💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, прекрасни!HeartFlowers Hibiscus

С пожелание от мен
за весел и усмихнат ден!
На проблемите напук
с грижите до тук!

Скрит текст:

nrgmama, Честит рожден ден! Пожелавам здраве и време! Време за мечти и време за сбъдването им!
Весел да е празникът ви!

Мили, прекрасни момичета, отново сте изпълнили темата с красота, спомени, актуалности. Отново всичко ми е поднесено наготово, а аз чета, гледам, връщам се с година - две назад и се усещам, че съпреживявам отново тово вълшебство.
Колко е хубаво, когато в темата цари уважение  към другите и толерантност към мненията, дори и да не съвпадат 100%. Радвам се, че съм една от вас, макар в ролята на търтей, в този оживен кошер - темата за Ханде Ерчел и Керем Бурсин.
Моите искрени благодарности за всичко, което творите, откривате и споделяте в темата.Flowers Hibiscus
В днешния горещ августовски ден - студена биричка с Керем.

Хубава, уютна и споделена вечер, прекрасни!:heart:

# 511
Мен ме удивлява как пресата пише все едно е в телефона на Ханде.
Аргирос и бил хвърлил око (защо не?) и започнал да й пише приятелски.
По-скоро звучи като хейтър, който е изпратил недомислено инфо.
Или като поредната история тип Мурат Акдоган, за да накарат Ханде и Керем да проговорят.

# 512
Flowers Hibiscus

Здравете, Ханкерки Heart Eyes

Как сте в прохладната съботна вечер?
Надявам се всички да си прекарвате уикента повече от чудесно и да се занимавате само с любими хора и неща Heart Eyes

Извинявам се, но се чувствам объркана по отношение на диалога в последните страници.Thinking
Да разбирам ли от всичко изчетено, че онази надежда за съществуваща връзка между Керем и Ханде съвсем се е стопила и вече се търси нов възлюбен за нашата принцеса. Също така, какво аджеба правим с принца?
Защо се смесват евентуално партньорство на Джан Яман и Ханде с романтична връзка в личния живот.
Той няма ли си гадже, свободен мъж ли е? Защо Ханде да поиска любовна връзка с този човек?
Изобщо доста въпроси ми се появиха в главата....ще съм благодарна за малко яснота.

Честно написано (казано) аз не възприемам честата смяна на партньори и когато харесам една двойка, при която е имало, има и ще има любовни отношения много трудно се отказвам от тях. Демек, не давам Керем и Ханде на когото и да било. Още повече когато само преди дни се коментираше, че връзката им продължава с пълна сила. Ако е вярно, че са заедно, защо да свързваме нея или него с други хора?!

Честит празник на рожденичката в темата!
Много здраве, щастие и любов за всеки ден от живота ти, nrgmama Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 19:07 от DeniAra

# 513
DeniAra,ние се шегуваме относно връзка на Ханде и Джан!
но за съвместен проект на Дисни под заглавието "Ел Турко" усилено се спрягат двамата!
И да,Джан Яман е свободен!!
 За Ханде и Керем всички стискаме палци а,дано,ама надали!
Затова,ако всичко,което уж скрито -покрито се говори,че са заедно излезе сапунен мехур и търсим новата изгора!/В рамките на шегата,разбира се!/

# 514
  • София
Дени, спокойно! Всичко към момента си е по старому. Керем официално потвърди, че с Ханде всичко е наред и продължават приятелството си.
А Ханде не спират да я прикачват към всеки, с когото тя или е разговаряла, или го е последвала в инстаграм. Когато нямат, какво да пишат журналята си измислят, за да ги четат.
Относно евентуалното партньорство на Ханде и Джан Яман в нов проект, ние тук се шегуваме. Защото няма да се изненадаме, ако ги чифтосат, за да има интрига. В интерес на истината до сега Ханде не се е свързвала с нито един свой партньор от сериал, преди да срещне Керем. Така че тези писаници са безсмислени.

# 515
Поне за мен дотук няма много конкретен знак от Керем и Ханде. Знам, че тя беше в Каз, но уви той не беше там. 😒
Ако се появят заедно, ще знам със сигурност, че нещата са се оправили. 🌟
Джан и Ханде са в кръга на шегата. Те са много различни хора като светоглед.
Керем го спрягат и му баят за нови от месеци насам. Нека и за Ханде малко да има. 🙃
В тази ситуация няма прави и криви.
Каквото е писано, това ще стане.
Не мислех, че ще го кажа, но почнах да се примирявам.

# 516
Дени, ние малко се поомотахме на предните страници, по повод писаното в други теми, че заради "Почукай на вратата ми" е спрян сериалът с Джан преди 2 години и че Ханде не би била негова равностойна партньорка. Satisfied

Иначе отдавна ги спрягат двамата за проект с Дисни. Мине малко време и пак се почва. Последно Бирсен писа, че партньорката му в Ел Турко щяла да бъде чуждестранна актриса. Не знам защо все се върти и Ханде в уравнението.

По повод връзка на Ханде и Джан, ами не. Ханде си е за Керем в моите очи. Stuck Out Tongue А заедно ли са или не, не знам. Линде, не ме хокай. Animal Hatched Chick Satisfied

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 19:24 от midnight__sun

# 517
  • София
Привет! Heart Eyes

Съвсем не по темата, която обсъждате! Stuck Out Tongue Winking Eye

На 13 август се отбелязва Международният ден на левичарите. Grinning

Скрит текст:
Началото на празника е поставено през 1984 г. по инициатива на Международната конфедерация на леворъките.

Левичарите използват лявата си ръка за повечето неща – например готвене. Ръката, с която човек пише, не е единственият и най-точният индикатор – някои левичари пишат с дясната ръка, но ползват лявата за повечето други дейности.

Около 10% от населението на земята е от левичари. Счита се, че има повече мъже левичари, отколкото жени левичари. Около 1/3 от близнаците има шанс да са левичари. Статистически, близнакът на левичар има 76% шанс да бъде левичар.

Левичарите имат предимство на боксовия ринг главно заради позицията на водещата им ръка, която става дясната. Това променя стандартния ъгъл, под който идва най-ползваният боксьорски удар – правия с предната ръка (jab). Променя се и ъгъла на силния удар (cross), който е типично със задната ръка, която при левичарите съответно е лявата.

Докато 95% от десничарите използват дясното полукълбо на мозъка си за говорене, при левичарите това е по-променливо. Някои наистина използват дясната за говорене, други лявата, а трети – и двете.

Какво могат левичарите по-добре от другите?

Сканирания на мозъка потвърждават разлика между мозъците на левичари и десничари. Мозъкът на десничар е по-специализиран, като точна порция от мозъка е предназначена за определено действие. Специализацията е много по-малка при мозъците на левичарите. Левичарите се възстановяват от удари по-бързо от десничарите, тъй като левичарския мозък не се разделя толкова и не си специализира способностите.

Учените преди са вярвали, че изборът за доминиращата ръка се получава по наследство. Едно изследване през 1998 от James McDeveitt University, Oklahoma, разкрива, че ако двамата родители са левичари, има само 26% шанс детето да е левичар (Само 10% от населението са левичари). Това показва, че гените може да не играят толкова голяма роля при избора на доминантна ръка.

Тъй като в повечето езици посоката на писане е от ляво надясно, писането е много по-лесно за десничари, но за левичарите е по-трудно, тъй като за тях би било по-лесно да се пише от дясно наляво.

Сред най-известните левичари са: Луи Шестнайсети, Наполеон Бонапарт, Юлий Цезар, Карл Велики, Рамзес Втори, Тиберий, Махатма Ганди, кралица Виктория, Барак Обама, Бил Клинтън и Джордж Буш-старши, Бенджамин Франклин и Томас Джеферсън, Джон Кенеди и Роналд Рейгън, Аристотел и Ницше, Леонардо да Винчи, Рафаело, Микеланджело, Никола Тесла, Сергей Рахманинов, Луис Карол и Ханс Кристиан Андерсен, Бил Гейтс, Анджелина Джоли и Робърт Де Ниро.
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/13-avgust-mezhdunaroden-d … vicharite-2321042

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 19:28 от Dilemi

# 518
Гери, ще дойдеш на моето и ти. 😆 Отдавна съм се примирила , следя новините, но не се вълнувам особено. Каквото - такова. Ако са заедно - хубаво, ако не са заедно - пак хубаво. 😆 Всяко зло за добро. 😉

Дилеми, благодаря за новината. Значи днес с Ханде имаме празник. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз съм левичар, синът ми също, доста хора покрай мен. Казват , че левичарите са хора на изкуството , но аз явно съм някакво изключение или просто още не съм открила изкуство, което да ми се отдава. Joy

# 519
  • София
Слънчице, няма как да те хокам. Нали си ми слабост.
Аз чакам сватба, а ти ги отписваш. Ти допускаш ли, че Керем и Ханде са "само" приятели. Това е абсурд. 

Усмивката, откъде си сигурна, че Ханде е била сама на планината Каз. Всички видяхме, с кой фотоапарат бяха направени снимките. Това, че все още Керем не се е афиширал, не означава, че не е бил там. Момичето, което беше отишло в хотела, където е била Ханде, показа снимка от там и каза, че предишният ден са си тръгнали. От персонала на ресторанта са потвърдили, че Керем е отишъл за два дни и е пренощувал в същия хотел. Нека да вярваме на тази фенка. Тя се показа с лицето си и не вярвам да лъже.

Всичките клюки относно Ханде за връзки с този и онзи, веднага сме склонни да ги приемем за истина, а когато има такива за нея и Керем сме склонни да не ги приемем.  До преди няколко месеца нямаше нито един таблоид, който да твърди, че Ханде и Керем са се сдобрили. Керем и Ханде мълчаха, когато ги питаха. Сега вече нещата са коренно различни. Всички твърдят, че те са се сдобрили. Керем го потвърди, а вие продължавате да се съмнявате. Ами добре, съмнявайте си се. Аз не се съмнявам.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 19:47 от БлагаВест

# 520
Блага Вест,аз вече писах по този повод-чувствам се все едно им надничам под чаршафите!
Този казал,онзи рекъл,трети ги видял...А всъщност никой не ги е видял със сигурност!
И аз искам,разбира се,и аз също се надявам!
Но няма как да кажа-О,да!те отново са заедно!!Просто защото не виждам това!Такъв човек съм!
Виждам Айча иАлп,виждам Йозге и Серкан и не виждам нищо лошо в това,че те се показаха на целия свят!
А прятелството наистина може да го има!До скоро не са се поглеждали,днес ледовете са стопени и те са добри приятели!
Но това означава ли,че те отново са двойка?
GeryFen много хубаво го е написала,ще я цитирам:
" да е с нея на важните събития, да се сближи със семейството й, да я взима предвид като си прави планове за бъдещето, да прави така, че да не е необходимо да чете непрестанни нападки по свой адрес."
Това би ме зарадвало,това би ми харесало,това искам за тях!
А не-единият на концерт,другият на награждаване,на почивка,все сами,все поотделно!
Това ли дава надежда,че са заедно?

# 521
  • София
Усмивката, ето това е въпросът. Ти определено вярваш само, когато видиш. Ама пропускаш момента, че те още от самото начало на връзката си започнаха по този начин, като отричаха, че имат нещо общо. И всички повтаряха, че нямат връзка. И тогава се опитвах да доказвам, че ХанКер съществува. И никой не ме взимаше насериозно.  Аз съм една от малкото тук, които не съм спирала да вярвам. Спомням си , когато твърдях, че двамата са заедно и дори качих снимка с паркираната кола на Керем пред дома на Ханде. Отново не повярваха. Твърдяха, че понеже са приятели, той е отишъл да види новата й къща. Да бе да! Много наивно обяснение. Дойде момента, когато се показаха. Керем всеки път твърдеше, че са само приятели.  Сега действат на същият принцип. Нищо ново. Това им е целта. Да ги мислят за разделени и да не ги закачат. Двамата искат да насочат вниманието към работата и проектите им, а не към личният им живот. Няма как след една голяма любов двама души да останат само приятели. Тези ги разправяйте на малките деца.
Аз спирам да коментирам, за да не досаждам. Всеки има правото да си вярва, в каквото иска. Нещата сами ще се наредят.  

Борбата за надмощие започва още от малки. Тези двамата са невероятно амбициозни. Но и кавалерът не се дава.

https://twitter.com/RaquelCisterna4/status/1558486430246047745

# 522
Здравейте, момичета!

Nrgmama, честит празник!

С пожелания за много здраве, професионални успехи и време за всичко което обичаш! И с благодарност за споделеното!

Марги🌸, момичета💓, лудост ли бе...магия ли...?
Но вече съм нетърпелива за новите им проекти и превъплъщения.

Чудесна да е вечерта ви!

# 523
Наистина всички се опитват да се възползват от успеха и известността на ХанКер и сериала .....

На мен не ми е ОК да се рекламира сериал, различен от нашия, на страницата на "Почукай на вратата ми" в Ютуб, а да е само това .... и само там ...

Gift Heart

# 524
"Преди месеци видяхме снимка на Ибрахим Селим с Кемал и той участва в проект, продуциран от Brave Born.
Този проект се появи днес на сайта с трейлър. Филмът ще е късометражен."

http://bravebornfilms.com/project/the-choice/

Скрит текст:
Атай, мъж на средна възраст, се явява на прослушване за ролята на наемен убиец, докато много други млади кандидати се явяват на прослушване за същата роля. Въпреки че Atay се представя много професионално, той не може да впечатли никого. Много по-млад кандидат със слабо преувеличено представяне получава ролята. Когато Атай научава за отхвърлянето му, той трябва да направи избор.

Чагри и Башак

Магия, лудост...не знам, но още ни държи. Sparkling Heart

Младоженецът чака...

...и булката чака.

Общи условия

Активация на акаунт