Изпитани сайтове за парфюми - август 2022

• 77 497
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Комуникацията е двустранен процес.
Калин е страхотен - компетентен, мил, любезен. Истинско удоволствие е за мен всяко посещение на бутика.

# 406
  • София
И аз не виждам смисъл да разводняваме темата с пространствени мнения и защити по крайно "субективни" параметри, свързани с физ.магазини (макар че тук споделяме и за такива). Споделих впечатлението си мимоходом и във връзка с поръчка полу насляпо и никого не ангажирам с него Grinning

# 407
Господинът в Салон Олфактив е човекът който ме срещна с Catrhusia, Carnal Flower, L'Eau d'Hiver,  Ormonde Jayne, Osmanthus / Molinard, и т.н. и комуникацията с него е чисто удоволствие за мен Heart

# 408
Калин е най- доброто, което може да се случи на човек в парфюмния свят в България.❤

# 409
Не съм ходила все още във въпросния бутик, но като човек работил с хора преди години, дълги години, мога да кажа че и те са хора. Всеки може да има някакъв дискомфорт или неподходящ момент. ✌️

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 11:51 от Lale_Lili

# 410
И аз отстрелях Евчето за без пари. Тествала, не тествала хубаво, остатъчният аромат на блотер ми хареса, а и без това високомерният, ексклузивен вайб на мосюто на Патриарха не ме изкефи и не бих посетила пак магазинчето му Grinning

Нямам никакво намерение да поставявам под съмнение достоверността на споделеното от Mini Rebel и, въпреки че намирам идеята даваме отзиви за обслужването във физическите магазини за крайно субективно и безсмислено, искам да споделя, че човекът от бутика на Патриарха винаги е бил изключително любезен с мен и ми давал ми е ценни насоки за ароматите. Според моя опит, този бутик е едно от малкото места в София, в които е истинско удоволствие да влезеш да тестваш няколко неща, дори без да имаш намерение да купуваш каквото и да е…за разлика от други места, където те преследват нищо незнаещи по темата консултанти, да не би да вземеш да докоснеш някоя бутилка или за да те убеждават колко хубаво ще ти стои даден парфюм, който теб изобщо не те интересува, но те някак са си решили, че трябва да ти продадат точно него.
Къде точно е магазинът?

# 411
Някой да е засичал дамският и мъжкият Scandal Le Parfum вече ? Нямам търпение
Пратката ми от Делириум от вторник отлежава в Спиди - просто няма кой да ме информира, трябваше да занимавам момичетата в магазина ..... Спиди ми издишат в очите по всички флангове вече .....

# 412
# 413
Хайде спрете се с гуспостите!  Много хора познават Калин, но той като мен и вас е човек.  Възможно е да е било моментно, много неща са възможни. Замислете се, вие постоянно ли сте в настроение, усмихнати и щастливи?
Не се нападайте, проявете малко двустранно разбиране. Flowers Hibiscus

Тъй.....да продължа с небезисвестната макадамия Simple Smile

Ама не е честно, едни да седят под плажните чадъри, а други да засичат дамски и мъжки "скандали", нали? SadSadSad

тук с код - 10% за над €50

1. дамски скандал
https://www.parfuemerie-kirner.de/Marken/Jean-Paul-Gaultier/Scan … -0-05-UNIT-L.html

следван от

2. мъжки скандал
https://www.parfuemerie-kirner.de/Duefte/Herren/Duefte/Scandal-p … mp;utm_medium=cpc

# 414
Златен, златен Милен  /hug/ ....

# 415
# 416
Аз благодаря на Mini Rebel, че сподели офертата в Make up и поръчах парфюма за 89 лв, вместо за 121, колкото е в момента.

# 417
https://makeup.bg/product/1282/
Поръчах си много любим парфюм на отлична цена, зелената ми колекция се разраства.

Е, промениха цената...

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 13:46 от Tiger Lily

# 418
  • София
Ох, един път да реша да обядвам и сте изкупили Just Before. Weary

# 419

Общи условия

Активация на акаунт