💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 168
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Ханде за пореден път показва красотата си.

# 61
Съни, предстои ти пътуване значи 😊
Е, дано да изкараш късмет, че да ни огрее и нас.😆

Слънце, Линде, възстанови се равновесието и си споделяме спокойно като в добрите стари времена, затова да си призная честно не се обръщам назад. Да си кажа под секрет, пък и макар в присъствието на всички 😆 освен спокойния тон ми липсваха и "нормалните" коментари, които не започват или завършват непременно с уговорки да не се сърдим и да не приемаме твърде лично. Човек се извинява от добро възпитание, знам, затова приемам, че щом от това ми е толкова неспокойно на мен нещо ми е сбъркано, 🤣но с някои неща до последно не успях да свикна.🤨 И другото, на което тихо се радвам е, че на Гамзе и Джанер тук им отделяме по-малко внимание.

# 62
Ханде и Керем очаквано добра комбинация

# 63
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
За мен започна последната работна седмица преди отпуска.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Не видях да имаме зададена тема за днес...затова съм волна програма...
Дайте на всеки ден шанса да бъде най-хубавият в живота ви.

# 64
Бабче Hug , Сними Hug

Красотичка! Heart Exl

Феновете вчера цял ден очакваха този пост, трябваше в юли месец да влезе редовната реклама на Дефендъра, е , малко със закъснение я пусна днес, но пък е Nature Fire .

# 65
  • София
Вижте какъв купон става, когато са Керем и Нилпери. Това е от снимките на някоя серия на "Точно така". Нил примамва Керем с бутилка вода, но в последния момент колата усилва скоростта и Керем не можа да вземе бутилката...      

Но Керем упорит, не се предава...

https://twitter.com/bitafkb/status/1553824385697554434

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 17:15 от БлагаВест

# 66

Flowers Herb Август, последния месец на лятото ... на любовта и на отпуските, воаяжите, пълнотата!
Момичета пожелавам, Ви през този месец много любов и релакс на макс!
И за да разнообразим темата, Ви предлагам БАРСЕЛОНА https://www.youtube.com/watch?v=4YfQBMtJ4w4

Нас не ни взеха , но ние ще и се насладим...

Романтика, споделенст, Любов!

# 67
Да, Марги предстои ми пътуване другата седмица 😊
Момичета, идвайте с мен ще ходим да дебнем заедно Ханде и Керем.. доста ще се забавляваме 😂

# 68
  • София
"През месец юли бяха направени 247 хиляди 200 (с изключение на Retweet)
публикации в социалните медии за #KeremBürsin."

https://twitter.com/AdbaTv/status/1554106275323052032

Керем , юли 2022

За сега няма инфо за Ханде Sunglasses

PS
Някой знае ли т.е. срещнал ли е инфо /предположения, догадки?/защо Керем носи  на показалеца на лявата си ръка си халка ? Thinking Това е отскоро май?

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 17:45 от Dilemi

# 69
Съни, така не бива, дай да поемем в различни посоки - едни пред розовата къща, други пред дома на Стефани Кайо 😆 Все ще го издебнем Керем.
Слънце ме е напекло и взех да говоря каквото ми дойде, ще помисли човек, че съм прекалила с питиетата 😆

Линде, забавни са.😅 Като заговори за Керем и Нилпери се сетих за един кадър с двамата, който ми е любим🙃

# 70
Съни, приятна почивка ти желая. Flowers Hibiscus Пембе хаус била в затворен комплекс, така че на дали ще стане работата. Satisfied Но ти се разходи добре, качи се на корабче и хапни нещо калорично. Satisfied

Като чуя за Керем и Нилпери се сещам за тази снимка. Satisfied

# 71
  • София
Дилеми, много си наблюдателна. Браво!
Днес попаднах точно на това видео, в което се коментира точно този пръстен на Керем. Мислех да не го качвам, но понеже повдигна въпроса, го слагам.  
Твърди се, че този пръстен е нещо като годежен. Тези, които си спомнят кадрите от интервюто на Керем, казват че той е сложил този пръстен в Барселона. Този пръстен се казвал "награ съюз". В момента в Барселона това бил най-продаваният годежен пръстен. Този пръстен се наричал още "пръстен на помирението". Момичетата, които дойдоха в офиса му за да му поднесат подаръци, са били много приятно изненадани, когато са видяли този пръстен на пръста на Керем. Както се предполага, Керем и Ханде са били заедно в Барселона. Имаше изтекли техни снимки, макар и не много ясни. Това поражда предположение, че двамата са си разменили такива пръстени за помирение и годеж точно в Барселона.
На първата снимка от сватбата, на която Керем беше интервюиран, много ясно се вижда не само този пръстен, но и златната гривна изработена от Hande&Atasay.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 18:37 от БлагаВест

# 72
Margarita, като тръгнем по испанската следа, можем да хвърлим и една око отблизо на Мигелито Stuck Out Tongue Winking Eye

Постоянен в харесването на публикациите на Ханде, а вече и срамежливо коментиращ Smile
Съни, хубави почивни дни и от мен!

# 73
  • София
Margarita, като тръгнем по испанската следа, можем да хвърлим и една око отблизо на Мигелито Stuck Out Tongue Winking Eye

Постоянен в харесването на публикациите на Ханде, а вече и срамежливо коментиращ Smile
Съни, хубави почивни дни и от мен!
Въх, ти да видиш. Този мъж не изпуска Бамби от поглед. Търпеливо се надява да му се отвори парашута.
Така, така, нека на Керем му трепери под лъжичката. Един мъж трябва винаги да се държи под напрежение. Иначе този Мигел аз определено винаги съм си го харесвала. Ако евентуално нещо се разсъхне при ХанКер имаме готов вариант.   

# 74
за кой Мигеле става въпрос?
Благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт