💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 177
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Усмивката,  накратко ще ти обясня за какво става дума.
Това е един доста популярен испански артист, който има участия и в Холивуд. В едно интервю с Ханде за испанско издание я попитаха, с кой испански артист би искала да играе и тя посочи него. Още на другият ден той изпрати официално предложение, в което я канеше двамата да осъществят мечтите си.
Веднага започнаха да се следват в инстаграм. И до ден днешен, той не пропуска да лайква нейни снимки. Но този път, както виждаме е сложил и две емотикончета, едното срамежливо, другото намигащо.
Ако намеря неговото послание, ще го кача.

Феновете не закъсняха и веднага изработиха фотошоп с двамата...

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 18:49 от БлагаВест

# 76
  • София
Линде, Flowers Hibiscus  Дано да е вярно инфото Grinning Миличките, измъчиха се и те, толкова месеци Rolling Eyes
Май се повтарят в реала историите на скарванията между Серкан и Еда! Hug

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 18:49 от Dilemi

# 77
Усмивката,  накратко ще ти обясня за какво става дума.
Това е един доста популярен испански артист, който има участия и в Холивуд. В едно интервю с Ханде за испанско издание я попитаха, с кой испански артист би искала да играе и тя посочи него. Още на другият ден той изпрати официално предложение, в което я канеше двамата да осъществят мечтите си.
Веднага започнаха да се следват в инстаграм. И до ден днешен, то не пропуска да лайква нейни снимки. Но този път, както виждаме е сложил и две емотикончета, едното срамежливо, другото намигащо.
Ако намеря неговото послание, ще го кача.

Блага вест,благодарна съм ти за отговора !А,то иначе имах чувството,че си пиша сама!
Хубаво момчето!Ама от Керем по-хубав няма!!!:heart:

# 78
Усмивка, питай спокойно. Flowers Hibiscus Покрай въпросите си припомняме неща, които всички сме позабравили.

Оставям линк към IMDB страницата му. Ако на някоя от вас й е любипитно къде е играл.

https://www.imdb.com/name/nm1775614/

Имам спомен, че на едно от включванията им се бяха събрали Керем, Ханде, Еврим и Елчин и се питаха за любими сериали. Та Ханде сподели "Осмо чувство" тогава и Мигел участва там.

Мигелито излезе последователен. Досега не си спомням да е коментирал, само харесваше. Сигурно е подочул от някои от испанските братя, че нашите са само амигос. Satisfied Харесвам го, но Керем харесвам повече. Stuck Out Tongue

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 19:08 от midnight__sun

# 79
  • София
Усмивката, не си сама. Чета те най-редовно. Питай смело и винаги с удоволствие ще ти отговарям.   

Съни, пожелавам ти едно прекрасно изкарване в Истанбул. Един от моите любими градове. Това е град, който е съчетал в себе си древна Византия и съвременна Турция. Колкото й пъти да ходя там, винаги има какво още да посетя.
Ако случайно срещнеш някой от нашите любимци, задължително вземи автографи.

# 80
Мигел Анхел Силвестре ми е като Стефани Кайо...  Атака и пълно сползване на ситуацията 😂

Аз съм за някой по-сериозен 😊

# 81
  • София
Усмивката, обещах ти ако намеря поканата за съвместна работа с Ханде от Мигел. Ето, качвам я.

Мигел Анхел Силвестре е написа:

Цитат
Скъпа моя Handemiyy, нека сбъднем желанията ти.
И аз бих искал да работя с вас
.

Харесва си Ханде. Даже се е обърнал с "Хандемий". Професионален сваляч. И аз като вас момичета, не си я давам на него. Тези испански артисти много напористи. Залепват се и не се отказват. Стефани е същата.

# 82
Напористи испанците, ама Ханде и Керем да си опичат акъла 😂😂😂😂😂

Защото хищниците дебнат отвсякъде 😀

Испанската сага става забавна. Може пък да допринесе чудото да се случи 😏

# 83
По улиците на Истанбул

Един проект с Мигел Ангел Силвестре би било чудесно да се случи на Ханде.  🙃

# 84
Ааа момичета Ханде си е за Керем 🥰😇🤩
Изобщо не я давам на този Мигел.. само за общ проект може 😂😂
Този ми е точно като Стефка 😂

Момичета, благодаря ви за пожеланията, страхотни сте!! 🌸❤
Ще има много снимки специално за вас! 🌞🌸

# 85
Съни, оглеждай се в истанбулските молове. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Sparkling Heart

# 86
Съни, да си изкараш страхотно Hug

Revolving Hearts

Gift Heart

# 87
Много е красива! Flowers Hibiscus

https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1554150000283861001

"Тази седмица Ханде се нарежда на 2-ро място сред всички турски актриси и актьори в световната класация на IMDb и на 3977-мо място сред повече от 11 милиона знаменитости по света. Керем заема 5-то място в Турция и 6721-во в световен мащаб."

https://www.socipol.com/v2/index.php?c=imdb

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 20:34 от midnight__sun

# 88
[quote

[/quote]
Леле,тук как я гледа!!!
Ама и тя знае,че той я гледа така!!!!:purple_heart:
Блага вест,още веднъж,благодаря!!
Съни,преди два месеца бях там,в моя любим Истанбул!
Пожелавам ти най-приятната,весела и незабравима екскурзия!!
И ще чакаме да ни докладваш какво и къде видя!!

А за новата тема предлагам да покажем погледите между Еда и Саркан!!!

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 20:39 от usmivkata20

# 89
Здравейте, приятели!
Да се "покажа" в поредната приветливо уютна тема.
Поли!

Момичета, 💓! Благодаря за споделената красота, откровените мнения, новините, настроението и позитивните пожелания!

На всички ви желая един вълшебен август, а на Ханде и Керем - нови, различни и много вълнуващи проекти!

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт