивителни момичета от най-уютната и най-толерантната тема! Flowers Hibiscus

Слънце Flowers Hibiscus , Поли Flowers Hibiscus, Марги Flowers Hibiscus, БлагаВест Flowers Hibiscus, Съни Flowers Hibiscus – Благодаря!

Този пост е продължение на поста ми от ранните часове на днешния ден, за който се извинявам, защото се получи малко дълъг! Все още е 01 август, не мога да не ви поздравя с този ден! Толкова слънчев, усмихнат и удивителен!

Специално за него и в унисон с всичко написано от мен в пост #46 едно стихотворение от Ивелина Цветкова:

Обичам

Обичам морето с красивия шепот
на бурните морски вълни.
Обичам гората с кресливото ехо
на птички и диви сърни.

Обичам реката, бягаща с вятъра
и търсеща стръмния бряг.
Обичам полето широко и с пламъка
на слънце, и с топлещ го сняг.

Обичам дъгата, преливаща в синьото
на огромното тихо небе.
Обичам цветята, омагьосващи дивото
и усмихвам се като малко дете.
Обичам звездите в тъмното трепкащи
и огряващи цяла нощта.

Обичам тревите с бисери светещи
и окъпани след дъжда.
Обичам утрото, идващо с новото
на светлия празничен ден.
Обичам и хората, мразещи злобата.
Те са всичко за мен!

Автор: Ивелина Цветкова

Пред снимките от днешната реклама на Land Rover с Ханде Ерчел мога само тактично да поспра, да погледам и да помълча..... Невероятна енергия, сексапил, стил, красота и очарование излъчва нашата любимка! Истински професионализъм лъха от цялата реклама – една мощна кола и една вълшебна жена! Не знам за кого си е мислела Ханде Ерчел, когато е намигвала (БлагаВест, за да не те разочаровам ще гласувам за Керем Бюрсин естествено!), но със сигурност това загадъчно намигване е разтуптяло милиони сърца по света! Прекрасна е!
В последния момент видях и втората реклама с участието на Ханде Ерчел за Disney Plus, но не намирам какво повече да кажа, освен че е просто пленителна с тази визия и с тази усмивки!

Включвам се с две гифчета по днешната зададена тематика, като се надявам да не се повтарят с тези, които вие вече сте качили!   

Все още неосъзнати и непризнати чувства ....

Влюбени, усмихнати и щастливи....

И накрая ви оставям втората обещана част от поредицата „Цвете на прозореца, отражение на душата!“.

Скрит текст:

Когато снимаш прозорците на къщите и надничаш в душите на хората, рискуваш да снимаш и нещо такова (отвори скрития текст само ако наистина си много любопитен, какво може да се види на един прозорец някъде в Европа?!):

Скрит текст:

На Дени, която в момента е на красивото българско Черноморие, на Гости, която трепетно очаква своята лятна почивка и на Съни, която се вълнува от предстоящето пътуване до Истанбул пожелавам усмихнати, красиви и пълни с изненади незабравими преживявания! Gift Heart

Хубава вечер от мен и спокойни сънища! Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 23:58 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт