Изпитани сайтове за парфюми - август 2022

• 77 583
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
нямам регистрация в MakeUp и предполагам заради това винаги ми пращат мейл

# 286
  • София
Вчера направих поръчка от makeup.bg. Преди малко получих мейл със статус на поръчката "Опаковане", в който има и товарителница на Speedy. Имам регистрация.

# 287
  • София
TDC Pure eVe пак се появи в Мейкъп - 50 мл за 121 лв https://makeup.bg/product/83901/

# 288
TDC Pure eVe пак се появи в Мейкъп - 50 мл за 121 лв https://makeup.bg/product/83901/

... и веднага го думнах!

# 289
  • На изток от Рая
И аз имам товарителница от МейкЪп, но имейл - не.
Пускат по една бройка от парфюма, но не дава известие, че е наличен.

# 290
  • София
Честито! И аз успях този път Grinning

# 291
нямам регистрация в MakeUp и предполагам заради това винаги ми пращат мейл
Аз имам регистрация, Ал, и винаги ми потвърждават най-много до час. Сега нямам потвърждение, а бях от първите поръчали на по-високата цена. Отпускарският сезон си казва думата май... Thinking

# 292
Аз вчера направих поръчка в make up, почти веднага получих мейл с потвърждение, а днес и товарителница и срок за доставка. За днешната ми поръчка също получих потвърждение моментално и вероятно утре, а може и в други ден, ще пратят мейл с товарителницата. Не ми се е случвало от там да не получавам потвърждения и товарителници със срок по имейла, имам регистрация в сайта, но понякога ползвам друго устройство и не си влизам в профила, а пазарувам като гост, и пак си получавам надлежно имейли.

# 293
  • Пловдив
Да сте виждали Монтблан Експлорър, мъжки, на добра цена някъде?

# 294
Да сте виждали Монтблан Експлорър, мъжки, на добра цена някъде?

Вдигнаха му цената и на него. В момента най-добра цена има в Parfumi-shop.net - 60 ml. = 64 лв. без код.
Стандартно вече върви 100 мл. - около 100 лв. - тестери с цени около 80 лв. (не съм виждал скоро).

# 295
  • Бургас
от MakeUp идват за около седмица поръчките, това след като получи човек мейл с номер на товарителница
За 7-8 дни идват поръчките при мен от Мейкъп.Получавам по няколко мейла винаги от тях.

# 296
Последната ми поръчка от Мейкъп е от 8-ми и си я взех на 12-ти. Стори ми се по-бързо от друг път.

# 297
Да, Мейкъп са доста бързи напоследък. Точно преди една седмица петък срещу събота направих поръчка. В събота преди обяд получих мейл за опакована поръча с товарителница. В неделя получих мейл, че поръчката е изпратена, а в понеделник СПИДИ ме информираха, че мога да си я взема на следващия ден от техния офис.

# 298
Някой да е пазарувал тези дни от Elinor, нито един код не работи... 🙄

# 299
Днес пуснах поръчка за 80 лв, мина единствено welcome за 5 лв отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт