💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Flowers Herb Късничко е, но анализа на Филан/филан е много обстоен..., като в личен така и в професионален план.

СЧК и Ханде, Керем са феноменални!
https://www.youtube.com/watch?v=HZLj_XrtOdI

Сладки сънища!

# 46
  • София
Среднощен привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Започвам среднощния си пост с благодарност специално за нашата невероятна домакиня Поли и новата, вече 8-ма тема, посветена на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Намирам темата за много стилна, елегантна и изключително детайлна, както винаги! За отделеното ценно лично време, за усилията да събереш и актуализираш информацията за нашите любимци, за оригиналните шапки с които всеки път ни изненадваш приятно е моето искрено благодаря, мила Поли!

Прочетох през последните дни в темата, че отново се дискутират личните взаимоотношения между Ханде Ерчел и Керем Бюрсин. Няма да вземам отношение по тази тема, поради няколко причини! Колкото и да се опитваме да си изградим приблизително точна представа за личностите Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, това практически е невъзможно! Колкото и техни участия във филми, сериали, шоу програми, интервюта, реклами, живи включвания  и т.н. с тяхно участие да гледаме, това е само и единствено техния професионален живот! А в този професионален живот винаги има чужда намеса -  мениджъри, продуценти, сценаристи, журналисти, колеги и т.н. и всеки един по един или друг начин оказва влияние върху публичната изява, дори когато участието им не е обвързано с конкретен сценарий. Втората причина за мен е дори по-важна, а тя е какви професионалисти са Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Харесвам актрисата Ханде Ерчел от първия сериал с нейно участие, в който я гледах преди години и поради тази причина следих почти ежедневно темата за Керем Бюрсин през май-юни 2020 година само и единствено защото научих, че той е новия ѝ партньор в предстоящия сериал (защото за него до този момент нищо не знаех). Пиша всичко това, защото за мен както преди 2020 година, така и сега, не е важно дали тя е с Керем Бюрсин или не, същото се отнася и за него, аз просто изпитвах удоволствие когато гледах сериала с тяхно участие! И да, важно е какви ще бъдат бъдещите им проекти и дали ще ми харесат! Защото в професионалния живот никой не се интересува от личния ти живот, проблемите или несгодите, които преживяваш, т.е. за мен е важно да гледам Ханде Ерчел и Керем Бюрсин в нови и надявам се още по-успешни проекти! Защото ги харесвам много като актьори и публични личности, с каузите които защитават и ще се радвам, да се развиват още по-успешно! А ако в един прекрасен ден се окаже, че любовта им е била достатъчно силна, за да превъзмогне кризата в отношенията им, аз заедно с вас ще бъда стински щастлива! Това, което определено не ми харесва е цялото количество злоба и ненавист, които някои фенове си позволяват да изсипват срещу някой от тях двамата (както Гери отбеляза в един свой пост!). не мога да преценя срещу кого от двамата се пише по-остро, злъчно и неуместно, не знам дали това е и толкова важно! Аз просто никога не съм разбирала и очевидно никога няма да разбера хора, които пишат постове пълни с завист, омраза и ненавист! И далеч нямам предвид нашата тема, но извън нея, както и в Twitter, Instagram е по-добре да не чете тези дни човек! Споделих! Angry

Обещах ви следваща поредица снимки, но разсъждавайки какво точно да споделя с вас точно днес, се замислих, че вероятно прекалих със снимките на църкви, синагоги, катедрали, манастири, дворци, замъци, имения и прочие в първите две поредици със снимки! И защото е първият ден на месец август, месеца свързан с всичко, с което свързваме лятото: слънце, море/планина, кристално чист въздух, простор, свежест, красота, усмивки, ведро настроение, пътешествия, почивки; защото винаги съм се опитвала да „храня сърцето на вълка в себе си“ (Дилеми, благодаря ти за притчата!); защото “чашата е винаги наполовина пълна“ и защото днес през целия ден в главата ми се върти едно стихотворение на Евтим Евтимов:

Изхвърлени цветя

Тази заран под един прозорец
аз видях изхвърлени цветя,
като нежелани вече чувства,
като стъпкана за миг мечта.

Исках да ги събера отново,
да ги върна, но не бях готов.
Тази заран някой бе изхвърлил
през прозореца една любов.

Снощи от небесната градина,
беше ги набрала любовта,
но сега лежаха неразбрани
и красиви даже във скръбта...

Изхвърлени цветя,
вас не може никой да ви върне.
Изгубена любов,
никога при нас не се завръща...
Изхвърлени цветя,
аз не мога вече да ви върна.
Изгубена любов,
целия на пепел ме превърна...

Автор: Евтим Евтимов

.... внезапно реших да ви оставя за настроение за първия ден от работната седмица, респективно за първия ден от месец август снимки от едно мое хоби, което аз наричам „Цвете на прозореца, отражение на душата!". Снимките са твърде много, затова съм ги разделила на две части, а втората част ще кача по-късно днес по някое време, защото вече стана почти ранна утрин, скоро започва работния ден!

Скрит текст:

С известно закъснение се включвам в темата от вчерашния ден с целувка:

Пожелавам на всяка една от вас един слънчев и усмихнат понеделник, успешна и ползотворна седмица и един прекрасен, лежерен и зареждащ месец август, където и да сте! Heart

# 47
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

Gift Heart

# 48
Добро утро момичета.
Пожелавам спорна, лека и усмихната седмица.

# 49
  • София
Добро утро в 1-вия ден на Август! Heart Eyes Лека седмица ви желая! Grinning

И спомени...Kissing
01.08.2020
https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1553997681068052481

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 10:41 от Dilemi

# 50
Добро утро и от мен 😊❤️😊

Честит Август! Слънцето да не е само навън, но и в сърцето. Бъдете готови за всичко винаги с усмивка! 😀

И едно красиво слънчево момиче 🥰

# 51
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

nrgmama, страхотно включване си направила. Flowers Hibiscus Много ми се иска да чуем скоро за нови проекти. Имаме нужда от разнообразяване в темата. Друго си е да има включвания от сета, снимки, видеа, нови запознанства с колеги, фрагмани. Със сигурност нов проект дори на единия от двамата, би изместил вниманието от темата за личните им взаимотношения. И ми се иска да съм поне малко като теб. Да не се палих толкова и да не се влияех от негативните коментари, по-малко да се интересувах от личния живот и повече от професионалния. Е, написах го в минало време, подобрявам се. Satisfied

Sparkling Heart

# 52
Здравейте Animal Bee

nrgmama , прекрасно написано. Винаги пишеш с голямо уважение и към двамата , използвайки личните и фамилните им имена, някак никога не успяхме да те вкараме в клюкарските си разговори за личния им живот. 😅 За което имаш моите поздравления, и аз се старая да не засягам много темата, но често се изкушавам да репликирам на някого. 😅

Август е тук! Пожелавам ви един прекрасен месец , който почива да си почива ползотворно през този месец и внимавайте с морето , мъртвите течения през август са традиция. 🤒 Който е на работа , месецът му да мине неусетно и да спестява пари за почивка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Smirk

# 53
Дори сенките им са красиви

# 54

Много истина и красота е събрала nrgmama в един пост. Специални благодарности за спойлера. А това освен за Ханде и Керем се отнася и за всеки друг от любимците ни.
Цитат на: nrgmama
Колкото и да се опитваме да си изградим приблизително точна представа за личностите Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, това практически е невъзможно!

# 55
  • София
Привет момичета по обяд!
nrgmama много точен и верен коментар. Поздравления!  

Всички сме на едно мнение, че не трябва да има грозни и злобни коментари. Точно затова се наложи да се създаде нова тема. Радвам се, че поне засега тук цари мир и спокойствие, независимо от това, че мненията са различни. То няма й как да бъде другояче. Всеки е свободен да си каже, какво мисли, без да се притеснява, че ще бъде нападнат заради различното си виждане. Да ви кажа честно, много пъти точно от такива коментари, които са различни от това, което в даденият момент си мисля, в последствие разбирам, че има и друга гледна точка, която може да е по-вярната от моята. Това е хубавото.

Аз също с нетърпение очаквам нови проекти от нашите патрони. Но си мисля, че по-рано от есента няма да имат. Керем си го каза още през пролетта, че това лято ще си почива. Пък и не мисля, че на всяка цена трябва да започнат нов проект. След като вдигнаха толкова високо летвата, сега много внимателно трябва да си подберат новите проекти.

А иначе не си мислете, че когато започнат нови роли феновете ще спрат да се интересуват от личният им живот. Тези две неща са свързани. Не мога да се интересувам само от играта им, без да знам какви са извън роля. Това се отнася за всички артисти по целия свят. Така съм се интересувала от живота на Елизабет Тейлър. За огромната любов между нея и Ричърд Бъртън. Няма как да се раздели едното от другото. То винаги дава отражение и на тяхната игра.
Има една мъдрост: "Рядко се случва две звезди да се сблъскат, но когато това стане, се ражда истинска супернова."  
Случаят на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън е точно такъв. Любовта между двамата е истинска вселена от страст, светски блясък и метеоритни скандали. Връзката им е наситена с повече бракове и разводи, отколкото която и да е друга двойка в Холивуд, а малко преди смъртта си Тейлър заявява, че ако Бъртън беше още жив, със сигурност щяха да се оженят отново.
Годината е 1963, Елизабет и Ричард се запознават на снимачната площадка на суперпродукцията „Клеопатра“. Въпреки, че и двамата са женени към този етап от живота си, споделят, че са се влюбили един в друг от пръв поглед. Тя е Риби, а той Скорпион – обречени са на любов и изпитания.
Първата им целувка, която се случва пред камера, продължава толкова дълго, че на всички им става неудобно, а режисьорът започва да вика „Стоп!“. Това сякаш ще бележи отношенията им отсега занапред – винаги да прекаляват, унесени в страстта.
Елизабет е на 31, той на 38 – идеалната възраст да започнат да се държат като влюбени тийнейджъри. Тяхната безпощадна и помитаща всичко по пътя си любов продължава да витае, като ореол около имената им и да ги свързва завинаги, по-силно от всеки земен съюз.

Това го казвам, защото с Ханде и Керем нещата са много сходни. Тази двойка е от този вид "звезди", които раждат нова "суперзвезда". Каквото искат да си говорят "антите", но тяхното е очевадно от километри. Няма фенове по света, които да не го видяха. И не толкова сценария на сериала, колкото невероятната химия залепиха хората пред екраните. Затова не можем да се сърдим на феновете, които ги заобичаха и ги приеха, като много близки. Точно това мотивира феновете по целия свят да подобрят рекорда на "Игра на тронове". Повечето им последователи съвсем истински им пожелават да са щастливи. И разбира се искат тяхната красива любов да продължи. Затова винаги се изумявам, когато прочета постове, в които с невероятна злоба и злъч пожелават на Керем да се оттърве от "тази токсична връзка". Какво очакват, ако двамата се разделят?  Неминуемо при една раздяла и двамата ще страдат. Тези антифенки ще са щастливи ли, когато техният любимец страда? Това е безумно. Дори не ми се коментира.

Това ако не е истинско. И двамата сияят от болестта "любов"

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 14:40 от БлагаВест

# 56
ЛиндеSparkling Heart, възвърна се нормалния тон в темата. Такъв какъвто беше преди и накара мен и много други да слезем и да се разпишем. Не мисля, че би се осмелил някой да дойде с негативна настройка, не вярвам, че бихме го търпяли. Satisfied

Нов пост от Ханде
Бях се притеснила, че и инфлуенсърски пост за Land Rover няма да имаме вече. Satisfied Стана много професионална нашата. Animal Monkey Face Отидоха ми огледалните пози. Laughing

https://www.instagram.com/p/CgtqD21Kyvp/

https://twitter.com/Diliana_G/status/1554050835583205377

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 13:31 от midnight__sun

# 57

Gift Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 14:28 от mi_si

# 58
Здравейте, слънчеви момичета! 🌞🌸
nrgmama, страхотен пост, благодаря ти! 🌸
В първия ден от новия месец пожелавам на всички много щастливи и споделени моменти!🍀💚
На мен през този месец ми предстои екскурзия до Истанбул, за която съм страшно развълнувана! 🌞🌸
Може пък да изкарам късмет и да видя някой от нашите любимци 🍀
А дано, ама надали.. 😂 освен да намеря розовата къща и да стоя там цял ден, за да мога да видя дали Керем ще се прибере при Ханде по някое време.. тогава от първа ръка ще разберем най-накрая заедно ли са или не 😂

Както винаги Ханде е ослепителна ❤

# 59
Привет Flowers Sunflower
Успях да ви настигна Stuck Out Tongue Winking Eye

Mikipoli отново си създала приятно кътче за отмора Flowers Rose Благодаря!
Дано в 8-мата ни  тема донесем новини за нови проекти на любимците ни! 🙏
Прекрасен август на всички пишещи и четящи!

Общи условия

Активация на акаунт