Изпитани сайтове за парфюми - август 2022

• 77 584
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • До сърцето...
Момичета и момчета, аз пак за помощ.
Полският сайт https://amisell.pl/ е препоръчан като сайт за проби (от liliaaa през март), сега проверявам, на повече от 10 марки кликнах, навсякъде излиза този надпис
Скрит текст:

Не мисля, че в такъв случай трябва да стои при сайтовете, от където безпроблемно могат да се поръчват проби. Вашият опит с този сайт? Има ли други, по-скорошни поръчки от него?

# 271
geos, ще се радвам да споделите отговора с нас. Когато и да е той.

"От писаното в темата е ясно, че без тест е невъзможно да се избере подходящият аромат." -  За тези които не си познават парфюмните желания, не познават пирамидите и парфюмите, покупката без тест е наистина риск!

Но за останалите, които знаят какво харесват и искат, познават материята - риска е 20 % да сгрешат. Те могат да си позволят да поръчват на сляпо.

За всички, които не са в София, разбирам, но винаги има начин, ако човек иска да се запознае с нещо.

За тези които са в София има две парфюмерии, които предлагат всички парфюми на NISHANE, може спокойно да се посетят да си набележите кое е ваше и кое не и да се напръскате. Хората са дружелюбни и ще ви помогнат.

Ако пък желате всичко наведнъж  - 80 евро или 120 евро и после 80 % от тази сума в боклука. Simple Smile

Кой както желае. Аз мисля, че варианта за тест в парфюмериите е много по изгоден.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 17:26 от Milen™

# 272
  • София
Момичета и момчета, аз пак за помощ.
Полският сайт https://amisell.pl/ е препоръчан като сайт за проби (от liliaaa през март), сега проверявам, на повече от 10 марки кликнах, навсякъде излиза този надпис
Скрит текст:

Не мисля, че в такъв случай трябва да стои при сайтовете, от където безпроблемно могат да се поръчват проби. Вашият опит с този сайт? Има ли други, по-скорошни поръчки от него?

Здравей
Скоро не съм поръчвала. Сего го гледам, но при мен си добавя мостри. Хубаво е че има от някои като отливки по 13мл, примерно Noble 1942.
Отварям отвреме навреме, някои мостри са налични, други не, но се появяват. За сайта както прецените,  аз изчаквам да минат жегите и мисля да си пусна пак мостри и една 13мл. пък да видим. Ще споделя.

# 273
  • София
13 мл. бутилчета на Nobile 1942 са минита на парфюмите, не са отливки.

# 274
  • София
13 мл. бутилчета на Nobile 1942 са минита на парфюмите, не са отливки.

О, чудесно! А аз се чудех какво е.

# 275
# 276
# 277
  • Стара Загора
Във flaconi има добри намаления. Днес са YSL, Paco Rabanne и още няколко марки. Май вече трябва да се престраша да поръчам. Grinning

# 278
# 279
  • вкъщи
Момичета,които поръчаха pure eve, имате ли мейл? Още нямам нищо и се замислих...

# 280
Да сигнализирам феновете на Baccarat . В azo.bg има Baccarat на хубава цена. Сниман е Екстракта, дама се свърза с мен и ми потвърди, че е Екстракта- е да, ама не…. Тази сутрин отидох да си го взема и беше edp , не Extrait- върнах го, като заплатих 10 лв за връщане, въпреки , че не трябваше защото подвеждат с информация и в случая ме излъгаха два пъти, веднъж със снимката в нета и веднъж устно, но по- добре 10, отколкото 400 и после ходене по мъките.

# 281
  • София
Момичета,които поръчаха pure eve, имате ли мейл? Още нямам нищо и се замислих...
Да. Имам мейл за генериране на товарителница към Спиди.

# 282
от MakeUp идват за около седмица поръчките, това след като получи човек мейл с номер на товарителница

# 283
нямам имейл, от мейк ъп не съм поръчвала повече от година и съм забравила как процедираха
поръчката ми съществува само в историята с поръчките в сайта

# 284
  • вкъщи
И при мен я има само в история на поръчките, а обикновено пращат мейл до ден. Аз редовно поръчвам продукти за коса оттам. Ще се разбере скоро...

Общи условия

Активация на акаунт